Nadziejka Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Izunia kiyoshi pisze :Panstwo z Poznania pisali teraz czekaja na wizyte p/adopcyjna wizyte bedzie czynic nasza ciocia Supergoga juz dzwonie do cioci o matko jedyno matko jedyno dziekuje serca dziekuje sciskajmy ile sil sciskajmy za wszystko dziekuje Izuniu stokroc Panstwu dziekuje stokroc ciociu Supergoga juz dzwonie dziekuje sercem dziekuje 1 Quote
Nadziejka Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 ciocia Supergoga niedostepny num narazie Quote
Nadziejka Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 smski sle cioci supergodze tel nie oodbiera moze na spacereczkach ciocia jest wszystkie dane do kontaktu wyslalam ku cioci Quote
Mysza2 Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 O matko, aż się boję cieszyć. Zaciskam mocno kciuki, żeby Krabiś znalazł swój najlepszy na świecie domek. Tak bardzo bym tego chciała:) 1 Quote
Nadziejka Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Trzymajcie serducka trzymajcie Ciociu Myszko moja droga i ja sercem calem wszystkie ciotenki dziekuje i moje serce odzylo dzwonie ale moze ciociu juz spi raniutenko gede dzwonic spokojnej nocki wszystkim sciskajmy mocno mocno za domusiek Quote
Nadziejka Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Rozmawiam z ciocia na pw jutro ciocia bedzie sie umawiac na wizytke dziekuje dziekuje Supergogo dziekuje sciskamy stokroc sciskamy za wszystko Quote
Mysza2 Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Trzymamy Ewciu bardzo bardzo mocno:) Quote
kiyoshi Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 9 godzin temu, Nadziejka napisał: Rozmawiam z ciocia na pw jutro ciocia bedzie sie umawiac na wizytke dziekuje dziekuje Supergogo dziekuje sciskamy stokroc sciskamy za wszystko Nadziejko przekaz supergiga ze Pan prosil by - jesli by nie odbieral- dzwonic pod ten drugi numer do Mai Oni czekaja My czekamy Serca pelne nadziei 1 Quote
malagos Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Tyle się chłopak naczekał, wiec może się uda?.......... Quote
Kejciu Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 o rety ale wieści! i ile emocji oczywiście zaczynam trzymać kciuki :-) Quote
anica Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 ...i jeszcze ja bardzo mocno zaciskam za Krabunia tyle chłopaczek czekał!... i się doczekał!.... niema może!!!!!!!!!! ...coś mi dogo szwankuje??? nie mogę "wejść" na wątki przez Nieprzeczytaną zawartość??? Cytuj Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Coś poszło nie tak (ಠ_ಠ) Proszę spróbować ponownie. Kod błędu: EX144 Skontaktuj się z nami Quote
konfirm31 Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Cóż, kolejne "nowe dogo", ale cieszmy się, że w ogóle jest :). Trzymam z całej siły kciuki za domek dla Kraba Ptysia :)))) Quote
Marysia R. Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 17 minut temu, anica napisał: [...] ...coś mi dogo szwankuje??? nie mogę "wejść" na wątki przez Nieprzeczytaną zawartość??? Mam to samo :/ I w ogóle nie mogę wejść w żaden profil - ani swój ani innych osób. Przyłączam się do trzymania kciuków za Krabcia :) Quote
Bogusik Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Widzę,że już supergoga zrobi wizytę,więc nie podaję namiarów na inną osobę.Mocno trzymam kciuki za wizytę!Krabciu i do Ciebie wreszcie uśmiechnęło się szczęście :) Quote
agat21 Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Zwariuję z dogo.. nic nie można robić, nie można znaleźć wątków. Dobrze, że mi raport na skrzynkę o Krabku przyszedł. Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby bidulek znalazł swoje miejsce na ziemi :) Quote
Olena84 Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Zapraszam na bazarek - 20% na Krabusia Quote
Tyśka) Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Pojawiam się na wątku i kciuki trzymam :) Quote
supergoga Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Jestem po długiej rozmowie z p. Mają - bardzo odpowiedzialna i rozsądną osobą. Jest mi przykro że taką wiadomość przekażę, bo dom na pewno super, ale nie dla Krabusia. Po pierwsze schody, drewniane, dość strome - Pani sama wspomniała że labrador córki pełnosprawny i młody - ma problem i zjeżdża z nich. Krab chcąc wejść za Państwem na górę spadnie i połamie łapki. Ogródek mały, nie da rady postawić kojca ani budy. Same pomaszczenie w domu, jak to w szeregowcu - nie wiemy jak psiak poczuje się sam w tak ograniczonej przestrzeni. Czy tak mieszkał? Wożenie psa na próbę, szczególnie takiego jak Krab, po przejściach pewnych - i odwożenie bo jednak nie poczuje sie w domu szczęśliwy - to byłby błąd. Ale najważniejsze to te schody - według mnie dla zdrowia psa i jego bezpieczeństwa - odpadają. Po rozmowie naprawdę długiej Pani przyznała, że sama miała takie wątpliwości i obawy. Bardzo przepraszam Was, że tak wyszło, ale chyba lepiej teraz. Wiem że wszyscy chcieliśmy dla psiula domu, ale mimo że ludzie super, sam dom nie spełnia wymagań dla Kraba. Dodatkowo do Państwa przyjeżdżają psy córki a i Państwo jeżdżą do córki na wieś, gdzie są inne zwierzaki i konie - chyba Krabuś nie bardzo na takie eskapady. Państwo szukają psiaka - proszą o pomoc - warunki: - na tyle sprawny żeby schrony nie były problemem - łagodny dla dzieci i innych zwierząt niezależnie od gatunku - dorosły w miarę ułożony do mieszkania w domu. Może inny psiak znajdzie tam domek. Dla Kraba szukamy nadal. 1 Quote
supergoga Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Mam nadzieje, że po przemyśleniach przyznacie rację 1 Quote
anica Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 47 minut temu, supergoga napisał: Mam nadzieje, że po przemyśleniach przyznacie rację Ja ... nawet bez!... oczywiście , że tak trzeba! przecież po to są wizyty P/adopcyjne! lepiej jasność sytuacji, niż później kolejne złe doświadczenia( rozstanie, tęsknota) dla psa, ja osobiście cierpię , chyba "fizyczne męki" jak słyszę o powrocie z adopcji :( Dziękujemy z serca , za rzetelną ocenę 1 Quote
Recommended Posts