Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia - jesteś niesamowita!! jak Cię zobaczyłam w poznaniu to pomyślałam "gdzie taka drobinka da radę z Sevenem?" a tutaj - proszę - świetnie sobie poradziłaś!!
Seven to wspaniały pies - tak jak powiedziała Agata - ma coś w sobie niesamowitego - aż mi się łza zakręciła jak go oddawaliśmy Dominice.. :(
ale mam nadzieję że w cywilizacji szybciej znajdzie dom..

Agatko - po raz kolejny można było na Ciebie liczyć - jesteście niesamowici!!
cholera - uzależniam się od tego zamieszania hehehe
a teraz kilka fotek z mojego aparatu
Tengusiu przepraszam że nie zrobiłam w poznaniu zdjęć z Tobą ale zgłupiałam jak Cię zobaczyłam
:)

Królewicz w czerwieni :):)

**

Posted

Cicho babo bo sie wyda, ze wiek emerytalny przekraczam :diabloti:

Jeszcze zyje, choc nie wiem co bedzie jutro bo wszystkoo bedzie mnie BOLEC z zakwasow.

Dziekuje Ci Slonko za zyczenia! :loveu::loveu::loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Cicho babo bo sie wyda, ze wiek emerytalny przekraczam :diabloti:

Jeszcze zyje, choc nie wiem co bedzie jutro bo wszystkoo bedzie mnie BOLEC z zakwasow.

Dziekuje Ci Slonko za zyczenia! :loveu::loveu::loveu:

A to ciotka doddy jest skorpionkiem!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to już wiem dlaczego we dwie tak się rozumiemu - jak skorpion skorpiona!:eviltong:

No to duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdróóóóóóówka cobyś mogła jak najdłużej pomagać!!!!:Rose::new-bday::BIG:

Posted

No oby sie spelnily o ile nie byly bez podtekstow, ktore tak bardzo lubisz :eviltong:

Kurde, siedze i mysle o co chosji z ED i mailem ale nie wiem. Oswiec blondynke :cool3:

Anitko ja strzelec wyborowy jak pol mojej rodziny :loveu:

Ahhh zyc to ja bym chciala... Ale nieco inaczej niz dzis :evil_lol:

Posted

Tak myslalam, ze o to Ci chodzilo.
A czy zrobilam, czy niet to....
pozostawie Ci doze niepewnosci :loveu::loveu::loveu:

Za zyczenia - DZIEKOWAC!
Ale jestem glodna....

Posted

:tort::new-bday::BIG:więc Doddy moc zyczeń, w sumie to powinnaś chyba od nas w prezencie Sevena dostać :lol:no powiedz że chcesz ;)

Ania- kawał dobrej roboty - powtarzam się ale co tam
( dzięki za fotki, na drugiej drapię Sevenka po brzuchu :loveu:)

Tengusia - :multi: pieknie Ci to wszystko poszło ! To była ryzykowana część transport potfforka w pociągu !

Daria:loveu: teraz relacja 3 razy dziennie co dzień! Bo Cię zamęczymy;):lol:

Kurka szkoda że Sevenek ma więcej tego zagrzybienia, mi się w oczy ogon rzucił :roll: Ale najważniejsze że dotarł tam gdzie powinien. I że wszytko poszło zgodnie planem.

Posted

ja zauważyłam zmiany na łapkach i pod pachami
iepodobają mi się też jego skarby czyli jajka :oops:
czerwone jakieś takie..
musi iść do lekarza koniecznie

Posted

Lukann co do fotek to nic sie nie martw, naszczescie do Darii mam niedaleko wiec napewno ja odwiedze w najblizszym czasie z moim TZ ;)

Wszystkim dziekuje za slowa uzania :loveu: dla mnie to byla czysta przyjemnosc moc pomoc ;) jak to moj TZ stwierdzil ostatnio jesli tobie sie to podoba to ja nie widze przeszkod zebys to robila - dodal jeszcze ze fajne hobby sobie znalazlam jezdzenie po kraju :evil_lol:

Daria a gdzie relacja :mad: fotki :mad:i zaproszenie odwiedzinkowe dla mnie :diabloti:

Posted

doddy napisał(a):

Anitko ja strzelec wyborowy jak pol mojej rodziny :loveu:

:evil_lol:

taaa...cholewka - a ja myślalam, ze skoro ja mialam aż tydzien temu i jestem skorpion to ty tyż!:evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Wszystkiego najlepsiejszego :p
Zyczy strzelec :diabloti:

A dziękuję!!!!:lol:

Tengusia - a ty do jakiej bandy należysz - skorpionowej czy strzelcowej????:evil_lol:

No to tyż wsiewo harosziewo!:lol:

Posted

wszystkim wszystkiego NAJ NAJ NAJ !!!!!!
skorpiony są wredne :diabloti: więc Andziu chyba zaprzeczasz w swojemu znakowi :evil_lol:
doddy - babo zjedz coś bo dostaniesz opuchlizny głodowej i jutro nikt Cię nie pozna nawet Brenka i jasio :diabloti:
aha właśnie miałam napisać coś o Sevenie :eviltong: