Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basia1968 napisał(a):
Mam grupę A1Rh (-) /cde/ - nigdy nie oddawałam krwi - ale prosze o wszelskie informacje na gg 5506203 - ponoc ma znaczenie waga (ja ważę 44 kg)

niestety musisz ważyc conajmniej 50kg,wzrost tu nie pomoże:shake:

trzymam kciuki bardzo mocno!!!

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ktos Mi bliski jutro odda krew w stacji krwiodawstwa. Niestety ma inna grupe ale pisałyscie że można ze wskazaniem na P Włodka i wtedy bedą mogli dac własciwą. Czy dobrze zrozumiałam?:oops:

Posted

zdrojka napisał(a):
Dobrze, zaświadczenie trzeba wtedy wysłać do Edyty pocztą.

Rozumiem, tak: oddac krew i wziąć zaświadczenie i wysłać pocztą.

Posted

Peter Beny napisał(a):
Niestety stan Włodka jest krytyczny :-(:-( Ma nie wydolność oddechową ( jest pod respiratorem ) , pojawiło się też krwawienie żołądka :shake::shake::shake: Teraz lekarze się zastanawiają , czy ponownie operować :shake: Edytce powiedzieli żeby się przygotowała na najgorsze :-(:-(:-(:-(
Bożę co jeszcze ....................:placz::placz::placz:

Posted

właśnie wróciłam i zaraz do Was. Z moich znajomych krew oddały na razie dwie osoby, ale jutro jest szansa na grupę krwiodawców. Mam rano wiedzieć dokładnie. Pani Edyto - musi się udać, to będzie długa droga ale zakończona sukcesem. Jeśli , w miarę możliwości, mogę jakoś pomóc , to dajcie znać.

Posted

to na przekór wszystkiemu przesyłamy jeszcze wiecej dobrej energii!!! jeszcze wiecej sił i dobrych mysli... Nie wolno sie poddawac... Brajlus nie nie poddał, Jego Pan jest silny

Posted

[quote name='tomcug']Czytam, ale nic nie piszę, bo naprawdę nie wiem co... Jestem zdruzgotana, nie wyobrażam sobie, co przeżywa Edytka :placz::placz::placz:

Ja też zaglądam tutaj co chwila... ale nie piszę... nie wiem co... :shake: Strasznie mi smutno... :-(