Lidan Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Śledzę na bierząco wątek. Jestem wstrząśnięta i zasmucona :-( To jest okropne gdy tak się czeka na kazdą informacje i w gruncie rzeczy tak niewiele dla chorej osoby można zrobić. Myślę o Włodku i Edycie niemal cały czas i trzymam kciuki, żeby Włodkowi udało się przezwyciężyć chorobę. Quote
anula1959 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Mogę Was jedynie wspierać modlitwę , głęboko wierzę , że to pomoże... Nie wiem co powiedzieć , do tych wszystkich dolegliwości jeszcze wstrząs septyczny :shake:.....matko jedyna...... Quote
Edi100 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 maciaszek napisał(a):Właśnie przeczytałam smsa od Edyty, sprzed godziny - Włodek miał 42 stopnie gorączki, na leki nie reagował :( :( :(, nie wiem jak jest teraz... Trzeba ufać i mieć nadzieję Quote
Doda_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja tez nic nie pisze bo..nie wiem co napisac:placz: Caly czas z rodzina trzymamy kciuki i wierzymy ze bedzie dobrze bo musi byc tak.. Quote
ANETTTA Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Doda_ napisał(a):Ja tez nic nie pisze bo..nie wiem co napisac:placz: Caly czas z rodzina trzymamy kciuki i wierzymy ze bedzie dobrze bo musi byc tak.. :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
maggie1971 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 I dlaczego spotyka to takich wspaniałych ludzi:-(:-(:-( Trzymam kciuki , strasznie mi przykro:-( Quote
halbina Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Boże Miłosierny, Stwórco i Darczyńco, Błagamy Cię, przez wstawiennictwo świętego Franciszka, nie odbieraj Brajlowi jego Pana! Daj, Panie Wszechmogący, żyć temu, który podarował życie stworzeniom Twoim! Spraw, by mógł dalej służyć Tobie i pełnić misję opiekuna zwierząt! Prosimy Cię, Panie! Obdarz jego rodzinę siłą wiary i mocą nadziei! Prosimy Cię, Panie! Ale nie nasza, ale Twoja wola niech się stanie! Amen Quote
tomcug Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ryczę :placz:i tak bardzo mocno ściskam Edytkę. Halbinko, modlimy się razem z Tobą......... Quote
samoglow Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 halbina napisał(a):Boże Miłosierny, Stwórco i Darczyńco, Błagamy Cię, przez wstawiennictwo świętego Franciszka, nie odbieraj Brajlowi jego Pana! Daj, Panie Wszechmogący, żyć temu, który podarował życie stworzeniom Twoim! Spraw, by mógł dalej służyć Tobie i pełnić misję opiekuna zwierząt! Prosimy Cię, Panie! Obdarz jego rodzinę siłą wiary i mocą nadziei! Prosimy Cię, Panie! Ale nie nasza, ale Twoja wola niech się stanie! Amen Łączę się w modlitwie.... Quote
anula1959 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 samoglow napisał(a):Łączę się w modlitwie.... Ja również..... Quote
koszalinianka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 halbina napisał(a):Boże Miłosierny, Stwórco i Darczyńco, Błagamy Cię, przez wstawiennictwo świętego Franciszka, nie odbieraj Brajlowi jego Pana! Daj, Panie Wszechmogący, żyć temu, który podarował życie stworzeniom Twoim! Spraw, by mógł dalej służyć Tobie i pełnić misję opiekuna zwierząt! Prosimy Cię, Panie! Obdarz jego rodzinę siłą wiary i mocą nadziei! Prosimy Cię, Panie! Ale nie nasza, ale Twoja wola niech się stanie! Amen ja również się modlę Quote
t_kasiek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tez sie pomodle....wierze, ze Bóg nas wysłucha !!!!! Quote
Monia70 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wróciłam z dyzuru i zaraz do Włodka i Edytki. Nie myślałam, że wieści będą aż tak złe....:-( Nie wiem co napisać..... Modlę sie i wspieram myślami. Boże drogi. Pomóż! Quote
Monia70 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Odświeżam co chwilę stronę .... Boże, daj wiarę i siłę! Quote
anula1959 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Monia70 napisał(a):Odświeżam co chwilę stronę .... Boże, daj wiarę i siłę! Robię to samo , nie mogę po prostu odejść od komputera........... Quote
fizia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [FONT=Arial]Święta Rito, posłuszna córko swoim rodzicom, kochająca małżonko gwałtownego męża, cierpliwa matko dwojga trudnych dzieci, dobrotliwie wyrozumiała współsiostro w klasztornej wspólnocie, cudowna współtowarzyszko cierpień ukochanego Pana. Ty znasz ludzi oraz ich nędzę. Ty wiesz także o palących troskach mego niespokojnego serca. Bezgraniczna ufność w moc Twego orędownictwa prowadzi mnie do Ciebie. Pomogłaś niezliczonym ludziom. W rozpaczliwych i prawie beznadziejnych wypadkach byłaś ostatnią ucieczką dla proszących Cię z wiarą. Nie opuszczaj nas także w naszej wielkiej potrzebie i błaganiach o zdrowie Włodka.Ty doświadczyłaś wielu cierpień i stałaś się godną nosić na swym czole ranę cierniowej korony. Dopomóż Mu także iść Jego drogą, i nieść krzyż razem z Chrystusem, aby zaprowadził Go do nieba. Amen. [/FONT] http://mtrojnar.rzeszow.opoka.org.pl/swieci/rita/ Quote
Monia70 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Bila napisał(a):A ja mam nadzieję na dobre wieści Ja też!!!! Ale wiem co znaczy wstrząs septyczny, że jest to stan bardzo ciężki. Ale widziałam też ludzi, którzy z tego wychodzili(pracowałam na OIOM-ie) i to mi daje wiarę, że Włodkowi się UDA ! Quote
Recommended Posts