Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny bardzo chcialabym powiedziec ale nie moge, nie potrafie, nie chce .... moge powiedziec tylko ze byl i jest to szok zarowno dla mnie jak i dla mojego Tz, z ktorym dzisiaj jak wiecie mielismy odwiedzic Darie :(

Daria :glaszcze:

Posted

Szukamy dla Sevenka domu co znacznie by ulatwilo obecnie zycie Darii, bo ona lekko niedysponowana by zajmowac sie psiakami i przeszla opieka na Jarka.

P.S. Dario, Jarku - dziekuje, ze jednak sie nie poddaliscie i dzialacie :loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Szukamy dla Sevenka domu co znacznie by ulatwilo obecnie zycie Darii, bo ona lekko niedysponowana by zajmowac sie psiakami i przeszla opieka na Jarka.

P.S. Dario, Jarku - dziekuje, ze jednak sie nie poddaliscie i dzialacie :loveu:

Popieram cie Doddy :loveu:

Posted

spokojnie cioteczki żyje i dziękuję za troskę.
Gdyby nie mój kochany Jarus :loveu: to byłoby kiepsko i sama nie wiem jakby to sie skończyło bo obecnie jestem bardzo ograniczona niestety. Ale dajemy radę. Nie zraziliśmy się i nadal chcemy pomagać lecz na razie delikatnie musimy spasować. Jarek dużo pracuje i spadło mu trochę spraw na głowę więc nie możemy tak w 100 % się zaangażować. No ale w końcu będzie lepiej. jestem dobrej myśli.Człowiek w końcu uczy się na błędach.

Posted

Twardy charakter masz :evil_lol:
Jak bull to bull nie ma co...

P.S. Wygadalam sie Beacie D. bo chcialam by spadla z krzesla w pracy. Ale akurat stala... Wiec tylko usiadla.

Posted

Tak Daria, masz racje zdecydowanie brakuje mu własciciela.
Doddy , jak chcialas zebym sie polamala to teraz wez sie w garsc i znajdz Sevenkowi domek - co jak co ale w tym jestes najlepsza :) Na mnie nie poluj bo bedziesz musiala mi herbatke robic i jedzonko jak mi sie cos stanie.

Posted

doddy napisał(a):
Twardy charakter masz :evil_lol:
Jak bull to bull nie ma co...

P.S. Wygadalam sie Beacie D. bo chcialam by spadla z krzesla w pracy. Ale akurat stala... Wiec tylko usiadla.

ja sama w to do konca nie wierzę i się z tego smieje za to wszyscy wkoło przeżywaja to za mnie i się martwią .Ja mam jeszcze nadzieję ,że to nieprawda i że to tylko zły sen.
a jak prawda to trudno, ludzie za duzą uwagę przywiązują do wszystkiego i mnie to osłabia a ja żyję i czuje się dobrze tylko sama umyc się nie moge ani ubrać :placz:

Posted

Kochana, gotowac to Ci bede jak bedzie Cie chciala wykonczyc na AMEN :diabloti:

A domku szukam. Tak mysle o tym kojcu, tylko jajec musimy go pozbawic :eviltong:

Co do grzyba, Daria podejrzewa, ze te lysiny to od pchel, bo przyszedl zapchlony z hotelu...

Posted

doddy a ten kojec byłby w pomieszczeniu czy jak ?
oczywiście marzy mi się dla Sevenka domek i kanapa choć z nudów Sevek lubi sobie poszarpać legowisko lub pogryźć miskę więc nie wiem jakby zachowywał się w domu. Najważniejsze myslę dla niego to duuuuuuuużo ruchu a także miłości. On uwielbia się łasić, lubi jak go ktoś pogłaszcze lub choć siedzi przy nim i powie mu dobre słowo. Jeśli facet poświęcał by mu wystarczająco duzo czasu to można o tym pomysleć ale nic na siłe !!!

Posted

o mój boże ! masakra!!!!
to raczej dołuje niż cieszy.
spadam bo wszystko mnie boli a mimo kalectwa czeka mnie cięzki tydzień: oprócz załatwiania urzędowego : nowy dowód, rejestracja samochodu to lekarze : chirurg + weterynarze : z Sevenem i moją Chillli która ma cos z okiem.
nic tylko sie powiesić :grab: