doddy Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 O mamo... nie wiedziałam, że kolejne zwierzątko masz w domu i tym razem nie jest to bullowaty :) http://www.specarmory.com/640/ss7.jpg Quote
dariaopole Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='doddy']O mamo... nie wiedziałam, że kolejne zwierzątko masz w domu i tym razem nie jest to bullowaty :) http://www.specarmory.com/640/ss7.jpg no wiesz trza być wszechstronnym, otwartym na to co nowe i tolerancyjnym ;) tego ło dzikusa zgarneliśmy z lasu:cool3: Quote
doddy Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Widziałam, że jeszcze na białe pudelki się przestawiłaś :) Quote
dariaopole Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 owieczki doddy owieczki:)według Jarka pudel to nie pies ;) Quote
dariaopole Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ty ciotka jak to jesteś jak Cię nie ma :evil_lol: Quote
doddy Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A bo ja widmo jestem dzisiaj :) I zaraz ide spać. O ile mi nawiedzony bullterrier pozwoli się wyspać, bo pomimo iż ja jestem gościnna i mu daje nocleg to ona mocno mi dokucza. Quote
andzia69 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 jakie superanckie zdjecia leśnego partyzanta jakiegos :) dobrze, ze wilka jakiegoś jeszcze nie przysposobiliście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 andzia69 napisał(a):jakie superanckie zdjecia leśnego partyzanta jakiegos :) dobrze, ze wilka jakiegoś jeszcze nie przysposobiliście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe nigdy nie mów nigdy. Dziś fotki też będą bo fajnie słonko świeci i jest dobre światło:) Sevek się więc pięknie prezentuje na tle bieli :) Quote
dariaopole Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 co by cioci doddy za mało widoczków nie było ;) : Quote
doddy Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ehhh... i po co mi tu było wchodzić. Oj jak ja bym odpoczęła w takim cichym zakątku i zaszyła się tak na rok, dwa. Quote
andzia69 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 piękny Seveś:) Doddy - to pakuj manele i wynajmij sobie obok Darii gdzieś domecek:) Quote
doddy Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Żeby to było takie proste to już bym dawno gdzieś w głuszy siedziała. :) Quote
Vectra Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ale ja ci zazdroszczę tej głuszy :placz: trojaczki też widziałam , tylko z zawiści nic nie pisze :evil_lol: Quote
andzia69 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Daria!!! żyjecie??? oglądałam domy rozwalone w ok. Pcimia przez wodę...koszmar:(:( wyglądały podobnie jak dom Darii....:( Quote
doddy Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Daria, co u Was? Podzielcie się fotkami potworków. Quote
dariaopole Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Melduje że Seven przechrzczony został na Misio- nie da się na niego inaczej mowić bo to taki nasz Misio i przytulak :) Ma się dobrze, psów i kotów nadal nie lubi ale krowy i owce za płotem toleruje:) No i każdy kto go pozna się w nim zakochuje :loveu: Quote
dariaopole Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Chciałam wrzucić fotke ale nie umim:( Potem pokombinuje Quote
Tengusia Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 po dwóch latach się pojawia i jeszcze bez fotek :mad: Quote
Recommended Posts