Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ruda76 napisał(a):
Dobrze mu u tej ciotki Darii;)

czy ja wiem, wolał by częściej mieć kontakt z człowiekiem i więcej zabawy a niestety tego ofiarować mu nie mogę. On jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. Bardziej niż Stefka!!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
czy ja wiem, wolał by częściej mieć kontakt z człowiekiem i więcej zabawy a niestety tego ofiarować mu nie mogę. On jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. Bardziej niż Stefka!!

Ale Ty maruda jestes:shake: pewnie, że by wolał ale jest bezpieczny, najedzony a wszystkiego nie mozna miec od razu. Pewnie,ze najlepiej aby mieszkał juz jak Alter ale i na to przyjdzie czas tylko Doddy musi po swoich znajomych pobiegac:evil_lol:

Posted

Kazda potfora znajdzie swego amatora jak to zwyklam sobie wmawiac w adopcji dziwnych przypadkow.

Daria zdjecia piekne!
I nawet jakies telefony o niego odbieram ;)
I o Stefke tyz. Im lepsze zdjecia tym pies wpada badziej "w oko".

Daria poobserwuj czy on ma jakies inklinacje do przeskakiwania przez ogrodzenie np.

Posted

Fantastyczne psicho, nic tylko w pycho całować :loveu:,Dariaopole ,czemu dajesz mu tak mało jeść, :crazyeye: że musi gałęzie konsumować? :eviltong:

Posted

Poker napisał(a):
Fantastyczne psicho, nic tylko w pycho całować :loveu:,Dariaopole ,czemu dajesz mu tak mało jeść, :crazyeye: że musi gałęzie konsumować? :eviltong:

kochana musiałabyś Stefkę zobaczyć , ta jak się dorwie do badyli to odczepić jej nie można :evil_lol:

Beatce się Seven pewnie podoba bo wielki , może z dogiem jej się kojarzy :cool3:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
No własnie , ja własnie bardzo lubie Mambusie :)

a jest ktoś kto jej nie lubi????:lol: nawet BeataA jej nie chce ciotce Kasi oddać!:eviltong:...ech te Beatki:evil_lol::evil_lol:

Posted

Sevenek piękny ! Ale mu dobrze ciepło , biegać jest gdzie i zawsze trochę pomiziają. Bardzo się cieszę że jest u Ciebie Daria. Myślę że nie zagrzeje długo miejsca, to jakiś taki niesamowity pies. Nawet mój TZ jak opowiadał o akcji znajomym to powiedział że jakbyśmy potforów nie mieli to by był już dawno u nas . A on kompletnie w zwyczaju nie ma przywiązywać się do obcych psów , czy też się nimi zachwycać a co dopiero plan przygarnięcia! Więc Sevenek ma cos niesamowitego w sobie.

Posted

dariaopole napisał(a):
ano ma w sobie coś chłopaczek :loveu:tak bym chciała żeby trafił do super domku jak Alter na przykład:cool3:

To naciskaj ciotkę Doddy:evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
To naciskaj ciotkę Doddy:evil_lol:

ciotkę doddy naciskać nie trzeba :evil_lol: ona sama z własnej nieprzymuszonej woli wypruwa sobie flaki żeby wysłać którąś bidę do super domu !!

Posted

A my mamy kolejne dwa pity red nosy.. http://www.szczecin.schronisko.net/adopcja8808-1.html
Mam więcej zdjęć samca.

I jeszcze sorry za offa ale....
Agusia Busiu, masz mozliwośc wzięcia psa na tymczas, tak jak kiedys Klementynę?
Np jest taka suczka, z budowy staffikowata, bardzo przyjazna, kontaktowa, niagresywna:http://img529.imageshack.us/img529/458/tnp1010204lw2.jpg
Marzną te psiaki krótkowłose, juz jest zimno...:shake:

Posted

Przepraszam, dopiero teraz doszłam do tego ze oba to samce, imiona nadane przez schronisko troche mnie zmylily. Podejrzewam że psy mają znaczne braki w scojclizacji, siedza osobno więc najprawdopodobniej sa agresywne do psów.

A ta suka a'la stafik jest z innymi sukami w boksie, dogaduje się z nimi dobrze, ogolnie jest bardzo sympatyczna.