Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A, serdecznie dziękujemy za życzenia, oby sie sprawdziły :)

Sterylizacja umówiona na wtorek w południe.

Maleńtas w porzadeczku, ślicznie bawi się z Arią, za jedzenie odda duszę, umie stawać słupka i tak trwać i podglądać, czy już micha gotowa i dlaczego to tak długo trwa :)

Posted

Fajna sunieczka. Umaszczenie ma ciut jamnicze. Tylko ten ogonek do góry nie pasuje.

Oj tam, oj tam, ten ogonek jest po prostu pożyczony od innej rasy :)

Ale z gęby to mi dobermana przypomina :) Jezoo, co za mieszanka, ale charakterowo udana. Teraz mieszanka śpi na fotelu i blokuje mi ostatnie wolne miejsce, bo na kanapie Sonia i Aria.

Posted

OOOO Ciocia RYJONEK!

Dawno nie widziana! :)

Pojawia się i znika ten Ryjonek kochany :jumpie: , ale na  :kaffee_2:  w Starbucksie nie raczyła z nami być...... :nonono2:

Posted

Urocza jamnisia:). Malagos napisz mi na pw krotki opis  Nesci to ją wstawię na stronę fundacji. Nie bardzo mam czas czytać ile latek itp.

Fotki są piękne , wybierzemy ładne :)

th_1.gif

Posted

Nio :). Rasa mazowiecka, czarna podpalana, gładkowłosa. Pies uniwersalny i wspaniały pod każdym względem. Wielkość - lekko zróżnicowana, zależna od długości łap. Mogą być w typie: jamnisia, ratlerka, pinczera średniego, dobermana.......

Taka jest druga szczeniorka, która pojechała niedawno do Ząbek. I taki jest starszy od niej Termos, który z Makowa pojechał do Gminy Rzewnie :)

Posted

Dzień dobry,

u nas -13 stopni, co nie przeszkodziło psom szaleć przez prawie godzinę na dworze - Aria i Nesia stanowią super duet i z kocyka, co się wietrzył na ławce na tarasie zrobiły kilkanaście kocyków. Ale co przy tym było szarpania, siłowania się, poszczekiwania, tego nie da opisać :) Teraz, po wpuszczeniu do domu, nie poleżą, szaleją dalej ku utrapieniu Soni, która nie bardzo dobrze się czuje. Widać, że trudno jej się poruszać i wstawać, ale apetyt ma, na spacer krótki wychodzi i zaraz wraca.

Posted

Łoj, spojrzenie też wielce jamnicze!!!! :)

http://s11.postimg.org/56grqfqg3/nesca9.jpg

masz rację, i wiesz, co jeszcze ma jamniczego? Takie czochranie się na pościeli, na grzbiecie,  z wydawaniem paszczą dźwięków, wymachem nóg i przemieszczaniem sieę po całym łóżku na pleckach :) Tak robiła Pelasia i mówiliśmy "O,Pelasia się jamniczy" :)