Basia i Barni Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ide spac a wy piszcie vo i jak - trzymam kciuki a Barni Pazury :-( Quote
Kazoo Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 No to ja już chyba dzisiaj nie zasnę z nerwów... :(. Niewiele piszę (raczej nie jestem dobry w kontaktach międzyludzkich...), ale cały czas śledzę wątek. Nie mogę znieść poczucia bezsilności wobec tak wielkiego nieszczęścia :(. Dziękuję wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób pomagają Edytce, Włodkowi i ich psiakom. Quote
styska Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ehhh to nie tak ma byc, pan Wlodek mial wracac do zdrowia a nie przepraszam za wyrazenie ale do dupy :angryy: to wszystko, Boze dlaczego tak robisz taka wspaniala rodzina zamiast dac im odetchnac to ciagle cos sie dzieje, caly czas mysle o panu Wlodku o Edytce o psiakach i tych wspanialych ludziach ktorzy pomagaja przy psiakach i w domu, ja niestety mam inna grupe krwi bo mam 0 RH + wiec pewnie sie nie nadaje ehhh Quote
maciaszek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='styska'] ja niestety mam inna grupe krwi bo mam 0 RH + wiec pewnie sie nie nadaje ehhhAle możesz oddać krew na tzw. wymianę. W zamian za jednostkę Twojej krwi Włodek dostanie swoją grupę. Pamiętajmy o tym, że po takiej operacji przetoczenia będą pewnie jeszcze konieczne przez jakiś czas! Quote
UeMka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Znalazłam jedna osobę z grupą 0Rh- rano będzie w szpitalu u p. Włodka. Quote
maciaszek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 UeMka napisał(a):Znalazłam jedna osobę z grupą 0Rh- rano będzie w szpitalu u p. Włodka.A czy w tym szpitalu pobierają krew? Żeby ta osoba nie pojechała na darmo... Kontaktowałaś się z Edytą? Quote
egradska Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 juz sie skonczył ten feralny marzec:-( zeby tylko kwiecien przyniosł nową nadzieję... Najgorsza jest ta bezsilność... P. Edytko, nieustająco jesteśmy z Wami Quote
UeMka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nie kontaktowałam sie bo i sensu w tym nie widzę. Dałam namiary na kogo krew ma być przekazana. Jeśli jest potrzeba to w szpitalu pobiora a jeśli naprawdę nie będą mogli podadzą namiar gdzie można to zrobić. Quote
Poker Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 jak tam pan Włodek,czy ktoś wie?? W jego stanie ta operacja jest bardzo niebezpieczna :-( Trzymam kciuki z całych sił .... Quote
Worel Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 1/ a moze zmienic tytul watku? potrzebna krew Arh - natychmiast! 2/ moze zalozyc... [SIZE=5]watek na psach w potrzebie z takim tylulem...kazdy tam wchodzi i czyta, moze ktos sie znajdzie? a wszyscy Brajla pamietaja. to w koncu tez pomoc dla psiego stada... Quote
Worel Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108780 prosze podbijajcie, klade sie spac...u mnie noc Quote
Brucio Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 nie dam rady oddac krwi :-( zrobilam tylko baner na szybko prowadzi do strony z najwazniejszymi informacjami o krwi Quote
Worel Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 podbijajcie moze watek na psy do adopcji.....tam duzo ludzi czyta!!!!!!! a ja juz na prawde musze isc z psem i do lozka..... Quote
Anetka83 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ja niestety krwi oddac nie mogę... ale modle się za Was !!! Quote
albiemu Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Worel zmieniłam tytuł, sama poszłam spać o pierwszej z nerwów i przykro mi ale nie byłam w stanie czytac wpisów o piątej rano :shake: Włodku i Edytko trzymajcie się! Quote
Worel Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 SWIETNIE ALBIEMU! u mnie teraz dopiero srodek nocy....a raniutko do pracy, mam nadzieje, ze pomoze....pilnujcie prosze tego watku na psiakach szukajacych domkow, moze ktos tam wypatrzy... Quote
AguśSosnowiec Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 W Sosnowcu mozna oddawać krew na Zegadłowicza 3 (przy szpitalu), tel. 297-99-57, rejestracja w godz. 8-11. Dzwoniłam przed chwilą, może uda mi się podjechać jeszcze teraz, a jak nie to jutro. Namówię tez może tz-a. PANIE WŁODKU JESTEŚMY Z PANEM!!!!! PANI EDYTKO BĘDZIE DOBRZE!!!!!! Quote
SZPiLKA23 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ja nawet jestem nie przebadana jaka mam gr....:( jak po nocy??? Quote
albiemu Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Ja dzwoniłam u siebie w Rzeszowie do banku krwi i mają sporo krwi ARH - i 0RH - , jeśli szpital zwróci się z prośbą nie ma problemu. Nie zmienia to faktu, że krew trzeba oddawać. Quote
diana79 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ja mam ARH- ale nie mogę oddać, jestem w ciąży i do tego mam anemię :-( popytam znajomych ... trzymam kciuki za zdrowie Włodka Quote
Monia70 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nieskończona ilość dobrych mysli. Musi to się skończyć!!!!! Quote
Recommended Posts