doddy Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ta sunia a'la staffik to bardzo ladna amstaffka. A to ze niska, to bardzo dobrze - taki powinien byc amstaff - a nie takie monstruny jak dzis :p Quote
Inez Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Ja sie nie znam :oops:, ale rzeczywiście bardzo ładna jest. Quote
doddy Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Plakat: http://www.coffeeshop.com.pl/AST_plakaty_Seven.jpg Quote
dariaopole Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 właśnie wróciłam z dworu gdzie spędziłam pół godzinki z Sevenem, Seven biegał po ogrodzie a ciotka daria się gimnastykowała :evil_lol:. Seven reaguje na swoje imię, jest posłuszny i jak jesteśmy na ogrodzie to ciągle zerka gdzie jestem. Quote
andzia69 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 doddy napisał(a):Ta sunia a'la staffik to bardzo ladna amstaffka. A to ze niska, to bardzo dobrze - taki powinien byc amstaff - a nie takie monstruny jak dzis :p to nie monstruny tylko arnoldki albo pudziany:eviltong: moj Zgredek jest takim malym (niskim) czymś:evil_lol: Quote
ruda76 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 doddy napisał(a):Ta sunia a'la staffik to bardzo ladna amstaffka. A to ze niska, to bardzo dobrze - taki powinien byc amstaff - a nie takie monstruny jak dzis :p ciotka masz 1000% racji i te monstrualne staffiki w typie buldożym tez nic eleganckiego sobą nie reprezentują. W Anglii doskonały pies to elegancki pies a nie cięzka , mała , zbita klucha. Quote
dariaopole Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 marudzicie cioteczki czy monstruny, czy pudziany czy maleńkie wymoczki, wszystko co bullowate to piękne :loveu: :evil_lol: Quote
blue.berry Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ciotki a ja mamtakie pytanie. czemu Ivan zmienil sie w Sevena? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Oj, dawno Cie tu nie było, to bylo kupę lat temu :) Quote
doddy Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Bo z imieniem Ivan Red Biuty nie bylo mu do pyska :evil_lol: A Seven bo trafil do schroniska 7.07.2007r. Quote
blue.berry Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ja tam nie wiem al mi Ivan sie podobal:) Beata ja caly czas jestem tylko mało pisze Quote
dariaopole Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Seven to : Seven, Iwan a czasem nawet Stefan ( jak mi się ze Stefką pomyli:evil_lol:) na Seven reaguje momentalnie :) Quote
karolina1 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 I jak tam Seven się czuje dobrze wszystko...? On jest taki słodki prosimy jeszcze o więcej zdjęć śliczności tej.. ;* Quote
Tengusia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 A ja w niedziele odwiedze Sevenka :multi: sprawdze czy aby DT o niego dba :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Sprawdz Tengusiu, sprawdz bo wiesz nigdy nic nie wiadomo. Blue Berry , trzeba bylo od razu mowic, ze oszczedzasz paluchy :) Taka robota ;) A mnie się Ivan z kaukazem kojarzy a Seven jakos tak oryginalnie. Quote
dariaopole Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Tengusia napisał(a):A ja w niedziele odwiedze Sevenka :multi: sprawdze czy aby DT o niego dba :eviltong: o ty wredoto na szpiegi przyjeżdżasz tak ?????:evil_lol: U Sevena dobrze choć pewnie on myśli co innego i wolał by cały dzień po dworze biegać i szaleć z przerwami na kizianie. Fotki cykne niebawem, może w niedziele bo w tygodniu to już ciemno jest zanim do domu się doczołgam a jutro tyż pracuje i to do 17.00:placz: Quote
Agusia i Busiu Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dwa dni mnie nie było a tu znów nowe bidy. Ja narazie jako tymczas odpadam. Muszę dać odetchnąć mojemu TZ . W pracy mamy korbę przed świętami i on miałby 3 psy na głowie. Muszę racjonalnie i ostrożnie dawkować mu niespodzianki . Pies..... i przerwa... pies i przerwa. Teraz przerwa. Ewentualnie mogę coś prztransportwać w okolicy Szczecina , ale też nie zawsze bo weekendy często pracuję. A do tego od wczoraj jakiś wirus mi się przyplątał , kicham , prycham i wogle jestem dętka :-( Mizianko dla Sevenka. Do tego jeszcze mam cynk że w schronisku w Szcz. jest sznaucer mini :-( A to też moje oczko w głowie. Sorki za offa - ale tutaj się wszyscy spotykaja więc pisze tutaj . Quote
Inez Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Agusia, ok, rozumiem, ale musiałam zaptytać ;) Do tego jeszcze mam cynk że w schronisku w Szcz. jest sznaucer mini :-( A to też moje oczko w głowie. Sorki za offa - ale tutaj się wszyscy spotykaja więc pisze tutaj szanucer mini to roczna suczka, o nią prosze sie nie martwić, szanuceromianiaczki juz dostały cynk, napewno szybko znajdzie domek (o ile nikt sie po nią nie zgłosi). :) Quote
Tengusia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Sevenku jeszcze jeden dzien i znow bede cie mogla wymiziac :D Quote
Agusia i Busiu Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 A Sevenek uwielbia mizianko , Tengusia i od ciotki go wymiziaj porządnie. Co to się porobiło ,jeszcze nie tak dawno temu red nose było kilka na cała Polskę , a teraz w każdym schronisku :-( Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Przepraszam za off :offtopic: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9006263#post9006263 Quote
Agusia i Busiu Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dzień dobry wszystkim . Sevenku pokaż się przystojniaczku! Szukamy domku! Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Niestety odwiedzinki odwolane :( Daria slonce jestesmy z toba :glaszcze: Quote
Recommended Posts