halbina Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Potrzebna krew (każdej grupy) na tzw. wymianę (Wy dajecie np A Rh+, a Włodek dostaje tu A Rh-) !!!! Krew można oddawać w całej Polsce, z zaznaczeniem dla kogo! Tu wszelkie info na temat oddawania krwi: http://www.rckik-katowice.com.pl/ Przy oddawaniu krwi trzeba zaznaczyć dla kogo. A oto dane: WŁODZIMIERZ GWÓŹDŹ, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. św.Barbary w Sosnowcu, oddział chirurgiczny Zaświadczenia o oddaniu krwi na rzecz pana Włodka przesyłamy na: Edyta Dziwak ul Staropogońska 22/14 41-205 Sosnowiec Quote
BajkaB Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Jest bardzo źle.Włodka zabrali na OJOM .Dostałam wiadomośc.Jade. Quote
maciaszek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :( O matko... :( Dopiero co przeczytałam wczorajsze wiadomości.. TRZYMAM KCIUKI! Włodku WALCZ! Quote
*zaba* Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Calym sercem jestem z Wami. MUSI BYC DOBRZE,I BEDZIE!!!! Quote
LadyS Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Trzymam kciuki.... :* Wszystko będzie dobrze... Quote
fizia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wyobrażam sobie co musi czuć Edytka...taka bezsilnośc jest najgorsza... Ale ja gorąco wierzę, że wszystko będzie dobrze! Quote
Aaliyah1981 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 fizia napisał(a):Wyobrażam sobie co musi czuć Edytka...taka bezsilnośc jest najgorsza... Ale ja gorąco wierzę, że wszystko będzie dobrze! dlaczego takie rzeczy spotykaja zawsze dobrych ludzi ????bardzo zaluje ,ze mieszkam teraz tak daleko bo nawet nie moge chyba pomoc :roll: Quote
maciaszek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Jak ktoś coś będzie wiedział, to piszcie, bardzo proszę! Quote
Anetka83 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 jestem z Wami całym sercem...modlę sie za Was... musi nareszcie zaświecic dla Was słoneczko... bo komu jak komu Wam sie należy !!! Quote
Poker Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 cały czas śledzę wątek :-(,nadzieja umiera ostatnia :-( Quote
zdrojka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Boże, już dość! Czy jesteś w stanie sprawić cud, żeby Włodek wyzdrowiał? Prosimy i modlimy się o to gorąco! Quote
UeMka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Śledzę wątek bardzo uważnie ale naprawdę nie wiem co powiedzieć... Nie zapomniałam, cały czas myślę ale po prostu brakuje mi słów :-( Quote
maciaszek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nie wiem co napisać... TRZYMAJMY BARDZO MOCNO KCIUKI! Peter zaraz wszystko napisze. Jest BARDZO ŹLE :(. Quote
maggie1971 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja też się przyłączam do bardzo mocnego trzymania kciuków Quote
Peter Beny Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Niestety stan Włodka jest krytyczny :-(:-( Ma nie wydolność oddechową ( jest pod respiratorem ) , pojawiło się też krwawienie żołądka :shake::shake::shake: Teraz lekarze się zastanawiają , czy ponownie operować :shake: Edytce powiedzieli żeby się przygotowała na najgorsze :-(:-(:-(:-( Quote
Anetka83 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dlaczego takie tragedie spotykaja tak wspaniałych ludzi... Mocno trzymam kciuki !!! nadzieje umiera ostatnia... Modlę sie za Was Kochani Quote
Recommended Posts