Beata_Dorobczyńska Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Dziękuje za wspołczucie, pomogło , czuję się lepiej , moj samochód trochę lepiej. Mozna na Was polegać. Tengusia , faktura wraz z biletami . Quote
Agusia i Busiu Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ok. Wszystko gra. Tengusia jak masz książeczkę wszystko jedno jaką to spoko. Oni w pociągu to tylko patrzą czy kiwt jest , a czyj to ich niewiele obchodzi ;-) Więc spoko. Dobranoc i powodzonka ! PS> Taki kwit co nic nie pisze tylko numerek i że zaszczepiony pewnię się w pociągu spodoba. Miałaś ostatnio szczęście że nie pytali bo ja pana z pekas- u prawie na kolanach błagałam co by sznaucera mini zabrał bez książeczki i kagańca. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jak Tengusia weżmie swoja to może się kapna :) Quote
Greven Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 To w końcu mam jutro dowozić luukan tę książeczkę, czy poradzicie sobie bez niej? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 W końcu jest potrzebna więc warto by było. Quote
Agusia i Busiu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Sevenek dotarł z Darszyc do Szczecina i po przesiadce ruszył do Poznania. Jest po prostu przekochany , prztulaśny i w aucie pies ideał. Grzeczniutko położył się z tyłu na pace na kocyku i czasem tylko zaglądał do nas. Jest przepiękny i ten spokój i siła ... można się w tym psie po prostu zakochać! Tak na zawsze. PS. Doddy Sevenek dostał zniżkę w hotelu , trzeba zapłacić 40 zł mniej niż by wyszło normalnie. To jest rabat na lekarstwo na grzybka który niestety przypętał się do redzika. Ma troszkę zmian na ogonie ale myslę ze to nie będzie żaden wielki problem, bo po za tym pies jest w dobrej kondycji. Quote
ULKA12 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jak tylko Seven będzie już Darii to prosimy o zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia:lol: Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ULKA12 napisał(a):Jak tylko Seven będzie już Darii to prosimy o zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia:lol: nie ma problemu, najgorsze jest tylko to ,że szybko się sciemnia i jak juz wrócę z pracy do domu to ciemno u mnie na wsi a wkoło zero latarni więc ze zdjęć kicha. Quote
ruda76 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ale bedziesz miała psiakow Daria:evil_lol: Quote
Greven Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Potrzebuję Twój adres Daria, wyślę książeczkę. Wyślij mi na [email protected] Dzięki! Quote
Agusia i Busiu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Pewnie przystojniaczek lada chwila będzie w Poznaniu. A u nas o 6 rano gdy wstwaliśmy było tak :crazyeye: dobrze że miałam kierowcę bo cieżko by było : Po drodze wcale nie lepiej, jechaliśmy bardzo ostrożnie ( a te kropki na fotce to padający śnieżek ) : Podziękowanie dla mojego Kochanego Misia , który ( prawie:evil_lol:) z własnej nieprzymuszonej woli zwlekł się o 6 rano w niedzielę : A tutaj już nasz główny bohater, wyglądał groźnie ale na szczęście to tylko kolejna bulowata kochana mordeczka : No i zamiana smyczy , Sevenek na wszystko się chętnie godził i na obcych ludzi i na obcy samochód. Hm... nic nie widze z tyłu nie ma okien ! Więc grzecznie idę spać i całą drogę cicho siedze, jakby mnie nie było . On czuł że tak musi być , że to dla jego dobra.To niesamowity pies! Więcej fotek pewnie wklei Lukann jak wróci z Poznania :-) Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 super,że cała akcja tak sprytnie przebiega :loveu: teraz jestem w pracy i już nie mogę się doczekać przyjazdu Sevenka !!! Quote
Agusia i Busiu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Daria on jest taki piękny i przekochany że aż Ci zazdroszczę , że choć na troszkę będziesz go miała. Ten pies ma w sobie to coś, że nie można przestać o nim myśleć. Mam nadzieję że jego kojcowy zapach nie wygoni wszystkich z pociągu ;-) . Wieczorem biedak będzie już pewnie zmczony i kompletnie zdezorientowany 4 pańcia w ciągu 1 dnia ! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Niezła robota dziewczyny i podziękowania dla Misiaczka ;) Quote
Agusia i Busiu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dzęki Beatko , Misiaczek się ucieszy ;-) Kawał drogi zrobił Lukann - pewnie dopiero wraca. A Seven pewnie zaraz wsiada do pociągu, bo to już ten czas. No i jak dobrze kojarzę kolejny przystanek już u Darii ? Trzymam mocno kciuki , żeby już dotarł na miejsce. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Lukann to ja nie wiem jak dziekowac . Milo jest wspolpracować z takimi ludzmi jak WY . Dzieki Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Tak teraz Seven powinien jechać z Tengusią w pociągu. O 18 będą w opolu. a ja z tego przejęcia zapomniałam z domu wziąć jakąś smycz dla Sevenka:cool1: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Kochaniutka, w tym wieku skleroza jest usprawiedliwiona. Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Kochaniutka, w tym wieku skleroza jest usprawiedliwiona. :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Tengusia w pociągu, przedział się przegrupował po zobaczeniu Sevenka :evil_lol: Quote
Agusia i Busiu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Tak tak spodziewaliśmy się że będzie miała cały przedział dla siebie :-D :-D Kompletnie nie wiem dlaczego , przcież to taka bullowata przytulanka , hi hi . Quote
ULKA12 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Super wiadomości:lol::lol: miejmy nadzieję, że teraz jak pies trafi już do "cywilizacji" szybciej znajdzie dom. Gorące podziękowania dla Kierowcy za ogromne poświęcenie i silną wolę.:loveu: Quote
Agusia i Busiu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Podziękowania dla Lukann za kolejną wolną niedzielę dla bezdomnych psikaków, za przejechany kawał drogi no i dla odważnej Tengusi za wkroczenie z bestią ;-) do pociągu . Pewnie się biedna nasłuchała od współpasażerów :-/ Lada chwilka Sevenek będzie w Opolu , myślę że tam już bedzie łatwiej znaleźć mu domek. Quote
ULKA12 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Podobno już dotarł:lol: i został przekazany w łapki Darii:lol: Czekamy na foto relację.:lol: Quote
doddy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Agatko, TZ Agaty, LUKANN, Tengusi - bardzo Wam dziekuje za dzisiejszy dzien. Dario Tobie to dziekuje po raz 100 pewnie za opieke nad nim. Seven u Darii, wielki i ciagnacy jak krowa :p Musi odwiedzi weta bo ma lysiny nie tylko na ogonku. Szukamy wiec kochajacego domu dla Sevena! I to silnego :evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 W pociagu bylo calkiem przyjemnie, wdalam sie w dyskusje z milym panem ktory w domu ma mastiffa, i nawet za wroclawiem przybylo pasazerow w przedziale (co nas Sevenek zniosl dzielnie kulac sie miedzy nogami i czasem tylko zerkajac w gore), jak wysiadalismy w opolu stala grupka znajomych w przejsciu glosno komentujac zapach towarzyszacy smrodkowi sevenkowi, w pewnym momencie nie wytrzymalam i powiedzialam do chlopaka natretnie wracajacego do tego tematu: gdybys spedzil kilka miesiecy w schronie tez bys tak smierdzial! wiecej nie powiedzieli ani slowa ;) za to mily pan wdal sie ze mna w dyskusje a skad sevenek jest i dokad zmierza i dlaczego trafil do schronu ... jednak milych ludzi nie brakuje. Konduktor jak jechalam z poznania byl zdziwiony ze ja jade do katowic a pies do opola :lol: a o szczepienia wogole sie nikt nie pytal ale ksiazeczke od Bolka mialam na wszelki wypadek :cool3: Do mieszkancow opola i poznania: jesli widzieliscie dzisiaj na dworcu pitbulla z kukielka na koncu smyczy ... to wlasnie bylam ja starajaca sie utrzymac tego olbrzyma :lol: :evil_lol::lol: :evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts