Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale same wiecie, jak  z tymi schroniskowymi - nie wiemy, czy lubi koty, inne psy (a o to pytała wczoraj pani, dzwoniąc o Nesię), czy szczeka, jaki ma charakter... Nie każdy chce w ciemno brać... :(

Oj, wiemy, wiemy :(. Ale - może niech zobaczy - może się zakocha? - jak napisała Poker :)

Posted

Zobaczcie, jakie cudo marnuje się w schronie w Sejnach:

1506448_868920969796459_5779188993422963

Całę 5 kg Pchełki :) Ogłaszam ja od września chyba i nic :( Nie wiem o co chodzi, chyba o odległość, bo z Sejn to wszędzie daleko...

Posted

Malagosie - w fundacji w Błędowie jest czarna jamnisia podpalana do adopcji, gdyby jeszcze jakiś telefonik był uprzejmy zadzwonić ;)

Pchełka - CUDO! Ech, ile takich cudów się po schronach marnuje, to aż strach sobie uświadomić :(

Posted

Nutusiu, a jakieś zdjęcie tej jamniczki? Mam jeszcze jeden numer tel. zapisany, dom oczywiscie nie sprawdzony, ale kocha jamniki...

Poszłam pogadać do biblioteki, do pani Jasi- Nesia nie sprawia żadnych kłopotów. Trochę w piątek była markotna, nieswoja, ale od soboty - już poczuła się u siebie. Nie zdarzyła jej się wpadka w domku, ale pani z nią często wychodzi. Teraz została na pół dnia sama, zobaczymy.

Jest dobrze, a nawet bardzo.

Pni Jasia z takim przejęciem o niej opowiada, ze miło posłuchać. A najbardziej mnie rozbawił tekst: "kiedyś mieliśmy bardzo podobnego pieska do niej; miał tylko długą sierść i był biały..." :laugh2_2:

Posted

No po prostu - identyko! :) Pewnie charakter dobry miała na myśli ;)

Zaraz się spróbuję dowiedzieć o jamniczkę - w Błędowie jest (tam gdzie jeździ Florentyna - ta od naszej Florki).

Posted

Kochani !!!!post-27552-0,71179000-1419492252_thumb.g

Na te piękne święta i na wszystkie zwykłe dni, które po nich nadejdą życzę sercem całym:

bezdomnym - domów,  chorym - zdrowia,  smutnym - pociechy i radości,  zatroskanym - szczęśliwego rozwiązania problemów.

Wszystkiego, co niesie dobro, pokój i radośc życzę Wam !!!