inka33 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 No to dawaj :laugh2_2: :jumpie: Jak mnie najdzie, to poszukam. :) Do Kajtuna podobna ;). Malagos, dobrze, że już po i że Nesia robi, co trzeba :) Bardziej do Fiony niż do Kajtuna - inny pychol. Quote
mari23 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Marysienko, pokaż, i powiedz, ze ta nasza Neśka to bardzo kochana suczka, prawie ideał - polecaj ją z całym przekonaniem. Dziękuję, że o nas pamiętasz :) Cała noc śpi z nami, przytula się, cudne stworzenie. Rano to radość na 4 łapkach, "jamniczenie" się po całym łóżku, radosne oczekiwanie na wyjście na spacer, a potem na jedzonko. Dziś nie dostała śniadania, o 11.00 wyjazd na sterylizację. Aż mi niedobrze, jak o tym myślę, choć powinna być już rutyna.... pokazałam dzisiaj dziewczynie, która zna poszukujących czarnej jamnisi - czy Nesia ma jakieś zdjęcia na Fb ? bo to nie dogomaniacy, na Fb by zobaczyli..... dziewczyna nie wie, czy to była rasowa jamniczka, czy też "dolnośląska" albo w typie mazowieckim ;)) Quote
malagos Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Gusiaczku, rewelka! :laugh2_2: Pokażę zdjęcie Nesi i przygotuję 4 patyki :) Słuchajcie, słuchajcie - mam chyba dom dla Nesi :klacz: Quote
Nutusia Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Przyszłam po rewelacjach z wątku Arii i... się dowiedziałam, no!!!! :pissed: Quote
malagos Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Oj tam, stopniuję po prostu napiecie..... :kiss_2: Quote
Nutusia Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 To ja tu wrócę tak za tydzień - na "gotowe" :megagrin: Quote
malagos Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 No doooobra, powiem, choć to na razie tylko plany: pani z biblioteki chce psa do domu :)Powiedziałam, że Nesia jest ...kłopotliwa, bo śpi w łóżku i na fotelu, i usłyszałam: tak, Tomek mówił, fotel już gotowy czeka" Quote
inka33 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Guś, nie mogę patrzeć na tego "dobermana", bo mi wyobraźnia podpowiada, co będzie, jak się któraś łapka obsunie... :bigcry: No doooobra, powiem, choć to na razie tylko plany: pani z biblioteki chce psa do domu :)Powiedziałam, że Nesia jest ...kłopotliwa, bo śpi w łóżku i na fotelu, i usłyszałam: tak, Tomek mówił, fotel już gotowy czeka" To proszę dokładnie przeinwigilować - włącznie z wygodą fotela i posiadaniem odpowiedniej liczby kocyków i kołder! :mad: :kciuki: Quote
malagos Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 I plus, ze nie będzie daleko od nas, w sąsiedniej miejscowosci :) Quote
Mattilu Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 No to ja przyszlam juz na gotowe: domek u pani bibliotekarki....sama bym sie wyadoptowala! Quote
Poker Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Ja też wpadłam prawie na pozamiatane. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki do końca. Nesia naczyta się książek ,że hej.Jeszcze polonistykę skończy. Quote
Mazowszanka13 Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Ekstra wiadomość :) Trzymamy kciuki zatem ! Quote
malagos Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Ta pani Jasia to bardzo sympatyczna kobietka, ma syna w wieku mojej Agi, dom z ogródkiem, nie ma innych zwierząt. Poprzedni pies też był w domu i teraz się zgadali o małym psiaku - Tomek pokazał zdjęcia Nesi, pani obiecała przedyskutować w domu z rodziną. Wczoraj do mnie zadzwoniła, ze wszyscy czekają na sunię :) , i żeby jej już nikomu nie oddawać. Pytała, jak z zostawaniem w domu, bo będzie musiała być kilka godzin sama. Więc zawieziemy Nesię albo na weekend (akurat w piątek wypada zdjęcie szwów), albo nawet przed Świętami, jak już będą ferie w szkole. Quote
Nutusia Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 No i po sprawie. A wpadłam wcześniej, bo miałam zapytanie o Aszkę i chciałam Nesię zaproponować ;) Aruni niestety nie mogę, bo za młodziutka :( Quote
auraa Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 A pieska nie chcą? Bezik jest taki kochany! Quote
Nutusia Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Suczka ma być - wiesz jak to jest... Ja wiem, bo też wolę sunie ;) Quote
malagos Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Miałam zapytanie na mela, jak Nesia do dzieci, 7-latka. Odpisałam, zgodnie z prawdą, ze nie wiem, za to Aria jako szczenior na pewno by się odnalazła w takim towarzystwie. Quote
konfirm31 Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 No i po sprawie. A wpadłam wcześniej, bo miałam zapytanie o Aszkę i chciałam Nesię zaproponować ;) Aruni niestety nie mogę, bo za młodziutka :( No, masz. Zawsze (i człowiek i pies), jest na coś albo za młody, albo za stary :( Miałam zapytanie na mela, jak Nesia do dzieci, 7-latka. Odpisałam, zgodnie z prawdą, ze nie wiem, za to Aria jako szczenior na pewno by się odnalazła w takim towarzystwie. Bardzo trafne spostrzeżenie :) Quote
Marysia R. Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Trzymam kciuki za "biblioteczną" przyszłość Nesi ;) Quote
malagos Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Nasz wet z Ostrołęki przesłał mi na mejla zdjecia suczki i jej 4 szczeniat -oszczeniła sie na polu koło Stacji PKP. Sunai maleńka, dzieciatka 2 tygodnie... Co tu robić?... :( Quote
Mazowszanka13 Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Nasz wet z Ostrołęki przesłał mi na mejla zdjecia suczki i jej 4 szczeniat -oszczeniła sie na polu koło Stacji PKP. Sunai maleńka, dzieciatka 2 tygodnie... Co tu robić?... :( Wziąć. Pomożemy :) Quote
Recommended Posts