Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):

zakochał się na amen :evil_lol:

no to masz rywala!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to, ze się w nim zakochal bylo widać/słychac od pierwszych twoich slow jak do was przyjechal!:loveu:

Posted

bardzo sie ciesze ze rudy Seven zostaje z Wami. :multi:

szczegolnie w opcji ze to Jarek sie w nim zakochal - dwa chlopy sie ze soba zawsze dogadaja:)

daria - Tobie zycze szybkiego gojenia sie (troche w slepo bo sama wiem piąte przez dziesiate co tam sie u Ciebie wydarzylo). sama mialam dwa palce w prawej rece "szczelone" wiec wiem ze nielekko masz. trzymaj sie cieplo. jestescie wspanialymi ludzmi.

pozdrawiam

Posted

andzia69 napisał(a):
no to masz rywala!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no właśnie zaczynam to odczuwać , dzis nagle Jarek zniknął na godzinę ................znalazłam go u Sevena na legowisku jak się miziali nawzajem :mad: :evil_lol:

blue.berry napisał(a):

sama mialam dwa palce w prawej rece "szczelone" wiec wiem ze nielekko masz.

tylko najgorsze jest to ,że jeden uszkodzony palec jest z prawej reki , drugi z lewej więc jestem totalnie ograniczona i w rezultacie obie ręce mnie bolą :placz:

Nicka* napisał(a):
Piękny pies, dobrze że znalazł domek.bym wykorzystać zdjęcia pieska do filmiku poświęconego pit bullom i astom ?

to zależy co bedzie w filmiku :evil_lol:

Posted

No co Seven mi kazał tam siedzieć :) powiedział że samemu mu nudno to zostałem ,oczywiście wcześniej wykradłem z lodówki kawałek baleronu i paczkę sera żółtego żeby nam się miło siedziało .

A że siedzenie przeszło w leżenie to inna sprawa i mnie cieszy bo widać że sie chłopak luzuje.

- Seven w pewnym momencie wywalił się obok mnie na plecy a że mały nie jest to mnie ze sobą jakoś tak zabrał i poleżeliśmy brzuchami do góry no i nie obyło sie bez miziania mu brzucha a po relaksie tak mu palma odbiła że finalnie mogłem z nim wszystko robić ciągnąć za łapy ,uszy, głowę ,ogon ,wywracać go na plecy i co tam sobie jeszcze wymyśliłem albo jak on zaszalał :):):)

Chyba sie już dość mocno wyluzował a to bardzo miło bo widać jak mu to było potrzebne i jak potrafi okazać to że sie z tego cieszy jak sie z nim przebywa ( leży w jego legowisku :) )

Może to być wszystko nieskładne bo pisanie nie jest moją mocną stroną ale chyba wiadomo co co chodzi . ( i tak błędy poprawiałem 4 razy dłużej niż pisałem posta :):) )

Posted

no właśnie zaczynam to odczuwać , dzis nagle Jarek zniknął na godzinę ................znalazłam go u Sevena na legowisku jak się miziali nawzajem :mad: :evil_lol:

ale sie usmialam :turn-l:

Posted

andzia69 napisał(a):
Jeszcze sobie trzeba bylo zabrać 2 piwka - bo może Sevenek tyż lubi i tv przynieść - no pelnia szczęścia by byla, co????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kurcze mam nadzieje że Seven pić piwa nie lubi bo ja nie koniecznie no chyba że Karmi a do tego jeszcze tv tragedia a już w ogóle przegięciem było by jak by mecz wtedy jakiś leciał to bym kazał Sevenowi mnie zagryźć albo się sam :flaming: z nudów.

Posted

O to wspaniale!! Oby teraz na zimę coraz więcej ludzi brało psy..bo jak wiemy zima to najgorszy okres dla psa, a najbardziej dla bullowatych jakoś bardzo szybko chorują, czasami nawet poważnie, o nas w schronie na okres zimy pojawi się coraz więcej bullowatych.. aż żal patrzeć :placz: . No coż, cieszę się jeszcze raz że Seven i ta sunia staffikowata znalazły domki ;*

Posted

Poranek zapoznawczy na razie z Chilli i Happy aczkolwiek tylko z Chilką mogłem zrobić jako takie zdjęcia ( wszystkie poruszone ) bo przecież ona biega jak błyskawica nawet przeszkadzała mu jak się załatwiał.A Seven grzeczny spokojnie można go było odwołać od wariacji z nią.

RESZTA ZDJĘĆ

Natomiast z Happy sie podenerwowali na siebie bo Sevenek jest lekko napalony i na nią skakał a Heputka tego nienawidzi więc dosadnie wyrażała swoje zdanie na ten temat ( oczywiście obydwoje byli w kagańcach ) ale nie były to jakieś straszne ścięcia bo spokojnie dało sie je odciągnąć od siebie i Sevena trzymałem za obroże lewą ręką a Hepke prawą i już dało sie ich ogarnąć.