Onaa Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Biedny chudzielec za tym zdjęciu :(. Jak dobrze że się udało pomóc psiaczkom, dzieln e kobiety jesteście. Quote
ewu Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Kasiu bardzo się cieszę,że Was poznałam- Ciebie i agat21. Nie dość,że jesteście wrażliwe i dobre to dodatkowo śliczne:) Quote
ewu Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Wg katalogi, to nawet 37 :) Fanta – DS str. 1, post nr 14 Lili – DS Rysiu – u Makili Aszka – DS Safi – DS Elvis – DS Leoś – DS Imka – BDT u Nutusia Lana – DS Maja – DS str. 28 post 545 Suczka sznaucerka – DS Ayo – DS Suzi (za TM) Reszka – DS Wiesio/Toto – pod opieką Isadora7 Suzi – suczka szczeniaczek (obie łapki złamane) – BDT w Bielski Białej Wiki – DS Lola/Milka – u Ewa Marta i Ellig Misia – PDT w Dogo07 str.29 post 565 Lando – DS Pola – DS Tara – DS Suczka brązowa podpalana około 7 tygodni – DT u Makila str.29 post 569 Suczka brązowa podpalana około 7 tygodni – DT u Makila Piesek czarny około 7 tygodni – DT u Makila Piesek czarny około 7 tygodni – DT u Makila Piesek czarny około 7 tygodni – DT u Makila Bolt Toto – u Makila Mela (za TM) Tunia – BDT u elik Bil Dipsy – DS w Lublinie str.29 post 578 Ori – BDT u kcd Łatka/Pati – u Ewa Marta i Ellig sznaucerkowaty piesek pod opieką malawaszka Sonia pod opieką *Gajowa* Przy okazji, jeśli można, gdzie są Bolt i Bil ? Bolt jest w ds w Rudzie Śląskiej a Bil od dzisiaj w ds w Warszawie:) Dopisz Elu jeszcze Karelkę w pdt , tu jej nie ma ale przy okazji wkleję :) i Suzi nr 1 w ds i Dafi w ds i labek( ciągle zapominam imię) w ds w Bytomiu:) i owczarek w hoteliku. Dipsy już w swojej Rodzinie. Państwo przekazali na ręce Ludki 50 zł na psiaki:) Dziękuję :):) :) Quote
danyww Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Bolt jest w ds w Rudzie Śląskiej a Bil od dzisiaj w ds w Warszawie:) Dopisz Elu jeszcze Karelkę w dt , tu jej nie ma ale przy okazji wkleję :) i Suzi nr 1 w ds i Dafi w ds i labek( ciągle zapominam imię) w ds w Bytomiu:) Dipsy już w swojej Rodzinie. ..i jeszcze są 2 duże suki, o których nie mogłyśmy i nie możemy pisać (1 już w DS) Quote
ewu Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Ludka wraca do Warszawy Ludka dziękuję:) :calus: :calus: :calus: Quote
Nutusia Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Super akcja! No i szwagierka wraca bezpiecznie... ;) Gratuluję :) Quote
elik Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 ... Dopisz Elu jeszcze Karelkę w pdt , tu jej nie ma ale przy okazji wkleję :) i Suzi nr 1 w ds i Dafi w ds i labek( ciągle zapominam imię) w ds w Bytomiu:) ... Oczywiście Basiu uzupełnię tylko bardzo proszę podaj w przybliżeniu (tak jak pamiętasz) daty zabrania ze schronu - katalog jest chronologiczny :) Quote
ewu Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 nr 1 to Dafi ds nr 2 to Suzi nr 1 ds nr 3 to labek -Dżeki ( przypomniałam sobie:)) ds nr 4 Fanta......itd Owczarek był zabrany w dniu zabrania pudlisi Suzi nr 13- hotelik Karelka zabrana bezpośrednio przed zabraniem Suzi nr 15 z łapką w gipsie -pdt Jeden czarny szczeniaczek od Makili jest w ds:) Quote
Gabi79 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Ewu, jesteś Aniołem i wszyscy, którzy w jakikolwiek sposób pomogli tym psiakom :loveu: :loveu: :loveu: W wolnej chwili przyślij mi proszę link do wątku Megi i nr konta dla niej. Pozdrawiam gorąco!!! Quote
ewu Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Ewu, jesteś Aniołem i wszyscy, którzy w jakikolwiek sposób pomogli tym psiakom :loveu: :loveu: :loveu: W wolnej chwili przyślij mi proszę link do wątku Megi i nr konta dla niej. Pozdrawiam gorąco!!! Dziękuję :):) :) i też pozdrawiam:):) Quote
marwis55 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Dipsy/Sonia zwiedziła w domu wszystko co się dało i położyła się obok mnie i odpoczywa, na razie jestem trochę przestraszona, miałam wziąć maleńką sunię a życie napisało mi inny scenariusz i mam sunię wielkości co najmniej średniej, ale za to jest ładna i strasznie przylepa, podziwiam ewu za to co robi i dzięki wielkie za jej trud i zaangażowanie. Pozdrawiam wszystkich z dogomanii. :klacz: :hand: 1 Quote
agat21 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 jestem i ja wreszcie przy kompie :) Zaraz po powrocie z psinkami musiałam znowu wyjść i teraz dopiero wróciłam. Jako że trochę lecę z nóg, to krótko tylko napiszę, że bardzo się cieszę że poznałam osobiście ewu, danny i kcd. Jesteście wszystkie dobre i kochane kobiety i najlepiej jakbyście się sklonowały ;) I bardzo się cieszę, że udało się przywieźć wszystkie psiulce i że wszystkie już w domach - stałych lub tymczasowych :) Wszystkie takie kochane i proludzkie. A Ori rzeczywiście to straszna bieda.. żal kroi serce jak się na niego patrzy. Ale kcd już tak fajnie o niego dba :loveu: Bardzo bardzo Wam wszystkim dziękuję i ściskam na dobranoc! Quote
agat21 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Dipsy/Sonia zwiedziła w domu wszystko co się dało i położyła się obok mnie i odpoczywa, na razie jestem trochę przestraszona, miałam wziąć maleńką sunię a życie napisało mi inny scenariusz i mam sunię wielkości co najmniej średniej, ale za to jest ładna i strasznie przylepa, podziwiam ewu za to co robi i dzięki wielkie za jej trud i zaangażowanie. Pozdrawiam wszystkich z dogomanii. :klacz: :hand: Marwis - życie napisało Ci piękny i kochający rudawy szorstkowłosy scenariusz... ;) Pozdrawiam serdecznie Quote
Ewa Marta Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Trudno patrzeeć na zdjęcie Oriego bez łez w oczach. Ta chudzinka nie przetrzymalaby mrozów:-( Może w ogóle by nie dotrwał do zimy:-( Jutro biorę urlop i zabieram Pati (Łatkę) na badania do weta. Trzeba ją jak najszybciej wyleczyć. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Pozwoliłam sobie z fb ukraść ;) mam nadzieję że malawaszka nie ma nic przeciwko ;) Ewu zdjęcia lecą do Ciebie mam nadzieję że dotrą bo jest ich trochę ;) Quote
ludka Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Tez juz dotarlam i zdążyłam nakarmić koty ;) Podróż bez przygod dzieki kcd i Opiekunom Dipsy, sama bym jej nie wtargała do pociagu. Marwis55, bylo mi bardzo miło Was poznać. Sunia zmienia imie na Sonia? Była tak podekscytowana, ze rzadko sie kladla spokojnie, siedziala z nosem w drzwiach, a jak zostałysmy same w przedziale zaczela zajmowac miejsca na siedzeniach. A co tam, nie bronilam, miala miejscowke w 1 klasie w pociagu Kiev Express :loveu: Marwis, czy ona w domu cos zjadla? W pociagu nie ruszyla ani smaczka, ani parowki. Emocje odebraly jej apetyt. Quote
Ewa Marta Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Tez juz dotarlam i zdążyłam nakarmić koty ;) Podróż bez przygod dzieki kcd i Opiekunom Dipsy, sama bym jej nie wtargała do pociagu. Marwis55, bylo mi bardzo miło Was poznać. Sunia zmienia imie na Sonia? Była tak podekscytowana, ze rzadko sie kladla spokojnie, siedziala z nosem w drzwiach, a jak zostałysmy same w przedziale zaczela zajmowac miejsca na siedzeniach. A co tam, nie bronilam, miala miejscowke w 1 klasie w pociagu Kiev Express :loveu: Marwis, czy ona w domu cos zjadla? W pociagu nie ruszyla ani smaczka, ani parowki. Emocje odebraly jej apetyt. LUDKA, JESTEŚ NIEZASTĄPIONA :loveu: :klacz: 1 Quote
Poker Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Aż w głowie się nie mieści ile dziś zdziałałyście.Wstyd mi ,że mem tylko 2 tymczaski. Quote
ludka Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 LUDKA, JESTEŚ NIEZASTĄPIONA :loveu: :klacz: E tam, niedawno jechalam tym samym pociagiem, ale po kota, Lublin to moja stała trasa, tylko zwykle robie cos odwrotnego - przywożę stamtad kociaki do Warszawy. Dobrze dla Dipsy, ze nie wiedzialam, ze marwis szuka pieska, bo pewnie polecałabym psiaka ze Szczebrzeszyna ;) Quote
ludka Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Najpierw tak sobie siedziałam z nosem w drzwiach, ignorując zarówno parówki, jak i kobietę trzymajacą smycz a potem usiadłam po ludzku bo ile mozna na podlodze Na koncu siedzialysmy juz na sasiednich siedzeniach i zostalam liznieta po gebie, co odebralam jako podziekowanie, choc calą podroz czulam sie ignorowana :loveu: Sunia miala naprawde duzo przezyc tego dnia. 1 Quote
Ewa Marta Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 :loveu: Dipsy/Sonia zwiedziła w domu wszystko co się dało i położyła się obok mnie i odpoczywa, na razie jestem trochę przestraszona, miałam wziąć maleńką sunię a życie napisało mi inny scenariusz i mam sunię wielkości co najmniej średniej, ale za to jest ładna i strasznie przylepa, podziwiam ewu za to co robi i dzięki wielkie za jej trud i zaangażowanie. Pozdrawiam wszystkich z dogomanii. :klacz: :hand: Marwis, jesteś naprawdę wspaniałym człowiekiem :loveu: Jestem pewna, że sunia odwdzięczy Ci się wprost proporcjonalnie do jej wielkości masą miłości Quote
ewu Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 Dipsy/Sonia zwiedziła w domu wszystko co się dało i położyła się obok mnie i odpoczywa, na razie jestem trochę przestraszona, miałam wziąć maleńką sunię a życie napisało mi inny scenariusz i mam sunię wielkości co najmniej średniej, ale za to jest ładna i strasznie przylepa, podziwiam ewu za to co robi i dzięki wielkie za jej trud i zaangażowanie. Pozdrawiam wszystkich z dogomanii. :klacz: :hand: marwis55 to ja dziękuję :calus: :calus: :calus: Jak zobaczyłam w schronie Sonię to zdębiałam... Zamiast malizny moim oczom ukazała się spora sunia. Kiedy usłyszałam przez telefon ,że czekacie na nią i rozmiar nie jest istotny byłam w "siódmym niebie". Sonia to naprawdę urocza , pełna miłości do człowieka , prześliczna panienka.Musi się jeszcze trochę nauczyć ale to inteligentny psiak i zna wiele komend. Jak dobrze,że nie musiała tam zostać :loveu: Quote
ewu Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 Strasznie się denerwowałam rozmiarem Soni a kochana danyww mnie uspokajała:"Basiu ona nie jest duża , ona jest tylko długa" :) Quote
Recommended Posts