Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basiagk napisał(a):
Dlaczego mnie to nie dziwi!:evil_lol:

a mnie to dziwi szczerze mówiąc , może dlatego ,że to w 100% Jarka decyzja:)

Agusia i Busiu napisał(a):

PS. Do zestawu brakuje Ci jeszcze tylko błękitntego ASTa :-D

ja juz nie chcę żadnego psa !!! trzy ja wystękałam czwartego wybrał od początku do końca jarek - Seven jest jego a trojaczki moje:loveu:

dariaopole napisał(a):
Juz wszystko piszę:)
zaraz powklejam fotki muszę je tylko pozmniejszać i wgrać na serwer:p

chyba nie powklejam bo padam na ryj, ide się zdrzemnąć, nafaszerować tabletkami i wrócę w pełni sił:evil_lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Jego przyszlosc juz nie stoi pod znakiem zapytania ;)

Reszta napisze Daria, bo ja mam zbyt szkiste oczeta. :cool1:

a mowilam ci wczoraj????? siakoś tak se o tym pomyślałam...ciekawa jestem czemu:razz:

Posted

Daria niechce mi sie teraz przeczesywac watek ale zdaje mi sie ze gdzie pisalam ze tak sie stanie :loveu:

gratuluje decyzji, Jarek lepszej podjac nie mogles :loveu:

Daria a co z Blu zapytam skromnie :eviltong:

Cieszy mnie to tym bardziej ze bede miala okazje odwiedzic Sevenka i nie musze sie "martwic" ze nie zdarze :loveu:
Mam tylko nadzieje ze z czasme i Sevenek zamieszka z wami w domku :p

Posted

Z Sevenkiem mamy się dobrze zaraz będę mu kombinował na prezent obroże taka w moim stylu :) z pasa ratunkowego do szybkiej ewakuacji takie to coś będzie

[quote name='doddy']Daria obiecala mu na razie zamontowac zlota klamke w jego pomieszczeniu.

Chciałem mu tam wstawić akwarium żeby jakoś tym jednym okiem więcej i szybciej mógł nacieszyć się światem ( mam jeszcze nawet płetwy i maskę do nurkowania żeby lepszy klimat był ) no i żeby mu nudno nie było ale daria powiedziała że zdurniałem - i tak wstawię :evil_lol: ale na razie to muszę zaprojektować jego pomieszczenie bo będzie miał taki swój pokój przy większym pomieszczeniu które będzie w góralskim stylu z drewnianymi ławami i ścianami z kamienia i cegły a w rogu będzie otwarty kamienny kominek więc chłopak będzie miał też ciepło i przyjemnie no i nie wspomne o tych przyjemnościach płynących dla niego podczas biesiad przy kominku .

A trikolorki chyba przyjmie w swoje progi czasami ale to zobaczymy jak to będzie z zaprzyjaźnianiem się wiadomo że na imprezach najłatwiej ale to musimy z Sevenem dopiero trochę popracować i pobudować żeby robić parapetówe.

Posted

Witam cie Jarku na forum :D widze ze w Sevenku to po uszy jestes zakochany ... sama chcialabym miec taki pokoik jaki sie szykuje Sevenkowi :loveu:

a na prapetowe pozwole sie wprosic bo chcialabym wymiziac tego szczesciarza dzieki ktoremu mialam zakwasy po podrozy z poznania do opola :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

jaaaa cieeee - to Sevenek będzie panem na włościach..no no no!!!! to on będzie mial lepiej niz niejeden nasz pies - i kominek, i deseczki (tylko coby je z nudow na trocinki nie przemielil:evil_lol::evil_lol:)...no po prostu będzie w niebie!!!!

Jarek - dzięki!!!!:loveu:

Daria - dzięki!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

No deseczki to on lubi ale damy rade przyniesiemy mu specjalne do gryzienia a po za tym ktoś musi rąbać drewno do tego kominka .

Hmm z obrozą jeszcze jest jedna opcja

ale zobaczymy w czym mu będzie lepiej :)

Posted

andzia69 napisał(a):
a bałaś się...ze Daria będzie chciala oddac Sevenka:evil_lol:

oddać Sevenka ??? przecież nas łączy braterstwo krwi :evil_lol:

muszę tylko pilnowac żeby jarek go za bardzo nie rozpieszczał i nie rozpasł :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):
Sylwia a co z piracikiem zostaje u ciebie :mdrmed:

Pinio? gdzies go przed chwilką widziałam:p ale to nie jego watek, wiec nie mozemy Sevenowi robić bałaganu:eviltong:

Posted

Jarek , Daria , powtórzę się ale jesteście wspaniali ! Aż mi się wierzyć nie chce w to szczeście Sevenka! Ale tak jak pisałam ten pies może zauroczyć ( np. Was :-D ) My wspominamy go do dziś i napewno nie zapomnimy .