Mattilu Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Brawo Malagosku, kolejny pies stal sie dzieki Tobie domny :) Quote
konfirm31 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Ale same wiecie, jak z tymi schroniskowymi - nie wiemy, czy lubi koty, inne psy (a o to pytała wczoraj pani, dzwoniąc o Nesię), czy szczeka, jaki ma charakter... Nie każdy chce w ciemno brać... :( Oj, wiemy, wiemy :(. Ale - może niech zobaczy - może się zakocha? - jak napisała Poker :) Quote
Nette Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Zobaczcie, jakie cudo marnuje się w schronie w Sejnach: Całę 5 kg Pchełki :) Ogłaszam ja od września chyba i nic :( Nie wiem o co chodzi, chyba o odległość, bo z Sejn to wszędzie daleko... Quote
malagos Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Sejny bardzo miło wspominam wakacyjnie, cuuuudne tereny :) Quote
Nette Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Cudne, cudne :) Ale Pchełka też cudna :) Quote
konfirm31 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Wszystkie psy są cudne :) . W przeciwieństwie do ludzi.......:( Quote
Nutusia Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Malagosie - w fundacji w Błędowie jest czarna jamnisia podpalana do adopcji, gdyby jeszcze jakiś telefonik był uprzejmy zadzwonić ;) Pchełka - CUDO! Ech, ile takich cudów się po schronach marnuje, to aż strach sobie uświadomić :( Quote
malagos Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Nutusiu, a jakieś zdjęcie tej jamniczki? Mam jeszcze jeden numer tel. zapisany, dom oczywiscie nie sprawdzony, ale kocha jamniki... Poszłam pogadać do biblioteki, do pani Jasi- Nesia nie sprawia żadnych kłopotów. Trochę w piątek była markotna, nieswoja, ale od soboty - już poczuła się u siebie. Nie zdarzyła jej się wpadka w domku, ale pani z nią często wychodzi. Teraz została na pół dnia sama, zobaczymy. Jest dobrze, a nawet bardzo. Pni Jasia z takim przejęciem o niej opowiada, ze miło posłuchać. A najbardziej mnie rozbawił tekst: "kiedyś mieliśmy bardzo podobnego pieska do niej; miał tylko długą sierść i był biały..." :laugh2_2: Quote
Nutusia Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 No po prostu - identyko! :) Pewnie charakter dobry miała na myśli ;) Zaraz się spróbuję dowiedzieć o jamniczkę - w Błędowie jest (tam gdzie jeździ Florentyna - ta od naszej Florki). Quote
Nutusia Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Małgoś, wysłałam Ci "jamniczkę" na maila ;) Quote
malagos Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Pani juz w trakcie adoptowania jamnika ze stronki jamniczej... A druga sie nie odezwała... Zajrzycie, plisssssss: http://www.dogomania.com/forum/topic/144388-male%C5%84ka-bezdomna-sunia-i-szczeni%C4%99ta-na-polu/page-3#entry15962803 Quote
Nutusia Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Ale jakby jeszcze ktoś, coś, to pamiętaj proszę o Szpulce... Quote
malagos Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 A dałas ją na Sos Jamnikom? Do Izadory i yunony? widać, zę ludzie tam zagladają. bo oba telefony o Nesie były stamtąd. Quote
Nutusia Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Spróbuję i tam. Na razie po znajomości zostanie o to poproszona "konkurencja" ;) Quote
mari23 Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Kochani !!!! Na te piękne święta i na wszystkie zwykłe dni, które po nich nadejdą życzę sercem całym: bezdomnym - domów, chorym - zdrowia, smutnym - pociechy i radości, zatroskanym - szczęśliwego rozwiązania problemów. Wszystkiego, co niesie dobro, pokój i radośc życzę Wam !!! Quote
malagos Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Dziękujemy i wszystkim życzymy dobrego roku 2014 Quote
Recommended Posts