basiagk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ja na niego patrzę to myślę sobie, że Seven jest stworzony żeby byc jednookim! WSPANIAŁY!!!! Quote
dariaopole Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 doddy napisał(a):Ktores z Was ma dobre oko do zdjec ;) to jarek w końcu syn artysty fotografika ;) zakochał się na amen :evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 dariaopole napisał(a): zakochał się na amen :evil_lol: no to masz rywala!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to, ze się w nim zakochal bylo widać/słychac od pierwszych twoich slow jak do was przyjechal!:loveu: Quote
blue.berry Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 bardzo sie ciesze ze rudy Seven zostaje z Wami. :multi: szczegolnie w opcji ze to Jarek sie w nim zakochal - dwa chlopy sie ze soba zawsze dogadaja:) daria - Tobie zycze szybkiego gojenia sie (troche w slepo bo sama wiem piąte przez dziesiate co tam sie u Ciebie wydarzylo). sama mialam dwa palce w prawej rece "szczelone" wiec wiem ze nielekko masz. trzymaj sie cieplo. jestescie wspanialymi ludzmi. pozdrawiam Quote
Ada-jeje Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Daria, Jarek i Seven :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
karolina1 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Śliczne te nowe fotki ;* ale super że u was został z tego co czytam po śledzeniu tego wątku widać że jesteście wspaniali..aby więcej takich ludzi na świecie. Pozdrawiam. Quote
Nicka* Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Piękny pies, dobrze że znalazł domek. Mam pytanie : Czy mogłabym wykorzystać zdjęcia pieska do filmiku poświęconego pit bullom i astom ? Quote
dariaopole Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 andzia69 napisał(a):no to masz rywala!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no właśnie zaczynam to odczuwać , dzis nagle Jarek zniknął na godzinę ................znalazłam go u Sevena na legowisku jak się miziali nawzajem :mad: :evil_lol: blue.berry napisał(a): sama mialam dwa palce w prawej rece "szczelone" wiec wiem ze nielekko masz. tylko najgorsze jest to ,że jeden uszkodzony palec jest z prawej reki , drugi z lewej więc jestem totalnie ograniczona i w rezultacie obie ręce mnie bolą :placz: Nicka* napisał(a):Piękny pies, dobrze że znalazł domek.bym wykorzystać zdjęcia pieska do filmiku poświęconego pit bullom i astom ? to zależy co bedzie w filmiku :evil_lol: Quote
JarekOpole Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No co Seven mi kazał tam siedzieć :) powiedział że samemu mu nudno to zostałem ,oczywiście wcześniej wykradłem z lodówki kawałek baleronu i paczkę sera żółtego żeby nam się miło siedziało . A że siedzenie przeszło w leżenie to inna sprawa i mnie cieszy bo widać że sie chłopak luzuje. - Seven w pewnym momencie wywalił się obok mnie na plecy a że mały nie jest to mnie ze sobą jakoś tak zabrał i poleżeliśmy brzuchami do góry no i nie obyło sie bez miziania mu brzucha a po relaksie tak mu palma odbiła że finalnie mogłem z nim wszystko robić ciągnąć za łapy ,uszy, głowę ,ogon ,wywracać go na plecy i co tam sobie jeszcze wymyśliłem albo jak on zaszalał :):):) Chyba sie już dość mocno wyluzował a to bardzo miło bo widać jak mu to było potrzebne i jak potrafi okazać to że sie z tego cieszy jak sie z nim przebywa ( leży w jego legowisku :) ) Może to być wszystko nieskładne bo pisanie nie jest moją mocną stroną ale chyba wiadomo co co chodzi . ( i tak błędy poprawiałem 4 razy dłużej niż pisałem posta :):) ) Quote
Tengusia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 no właśnie zaczynam to odczuwać , dzis nagle Jarek zniknął na godzinę ................znalazłam go u Sevena na legowisku jak się miziali nawzajem :mad: :evil_lol: ale sie usmialam :turn-l: Quote
andzia69 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Jeszcze sobie trzeba bylo zabrać 2 piwka - bo może Sevenek tyż lubi i tv przynieść - no pelnia szczęścia by byla, co????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
JarekOpole Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 andzia69 napisał(a):Jeszcze sobie trzeba bylo zabrać 2 piwka - bo może Sevenek tyż lubi i tv przynieść - no pelnia szczęścia by byla, co????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze mam nadzieje że Seven pić piwa nie lubi bo ja nie koniecznie no chyba że Karmi a do tego jeszcze tv tragedia a już w ogóle przegięciem było by jak by mecz wtedy jakiś leciał to bym kazał Sevenowi mnie zagryźć albo się sam :flaming: z nudów. Quote
Inez Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 A tak z serii dobre wiadomości.... pamiętacie tą sunie staffikowatą co ją tu pokazywałam? Wczoraj poszła do DT (który może sie okaże domkiem stałym ;) ) http://img477.imageshack.us/my.php?image=tnp1010029xf6.jpg Wszystko dzieki lukann!! Quote
karolina1 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 O to wspaniale!! Oby teraz na zimę coraz więcej ludzi brało psy..bo jak wiemy zima to najgorszy okres dla psa, a najbardziej dla bullowatych jakoś bardzo szybko chorują, czasami nawet poważnie, o nas w schronie na okres zimy pojawi się coraz więcej bullowatych.. aż żal patrzeć :placz: . No coż, cieszę się jeszcze raz że Seven i ta sunia staffikowata znalazły domki ;* Quote
JarekOpole Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Poranek zapoznawczy na razie z Chilli i Happy aczkolwiek tylko z Chilką mogłem zrobić jako takie zdjęcia ( wszystkie poruszone ) bo przecież ona biega jak błyskawica nawet przeszkadzała mu jak się załatwiał.A Seven grzeczny spokojnie można go było odwołać od wariacji z nią. RESZTA ZDJĘĆ Natomiast z Happy sie podenerwowali na siebie bo Sevenek jest lekko napalony i na nią skakał a Heputka tego nienawidzi więc dosadnie wyrażała swoje zdanie na ten temat ( oczywiście obydwoje byli w kagańcach ) ale nie były to jakieś straszne ścięcia bo spokojnie dało sie je odciągnąć od siebie i Sevena trzymałem za obroże lewą ręką a Hepke prawą i już dało sie ich ogarnąć. Quote
JarekOpole Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 A tutaj poranne zabawy Sevena i odkrywanie nowych zainteresowań i możliwości . Patyki to już wiemy lubi ale niszczyć :) a nie przynosić . Można tez je wylizywać Quote
JarekOpole Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ale zainteresował sie też lataniem po tym jak zobaczył : I stwierdził że też tak potrafi :) I może jak ptaszek nie wygląda ale lata nawet nieźle :):) Quote
JarekOpole Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Oczywiście zanim zaczął latać to próbował temat załatwić z leniucha wyciągając sie jak najbardziej potrafi . A potem dziecko padło :) RESZTA ZDJĘĆ Quote
JarekOpole Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='JarekOpole'] I może jak ptaszek nie wygląda ale lata nawet nieźle :):) Hmmm choć na tym zdjęciu przypomina mi kurczaka z rożna :) Quote
andzia69 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 no zesz jaki jestem slodki niuniuś:loveu::loveu::loveu: a latać pięknie potrafi:evil_lol::evil_lol: moje tak nie umieją - są za leniwe;) Quote
Tengusia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Jarek foty swietne ... ech chcialabym takie zrobic swoim bestia :D a Sevenek widac ze szczesliwy :loveu: Quote
Inez Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Fotki świetne! :multi: A tak dla kontrastu mozna obejrzec te z pierwszej strony:eviltong: . Quote
Poker Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 piękne zdjęcia , a model jeszcze piękniejszy :lol: na tym zdjęciu z ozorkiem wywalonym na brodę jest rozbrajający po prostu :loveu: Quote
Recommended Posts