Beata_Dorobczyńska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Hej Doddy, cieszę sie, ze zyjesz staruszko :) Wysłałam Tobie zycznia ale nic sie nie odzywałas więc się martwiłam. DoDdy ma dziś urodziny !!! Tengusiu - kukiełko - dobrze przygadałaś , jesteś bardzo dzielna !!! Quote
lukann Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Tengusia - jesteś niesamowita!! jak Cię zobaczyłam w poznaniu to pomyślałam "gdzie taka drobinka da radę z Sevenem?" a tutaj - proszę - świetnie sobie poradziłaś!! Seven to wspaniały pies - tak jak powiedziała Agata - ma coś w sobie niesamowitego - aż mi się łza zakręciła jak go oddawaliśmy Dominice.. :( ale mam nadzieję że w cywilizacji szybciej znajdzie dom.. Agatko - po raz kolejny można było na Ciebie liczyć - jesteście niesamowici!! cholera - uzależniam się od tego zamieszania hehehe a teraz kilka fotek z mojego aparatu Tengusiu przepraszam że nie zrobiłam w poznaniu zdjęć z Tobą ale zgłupiałam jak Cię zobaczyłam :) Królewicz w czerwieni :):) ** Quote
doddy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Cicho babo bo sie wyda, ze wiek emerytalny przekraczam :diabloti: Jeszcze zyje, choc nie wiem co bedzie jutro bo wszystkoo bedzie mnie BOLEC z zakwasow. Dziekuje Ci Slonko za zyczenia! :loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 doddy napisał(a):Cicho babo bo sie wyda, ze wiek emerytalny przekraczam :diabloti: Jeszcze zyje, choc nie wiem co bedzie jutro bo wszystkoo bedzie mnie BOLEC z zakwasow. Dziekuje Ci Slonko za zyczenia! :loveu::loveu::loveu: A to ciotka doddy jest skorpionkiem!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to już wiem dlaczego we dwie tak się rozumiemu - jak skorpion skorpiona!:eviltong: No to duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdróóóóóóówka cobyś mogła jak najdłużej pomagać!!!!:Rose::new-bday::BIG: Quote
lukann Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 proszę Was kobiety - nie rozmawiajmy o wieku :):) ja po trzydziestce dopiero poczułam że żyję.. Kasiu 100 lat!!!!!!!!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 A bardzo proszę oby sie spełniły :loveu: A pisac bede bo to zemsta , za ED i maila ! :diabloti: No Lukann , to podniosłaś mi wiarę w świat :) Andzia, jak dla mnie to ona jest strzelec pomieszany z blizniakiem - wiecznie nie wie co mowi i nie pamieta co bylo . Quote
doddy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No oby sie spelnily o ile nie byly bez podtekstow, ktore tak bardzo lubisz :eviltong: Kurde, siedze i mysle o co chosji z ED i mailem ale nie wiem. Oswiec blondynke :cool3: Anitko ja strzelec wyborowy jak pol mojej rodziny :loveu: Ahhh zyc to ja bym chciala... Ale nieco inaczej niz dzis :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Nie było , jak składam zyczenia to sa bez podtekstów bo skladam je tylko tym , których lubie. Nie oświecę przypomij sobie co zrobiłaś w moje urodziny ? albo nie zrobilas i mnie oszukałaś , chwilami to Ci nie wierze !!! Quote
doddy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Tak myslalam, ze o to Ci chodzilo. A czy zrobilam, czy niet to.... pozostawie Ci doze niepewnosci :loveu::loveu::loveu: Za zyczenia - DZIEKOWAC! Ale jestem glodna.... Quote
Agusia i Busiu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :tort::new-bday::BIG:więc Doddy moc zyczeń, w sumie to powinnaś chyba od nas w prezencie Sevena dostać :lol:no powiedz że chcesz ;) Ania- kawał dobrej roboty - powtarzam się ale co tam ( dzięki za fotki, na drugiej drapię Sevenka po brzuchu :loveu:) Tengusia - :multi: pieknie Ci to wszystko poszło ! To była ryzykowana część transport potfforka w pociągu ! Daria:loveu: teraz relacja 3 razy dziennie co dzień! Bo Cię zamęczymy;):lol: Kurka szkoda że Sevenek ma więcej tego zagrzybienia, mi się w oczy ogon rzucił :roll: Ale najważniejsze że dotarł tam gdzie powinien. I że wszytko poszło zgodnie planem. Quote
lukann Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ja zauważyłam zmiany na łapkach i pod pachami iepodobają mi się też jego skarby czyli jajka :oops: czerwone jakieś takie.. musi iść do lekarza koniecznie Quote
Agusia i Busiu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Łapy , pod pachami i brzuszek to moze być alergia na jakąś słomę z budy niezbyt świeżą czy coś. Ale poczekamy co powie wet. Teraz to już wszystko będzie dobrze i pewnie domek się znajdzie szybko. Quote
Tengusia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Lukann co do fotek to nic sie nie martw, naszczescie do Darii mam niedaleko wiec napewno ja odwiedze w najblizszym czasie z moim TZ ;) Wszystkim dziekuje za slowa uzania :loveu: dla mnie to byla czysta przyjemnosc moc pomoc ;) jak to moj TZ stwierdzil ostatnio jesli tobie sie to podoba to ja nie widze przeszkod zebys to robila - dodal jeszcze ze fajne hobby sobie znalazlam jezdzenie po kraju :evil_lol: Daria a gdzie relacja :mad: fotki :mad:i zaproszenie odwiedzinkowe dla mnie :diabloti: Quote
andzia69 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 doddy napisał(a): Anitko ja strzelec wyborowy jak pol mojej rodziny :loveu: :evil_lol: taaa...cholewka - a ja myślalam, ze skoro ja mialam aż tydzien temu i jestem skorpion to ty tyż!:evil_lol: Quote
doddy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Wszystkiego najlepsiejszego :p Zyczy strzelec :diabloti: Quote
Tengusia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 widze ze czas urodzinkowy nastapil ... ja mialam w piatek urodzinki powiem nie skromnie :eviltong: Quote
andzia69 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 doddy napisał(a):Wszystkiego najlepsiejszego :p Zyczy strzelec :diabloti: A dziękuję!!!!:lol: Tengusia - a ty do jakiej bandy należysz - skorpionowej czy strzelcowej????:evil_lol: No to tyż wsiewo harosziewo!:lol: Quote
lukann Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Wszystkim Wszystkiego Najlepszego!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lukann Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 a mi wróżka powiedziała że skorpiony są dla mnie najlepsze ;) Quote
andzia69 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Tengusia napisał(a):ja to strzelec jestem :D cholewka - toż ja jakis taki ostatni skorpion w takim razie:cool3::eviltong: i taka samiuśka - cobyście mnie nie ustrzelily!:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 To wszystkiego naj naj dla ANdzi i Tengusi :) Quote
andzia69 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):To wszystkiego naj naj dla ANdzi i Tengusi :) Dziękujemy!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 wszystkim wszystkiego NAJ NAJ NAJ !!!!!! skorpiony są wredne :diabloti: więc Andziu chyba zaprzeczasz w swojemu znakowi :evil_lol: doddy - babo zjedz coś bo dostaniesz opuchlizny głodowej i jutro nikt Cię nie pozna nawet Brenka i jasio :diabloti: aha właśnie miałam napisać coś o Sevenie :eviltong: Quote
Recommended Posts