Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to dawaj :laugh2_2: :jumpie:

Jak mnie najdzie, to poszukam. :)

Do Kajtuna podobna ;).

Malagos, dobrze, że już po i że Nesia robi, co trzeba :)

Bardziej do Fiony niż do Kajtuna - inny pychol.

Posted

Marysienko, pokaż, i powiedz, ze ta nasza Neśka to bardzo kochana suczka, prawie ideał - polecaj ją z całym przekonaniem. Dziękuję, że o nas pamiętasz :)

Cała noc śpi z nami, przytula się, cudne stworzenie. Rano to radość na 4 łapkach, "jamniczenie" się po całym łóżku, radosne oczekiwanie na wyjście na spacer, a potem na jedzonko.

Dziś nie dostała śniadania, o 11.00 wyjazd na sterylizację. Aż mi niedobrze, jak o tym myślę, choć powinna być już rutyna....

pokazałam dzisiaj dziewczynie, która zna poszukujących czarnej jamnisi - czy Nesia ma jakieś zdjęcia na Fb ?

bo to nie dogomaniacy, na Fb by zobaczyli..... dziewczyna nie wie, czy to była rasowa jamniczka, czy też "dolnośląska" albo w typie mazowieckim ;))

Posted

Gusiaczku, rewelka! :laugh2_2:

Pokażę zdjęcie Nesi i przygotuję 4 patyki :)

Słuchajcie, słuchajcie - mam chyba dom dla Nesi :klacz:

Posted

No doooobra, powiem, choć to na razie tylko plany:

pani z biblioteki chce psa do domu :)Powiedziałam, że Nesia jest ...kłopotliwa, bo śpi w łóżku i na fotelu, i usłyszałam: tak, Tomek mówił, fotel już gotowy czeka"

Posted

Guś, nie mogę patrzeć na tego "dobermana", bo mi wyobraźnia podpowiada, co będzie, jak się któraś łapka obsunie... :bigcry:

No doooobra, powiem, choć to na razie tylko plany:

pani z biblioteki chce psa do domu :)Powiedziałam, że Nesia jest ...kłopotliwa, bo śpi w łóżku i na fotelu, i usłyszałam: tak, Tomek mówił, fotel już gotowy czeka"

To proszę dokładnie przeinwigilować - włącznie z wygodą fotela i posiadaniem odpowiedniej liczby kocyków i kołder! :mad: :kciuki:

Posted

Ja też wpadłam prawie na pozamiatane. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki do końca.

Nesia naczyta się książek ,że hej.Jeszcze polonistykę skończy.

Posted

Ta pani Jasia to bardzo sympatyczna kobietka, ma syna w wieku mojej Agi, dom z ogródkiem, nie ma innych zwierząt. Poprzedni pies też był w domu i teraz się zgadali o małym psiaku - Tomek pokazał zdjęcia Nesi, pani obiecała przedyskutować w domu z rodziną. Wczoraj do mnie zadzwoniła, ze wszyscy czekają na sunię :)   , i żeby jej już nikomu nie oddawać. Pytała, jak z zostawaniem w domu, bo będzie musiała być kilka godzin sama. Więc zawieziemy Nesię albo na weekend (akurat w piątek wypada zdjęcie szwów), albo nawet przed Świętami, jak już będą ferie w szkole.

Posted

Miałam zapytanie na mela, jak Nesia do dzieci, 7-latka. Odpisałam, zgodnie z prawdą, ze nie wiem, za to Aria jako szczenior na pewno by się odnalazła w takim towarzystwie.

Posted

No i po sprawie. A wpadłam wcześniej, bo miałam zapytanie o Aszkę i chciałam Nesię zaproponować ;) Aruni niestety nie mogę, bo za młodziutka :(

No, masz. Zawsze (i człowiek i pies), jest na coś albo za młody, albo za stary :(

Miałam zapytanie na mela, jak Nesia do dzieci, 7-latka. Odpisałam, zgodnie z prawdą, ze nie wiem, za to Aria jako szczenior na pewno by się odnalazła w takim towarzystwie.

Bardzo trafne spostrzeżenie :)

Posted

Nasz wet z Ostrołęki przesłał mi na mejla zdjecia suczki i jej 4 szczeniat -oszczeniła sie na polu koło Stacji PKP. Sunai maleńka, dzieciatka 2 tygodnie... Co tu robić?... :(

Posted

Nasz wet z Ostrołęki przesłał mi na mejla zdjecia suczki i jej 4 szczeniat -oszczeniła sie na polu koło Stacji PKP. Sunai maleńka, dzieciatka 2 tygodnie... Co tu robić?... :(

Wziąć. Pomożemy :)