Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia napisał(a):
Daria twarda sztuka z ciebie :thumbs: ... mam wrazenie ze ja i moj TZ przezylismy to bardziej niz ty :-o

No mnie tez zatkało!:shock::crazyeye: Ale super że taka jesteś! BRAVO!!!!:loveu:
KURUJ SIĘ DARIA!:Rose:

Posted

Seven umie robić siad, podac łapę. Jest bardzo posłuszny i pojętny. Uwielbia ser żółty. Mój jarek go teraz troche rozpieszcza więc muszę chyba czasem kontrolowac co mu daje :evil_lol:
teraz Seven ma sesję zdjęciową. Wieczorkiem postaram się wkleić fotki ;)

Posted

dariaopole napisał(a):
jarek prosił żebym jeszcze dodała ,że Sevenek bardzo ładnie potrafi prosić. Siada, podnosi przednie łapki do góry i tak czeka na jakiś smakołyk :loveu:

ale z niego aniołek hehehe
;)

Posted

Gdzie reszta fotek przystojniaka ? Te dwie to mi tylko smaka na resztę narobiły.
Sevenek jest przesymapatyczny , czemu nie ma kogoś zakochanego w takich rasach kto by się w Sevenku od pierwszego wejrzenia zakochał :-(

Posted

Chyba przestajemy szukac domu po tym co przeskrobal...

A co przeskrobał? Bo że psy się pogryzły to wiedzą już chyba wszyscy .Że oberwały Darii palce - to też. Ale to wszystko.:roll:

I tak naprawdę ja dostaję wiele wiadomości na priv z pytaniem o co chodzi.
A los Sevenka jest bliski wielu osobom .A jak widzę to jego przyszłość stoi pod znkiem zapytania? :help1:

Posted

[quote name='Agusia i Busiu']A co przeskrobał? Bo że psy się pogryzły to wiedzą już chyba wszyscy .Że oberwały Darii palce - to też. Ale to wszystko.:roll:

A ja nie wiedziałam, :crazyeye:a że dyskretna jestem to się nie pytałam liczyłam po cichu, że ktoś nie wytrzyma i sypnie:evil_lol: Stawiałam na wypadek samochodowy, ale potfoorków nie podejrzewałam:shake:. Doddy lubi podgrzewać atmosferę tymi niedomówieniami:cool3:

Posted

Doddy, Ty i szkliste oczęta, serce z kamienia a oczy w życiu łez nie widziałay - prosze nie doprowadzaj mnie do ostatniego stadium rozbawienia.[/quote]

Ale się lirycznie zrobiło:lol: Tak miało być czy to tylko przypadkiem tak się rymnęło?

Posted

Juz wszystko piszę:)
Seven vel Sekator :evil_lol: zostaje u nas !!! mój Jarek go nie odda i basta. Na razie Sevenek bedzie miał robiony "pokoik" w przybudówce, z czasem może dołączy do reszty stada. Oboje (jarek i Seven) są w sobie zakochani, jeden drugiego słucha i rozumie:loveu: Chłopaki są sobą zachwyceni i każdą wolną chwilę spędzali by razem :evil_lol:

zaraz powklejam fotki muszę je tylko pozmniejszać i wgrać na serwer:p

Posted

:crazyeye: A ja głupia blondynka w życiu bym nie wpadła.:loveu::loveu: Daria :loveu::loveu::loveu::multi::multi: Aż mi się :placz:...

Nie ma słów. Dziękuję Daria- tylko tyle . :multi:Chyba nie ma dla niego lepszego miejsca na ziemi :loveu:

PS. Do zestawu brakuje Ci jeszcze tylko błękitntego ASTa :-D

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):

Doddy, Ty i szkliste oczęta, serce z kamienia a oczy w życiu łez nie widziałay - prosze nie doprowadzaj mnie do ostatniego stadium rozbawienia.

doddy nie płacze tylko jest chora bidula :roll: