Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie wróciłam z dworu gdzie spędziłam pół godzinki z Sevenem, Seven biegał po ogrodzie a ciotka daria się gimnastykowała :evil_lol:. Seven reaguje na swoje imię, jest posłuszny i jak jesteśmy na ogrodzie to ciągle zerka gdzie jestem.

Posted

doddy napisał(a):
Ta sunia a'la staffik to bardzo ladna amstaffka. A to ze niska, to bardzo dobrze - taki powinien byc amstaff - a nie takie monstruny jak dzis :p

to nie monstruny tylko arnoldki albo pudziany:eviltong:

moj Zgredek jest takim malym (niskim) czymś:evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Ta sunia a'la staffik to bardzo ladna amstaffka. A to ze niska, to bardzo dobrze - taki powinien byc amstaff - a nie takie monstruny jak dzis :p

ciotka masz 1000% racji i te monstrualne staffiki w typie buldożym tez nic eleganckiego sobą nie reprezentują. W Anglii doskonały pies to elegancki pies a nie cięzka , mała , zbita klucha.

Posted

Tengusia napisał(a):
A ja w niedziele odwiedze Sevenka :multi: sprawdze czy aby DT o niego dba :eviltong:

o ty wredoto na szpiegi przyjeżdżasz tak ?????:evil_lol:

U Sevena dobrze choć pewnie on myśli co innego i wolał by cały dzień po dworze biegać i szaleć z przerwami na kizianie. Fotki cykne niebawem, może w niedziele bo w tygodniu to już ciemno jest zanim do domu się doczołgam a jutro tyż pracuje i to do 17.00:placz:

Posted

Dwa dni mnie nie było a tu znów nowe bidy. Ja narazie jako tymczas odpadam. Muszę dać odetchnąć mojemu TZ . W pracy mamy korbę przed świętami i on miałby 3 psy na głowie. Muszę racjonalnie i ostrożnie dawkować mu niespodzianki . Pies..... i przerwa... pies i przerwa. Teraz przerwa. Ewentualnie mogę coś prztransportwać w okolicy Szczecina , ale też nie zawsze bo weekendy często pracuję. A do tego od wczoraj jakiś wirus mi się przyplątał , kicham , prycham i wogle jestem dętka :-(

Mizianko dla Sevenka.

Do tego jeszcze mam cynk że w schronisku w Szcz. jest sznaucer mini :-( A to też moje oczko w głowie. Sorki za offa - ale tutaj się wszyscy spotykaja więc pisze tutaj .

Posted

Agusia, ok, rozumiem, ale musiałam zaptytać ;)

Do tego jeszcze mam cynk że w schronisku w Szcz. jest sznaucer mini :-( A to też moje oczko w głowie. Sorki za offa - ale tutaj się wszyscy spotykaja więc pisze tutaj

szanucer mini to roczna suczka, o nią prosze sie nie martwić, szanuceromianiaczki juz dostały cynk, napewno szybko znajdzie domek (o ile nikt sie po nią nie zgłosi). :)