lukann Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dariastrasznie mi przykro że tak się porobiło ale cieszę się że nie zmieniłaś zdania co do Sevena..pozdrawiam cieplutko!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ale te przynajmniej nie maja szansy zaatakowac :) Quote
basiagk Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Tengusia napisał(a):Daria twarda sztuka z ciebie :thumbs: ... mam wrazenie ze ja i moj TZ przezylismy to bardziej niz ty :-o No mnie tez zatkało!:shock::crazyeye: Ale super że taka jesteś! BRAVO!!!!:loveu: KURUJ SIĘ DARIA!:Rose: Quote
dariaopole Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Seven umie robić siad, podac łapę. Jest bardzo posłuszny i pojętny. Uwielbia ser żółty. Mój jarek go teraz troche rozpieszcza więc muszę chyba czasem kontrolowac co mu daje :evil_lol: teraz Seven ma sesję zdjęciową. Wieczorkiem postaram się wkleić fotki ;) Quote
dariaopole Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 na szybciora jedna fota, reszta potem : Quote
dariaopole Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 jarek prosił żebym jeszcze dodała ,że Sevenek bardzo ładnie potrafi prosić. Siada, podnosi przednie łapki do góry i tak czeka na jakiś smakołyk :loveu: Quote
dariaopole Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 na zajawkę jeszcze jedna fotka :evil_lol: : Quote
andzia69 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 fota rewelka - ona taki sympatyczny:loveu: Quote
lukann Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 dariaopole napisał(a):jarek prosił żebym jeszcze dodała ,że Sevenek bardzo ładnie potrafi prosić. Siada, podnosi przednie łapki do góry i tak czeka na jakiś smakołyk :loveu: ale z niego aniołek hehehe ;) Quote
Agusia i Busiu Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Gdzie reszta fotek przystojniaka ? Te dwie to mi tylko smaka na resztę narobiły. Sevenek jest przesymapatyczny , czemu nie ma kogoś zakochanego w takich rasach kto by się w Sevenku od pierwszego wejrzenia zakochał :-( Quote
doddy Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Chyba przestajemy szukac domu po tym co przeskrobal... Quote
Tengusia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Sevenek przystojniak jak sie patrzy i nawet jesli patrzy jednym oczkiem i tak piekny jest :loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Doddy, troche twarz Ci sie zmienila ale na lepsze, na lepsze patrząc na avatar. Daria a u Ciebie wszystko ok ??????? Quote
Agusia i Busiu Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Chyba przestajemy szukac domu po tym co przeskrobal... A co przeskrobał? Bo że psy się pogryzły to wiedzą już chyba wszyscy .Że oberwały Darii palce - to też. Ale to wszystko.:roll: I tak naprawdę ja dostaję wiele wiadomości na priv z pytaniem o co chodzi. A los Sevenka jest bliski wielu osobom .A jak widzę to jego przyszłość stoi pod znkiem zapytania? :help1: Quote
doddy Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jego przyszlosc juz nie stoi pod znakiem zapytania ;) Reszta napisze Daria, bo ja mam zbyt szkiste oczeta. :cool1: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Agusia i Busiu napisał(a):A jak widzę to jego przyszłość stoi pod znakiem zapytania? :help1: Ale pod dobrym :) Doddy, Ty i szkliste oczęta, serce z kamienia a oczy w życiu łez nie widziałay - prosze nie doprowadzaj mnie do ostatniego stadium rozbawienia. Quote
ULKA12 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Agusia i Busiu']A co przeskrobał? Bo że psy się pogryzły to wiedzą już chyba wszyscy .Że oberwały Darii palce - to też. Ale to wszystko.:roll: A ja nie wiedziałam, :crazyeye:a że dyskretna jestem to się nie pytałam liczyłam po cichu, że ktoś nie wytrzyma i sypnie:evil_lol: Stawiałam na wypadek samochodowy, ale potfoorków nie podejrzewałam:shake:. Doddy lubi podgrzewać atmosferę tymi niedomówieniami:cool3: Quote
ULKA12 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Doddy, Ty i szkliste oczęta, serce z kamienia a oczy w życiu łez nie widziałay - prosze nie doprowadzaj mnie do ostatniego stadium rozbawienia.[/quote] Ale się lirycznie zrobiło:lol: Tak miało być czy to tylko przypadkiem tak się rymnęło? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Przypadkiem ! Te jej niedomowienia i udawanie, ze sie nie pamieta doprowadza mnie do szalu . Daria, jestes ? Quote
dariaopole Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Juz wszystko piszę:) Seven vel Sekator :evil_lol: zostaje u nas !!! mój Jarek go nie odda i basta. Na razie Sevenek bedzie miał robiony "pokoik" w przybudówce, z czasem może dołączy do reszty stada. Oboje (jarek i Seven) są w sobie zakochani, jeden drugiego słucha i rozumie:loveu: Chłopaki są sobą zachwyceni i każdą wolną chwilę spędzali by razem :evil_lol: zaraz powklejam fotki muszę je tylko pozmniejszać i wgrać na serwer:p Quote
Agusia i Busiu Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 :crazyeye: A ja głupia blondynka w życiu bym nie wpadła.:loveu::loveu: Daria :loveu::loveu::loveu::multi::multi: Aż mi się :placz:... Nie ma słów. Dziękuję Daria- tylko tyle . :multi:Chyba nie ma dla niego lepszego miejsca na ziemi :loveu: PS. Do zestawu brakuje Ci jeszcze tylko błękitntego ASTa :-D Quote
dariaopole Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Doddy, Ty i szkliste oczęta, serce z kamienia a oczy w życiu łez nie widziałay - prosze nie doprowadzaj mnie do ostatniego stadium rozbawienia. doddy nie płacze tylko jest chora bidula :roll: Quote
Recommended Posts