Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja wpłacam obiecaną kasę. Teraz moje finanse sięgnęły dna, więc mam tylko 50zł:oops: Wiem, że to za mało ale naprawdę więcej nie mam a do pierwszego jeszcze cały tydzień. Pieniądze wpłacić na konto Fundacji AST?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ULKA12 napisał(a):
To ja wpłacam obiecaną kasę. Teraz moje finanse sięgnęły dna, więc mam tylko 50zł:oops: Wiem, że to za mało ale naprawdę więcej nie mam a do pierwszego jeszcze cały tydzień. Pieniądze wpłacić na konto Fundacji AST?

Ulka każdy grosz się liczy - 50 zł to nie jest mało - dzięki !!

Posted

bylam na dworcu, powiedzieli ze moge bez problemu wziasc bilety na fakture, potrzebuje dokladne dane fundacji do faktury, tak jesli sie nie myle oprocz nazwy i adresu potrzebny jest jeszcze NIP .... ale to wy sie znacie lepiej niz ja ;)
Jesli by sie dalo podeslac mi te dane jeszcze dzisiaj na PW bo chcialabym kupic dzisiaj bilety zeby jutro sie nie martwic staniem w kolejce ;)

Pozdrawiam

Posted

dariaopole napisał(a):
Beata - wspólczuje:-(

Tengusia ja w niedziele pracuje do 16 30 więc po prostu nie będę po pracy wracać do domu i Ivanka odbiorę spod dworca. Jakbyś chciała u nas przenocować to miejsce jest :cool3:

kurka niedziela niedługo muszę załatwić coś co zasłoni przestrzeń między boksami by sie Ivanek ze Stefką nie kłócił :evil_lol:

Daria ja jeden kojec zabezpieczyłam dodatkowo zakładajac na wierzch siatkę. Załozyłam plastikową , dosc szeroką wiec psy kłocac się z dwoch stron kojca nie mają możliwosci złapania się przez pręty.
Tą plastikowa sitakę mam trochę wyższą aby jej konce nie były zaraz na wysokosci pyskow i tym samym nie prowokowały do zrywania. Szybki montaż za pomocą takich plastikowych zaciskow . Przekładasz przez dziurkę taki plastikowy paseczek i gotowe.
To moj szybki i sprawdzony sposob na zabezpieczenie kojca ;)

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):

Andzia , mnie dzis nic nie pocieszy , taka tragedia jest u mnie niespotykana, wrecz po raz pierwszy , to straszne.

Beata wspołczuję Ci serdecznie.:calus:

Posted

Tengusia - masz dane na pw.
Zaraz przesle Lukann.

Zdjecia robcie to bedzie galeria.

Do hotelu dzwonie od rana ale glucha cisza... Nagralam sie na poczte ale bede dzwonic dalej.

Ulka12 pieniadze wyslij do Darii - ona od razu odda Tengusi za bilety. Wysle Ci jej nr konta na pw.

Beatko - na drugi raz pamietaj, ze Volvo mniejsze od autobusu i kierowcy autobusu nie szkoda publicznego dobra. :eviltong:

Dobra to ide pisac te pw.

Dziekuje Wam za pomoc :loveu::loveu::loveu:

Posted

Czytam ten watek od poczatku niestety nie zawsze jest sie w stanie pomoc ale dzis chociaz trzymam kciuki za powodzenie akcji i szczesliwe dowiezienie pitusia do dariaopole. :loveu: Powodzenia.

Posted

W koncu dodzwonilam sie do hotelu :multi::multi::multi:
Jutro rano zapraszaja po Sevenka :p
Powiedzialam Agatko, ze bedziesz k. 8 rano.

Smyczke musicie wziac.
Karmic nie beda.

Posted

Doddy ok! Czy Sevenek ma obrożę i kaganiec do pociągu ? No i koniecznie książeczkę zdrowia do pociągu? Ze smyczami damy rade :-)
Super że wszystko dogadane. Poproszę jeszcze na prv nr do hotelu w razie czego . Darszyce koło Gryfic, za Nowogardem ? Dobrze kojarzę?
Po 8 powinniśmy być po psiurka :-)

A i jeszcze Doddy jak mogę nr do Ciebie w razie czegoś ;-)

Posted

Moja mama latem jechała z psem pks-em i bezwzględnie musi być książeczka ze szczepieniem na wściekliznę i kaganiec. Bez tego może się okazać że nie wpuszczą do pociągu :-(

Tengusia - bo to ty będzies z nim jechać pociągiem? - jak masz psa nawet swojego to weź naszykuj w razie co jego książeczkę ze szczepieniem na wściekliznę.No i najlepiej kaganiec. Niestety ja mam tylko jeden dyżurny dla swoich potworów :-(

Ale sądzę że ze schroniska musiał dostać potwierdzenie szczepienia ?!

Posted

Ja kaganiec wezme od mojego Boleslawa, ksiazeczke tez moglabym wziasc ale jako ze on byl szczepiony na wscieklizne w schronie to nie ma tego wpisu w ksiazeczce :roll: jak zawozilam Zuze jakis czas temu do wawy tez pociagiem to mialam ksiazeczke zdrowia (nie jej zreszta :eviltong: ) ale nikt o nia nie pytal. Moge wziasc plakietke ze szczepienia mojej Fazuli z tego roku tam nie pisze nic poza numerkiem i data :cool3:

Posted

Ciotka to wez na wszelki wypadek jakby nie mial ;)
Ja mam pusta ksiazeczke ale zanim by doszla by minelo kilka dni.

Czyli wszystko zalatwione :loveu::loveu::loveu:

Agata moj tel: 0 501 797 018

Posted

Ok, bileciki kupione i fakturka wypisana :D cena mojej wycieczki to 98zl, to i tak mniej niz policzylam na poczatku ;)

Doddy powiedz mi czy ty potrzebujesz sama fakture czy fakture + bilety ???

Lukann ja w poznaniu bede o 13:25 wyslij mi smska gdzie bedziesz czekac ;)