dariaopole Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ruda76 napisał(a):Dobrze mu u tej ciotki Darii;) czy ja wiem, wolał by częściej mieć kontakt z człowiekiem i więcej zabawy a niestety tego ofiarować mu nie mogę. On jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. Bardziej niż Stefka!! Quote
lukann Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 pieknypies!!!i piekne zdjęcia!proszę wklejcie je na niebieskie i zielone forum !!!niech ludziska zobaczą jakie to cudo jest:)zakochałam się w tym psie !! Quote
ruda76 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 dariaopole napisał(a):czy ja wiem, wolał by częściej mieć kontakt z człowiekiem i więcej zabawy a niestety tego ofiarować mu nie mogę. On jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. Bardziej niż Stefka!! Ale Ty maruda jestes:shake: pewnie, że by wolał ale jest bezpieczny, najedzony a wszystkiego nie mozna miec od razu. Pewnie,ze najlepiej aby mieszkał juz jak Alter ale i na to przyjdzie czas tylko Doddy musi po swoich znajomych pobiegac:evil_lol: Quote
doddy Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Kazda potfora znajdzie swego amatora jak to zwyklam sobie wmawiac w adopcji dziwnych przypadkow. Daria zdjecia piekne! I nawet jakies telefony o niego odbieram ;) I o Stefke tyz. Im lepsze zdjecia tym pies wpada badziej "w oko". Daria poobserwuj czy on ma jakies inklinacje do przeskakiwania przez ogrodzenie np. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Fajny , calkiem ladny pies . Quote
ruda76 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Fajny , calkiem ladny pies . Beacie zaczynają podobać się bullowate:evil_lol: Quote
doddy Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Chyba sie pochorowala biedulka... A pisala, ze ona nie psychiczna :evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Fajny , calkiem ladny pies . łaaaaa - to chyba pierwszy bullowaty, który się beatce spodobał!:lol: Quote
Tengusia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Daria genialne foty jak zawsze :loveu: no model pierwsza klasa :loveu: Quote
doddy Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Anita, nie pierwszy bullowaty. Mambusia jej sie podoba. Quote
basiagk Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Bajecznie piękny!!!!!!! I naprawdę"do twarzy" mu z jednym okiem! Quote
Poker Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Fantastyczne psicho, nic tylko w pycho całować :loveu:,Dariaopole ,czemu dajesz mu tak mało jeść, :crazyeye: że musi gałęzie konsumować? :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 No własnie , ja własnie bardzo lubie Mambusie :) Quote
dariaopole Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Poker napisał(a):Fantastyczne psicho, nic tylko w pycho całować :loveu:,Dariaopole ,czemu dajesz mu tak mało jeść, :crazyeye: że musi gałęzie konsumować? :eviltong: kochana musiałabyś Stefkę zobaczyć , ta jak się dorwie do badyli to odczepić jej nie można :evil_lol: Beatce się Seven pewnie podoba bo wielki , może z dogiem jej się kojarzy :cool3: Quote
andzia69 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):No własnie , ja własnie bardzo lubie Mambusie :) a jest ktoś kto jej nie lubi????:lol: nawet BeataA jej nie chce ciotce Kasi oddać!:eviltong:...ech te Beatki:evil_lol::evil_lol: Quote
Agusia i Busiu Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Sevenek piękny ! Ale mu dobrze ciepło , biegać jest gdzie i zawsze trochę pomiziają. Bardzo się cieszę że jest u Ciebie Daria. Myślę że nie zagrzeje długo miejsca, to jakiś taki niesamowity pies. Nawet mój TZ jak opowiadał o akcji znajomym to powiedział że jakbyśmy potforów nie mieli to by był już dawno u nas . A on kompletnie w zwyczaju nie ma przywiązywać się do obcych psów , czy też się nimi zachwycać a co dopiero plan przygarnięcia! Więc Sevenek ma cos niesamowitego w sobie. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Agusia , masz racje on ma to coś :) Doga nie przebije ani owczarka niemieckiego albo collie ale ma cos , ze mi sie podoba. Dzieki Daria i pozostałym uczesnikom wycieczki po Sevena. Quote
dariaopole Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ano ma w sobie coś chłopaczek :loveu:tak bym chciała żeby trafił do super domku jak Alter na przykład:cool3: Quote
ruda76 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 dariaopole napisał(a):ano ma w sobie coś chłopaczek :loveu:tak bym chciała żeby trafił do super domku jak Alter na przykład:cool3: To naciskaj ciotkę Doddy:evil_lol: Quote
dariaopole Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ruda76 napisał(a):To naciskaj ciotkę Doddy:evil_lol: ciotkę doddy naciskać nie trzeba :evil_lol: ona sama z własnej nieprzymuszonej woli wypruwa sobie flaki żeby wysłać którąś bidę do super domu !! Quote
doddy Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Flaki jeszcze mam :evil_lol: Ale staram sie jak moge z tymi naszymi debilami. Wierzta mi. ;) Quote
ruda76 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 doddy napisał(a):Flaki jeszcze mam :evil_lol: Ale staram sie jak moge z tymi naszymi debilami. Wierzta mi. ;) no ja tylko sobie tak żarcikiem sypnęłam:evil_lol: Quote
Inez Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 A my mamy kolejne dwa pity red nosy.. http://www.szczecin.schronisko.net/adopcja8808-1.html Mam więcej zdjęć samca. I jeszcze sorry za offa ale.... Agusia Busiu, masz mozliwośc wzięcia psa na tymczas, tak jak kiedys Klementynę? Np jest taka suczka, z budowy staffikowata, bardzo przyjazna, kontaktowa, niagresywna:http://img529.imageshack.us/img529/458/tnp1010204lw2.jpg Marzną te psiaki krótkowłose, juz jest zimno...:shake: Quote
lukann Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 jaki mają stosunek te psiaki do innych psów??szczególnie suka?? Quote
Inez Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Przepraszam, dopiero teraz doszłam do tego ze oba to samce, imiona nadane przez schronisko troche mnie zmylily. Podejrzewam że psy mają znaczne braki w scojclizacji, siedza osobno więc najprawdopodobniej sa agresywne do psów. A ta suka a'la stafik jest z innymi sukami w boksie, dogaduje się z nimi dobrze, ogolnie jest bardzo sympatyczna. Quote
Recommended Posts