Nutusia Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 W szczególnej szczególności trzymam kciukasy za Elvisa, Basiu ;) Jutro rano jadę do Karkowa - wracam w nocy. Daj mi proszę znać smsem co z tym maleństwem ze zmiażdżoną łapinką, bo mi z myśli nie schodzi :( Quote
ewu Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Nutusiu zaraz jak tylko tam dotrę dam Ci znać.Bardzo się martwię o maleństwa dlatego zaraz po powrocie tam jadę. Quote
Ellig Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Zagladam i trzymam kciuki za wszystkie biadaki. Quote
elik Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 .... Daj mi proszę znać smsem co z tym maleństwem ze zmiażdżoną łapinką, bo mi z myśli nie schodzi :( Ten biedaczek też mi z głowy nie wychodzi. Jak malutki musi cierpieć :placz: Quote
ewu Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Jestem już w domu. Z Elwiskiem ok:) Jutro o 9 będę w schronisku. Quote
Gabi79 Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ewu przepraszam z offa, ale masz zapchaną skrzynkę Bazarek z fantami od Ciebie już gotowy http://www.dogomania.com/forum/topic/143142-w-przygotowaniu/ Zaproponujesz ceny? Orzeszek dzisiaj pojechał do DS, więc bazarek będzie dla pudlisi Suzi, którą uratowałaś. Chyba, że któryś z psiaków z Miedar jest w większej potrzebie? Zadecyduj proszę. Jak będzie na 100000% wiadomo, że Orzeszek zostaje w DS przekażę pieniążki z jego konta dla Suzi. Quote
ewu Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Ewu przepraszam z offa, ale masz zapchaną skrzynkę Bazarek z fantami od Ciebie już gotowy http://www.dogomania.com/forum/topic/143142-w-przygotowaniu/ Zaproponujesz ceny? Orzeszek dzisiaj pojechał do DS, więc bazarek będzie dla pudlisi Suzi, którą uratowałaś. Chyba, że któryś z psiaków z Miedar jest w większej potrzebie? Zadecyduj proszę. Jak będzie na 100000% wiadomo, że Orzeszek zostaje w DS przekażę pieniążki z jego konta dla Suzi. Oczywiście ,że dla Suzi. Gabi z cenami to sobie nie radzę, ustal sama fachowym okiem:) Quote
Gabi79 Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Oczywiście ,że dla Suzi. Gabi z cenami to sobie nie radzę, ustal sama fachowym okiem:) Ok. Dzięki za odp. Quote
ewu Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Szczeniaczek ze zmiażdżoną łapką nie żyje:( W schronisku jest szczeniak z mlecznymi ząbkami, jest cudny. Niestety to szkielet:( On potrzebuje pomocy na cito. To będzie spory pies. Potem podeślę zdjęcia. Zrobiłyśmy masę psiaków. Jestem bardzo zmartwiona:( Quote
elik Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Szczeniaczek ze zmiażdżoną łapką nie żyje:( ... Co musiał przejść biedaczek :-( :angryy: Quote
azalia Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Po prostu serce pęka,nikt mu nie pomógł,przecież mógł żyć.Co to maleństwo wycierpiało.rozpacz człowieka ogarnia. Quote
ewu Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Niestety wczoraj też zmarł inny szczeniaczek, był podobno potwornie wychudzony. Dwa razy była okazja zrobienia zdjęć ale niestety nie udało się :( Cieszę się ,że dzisiaj można było zrobić dużo fotek, choć tyle. Serce mam w kawałkach na myśl o tych maluszkach , którym nie udało się pomóc:( Teraz trzeba ratować tego wychudzonego szczeniaka, na zdjęciach nie widać jak jest chudy. Wyślę zdjęcia jak dostanę wszystkie. Quote
ewu Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Rozmawiałam o dziaduniu Toto. Wszystko w porządku, dziadzio ma fajny charakter, bezkonfliktowy "olewus":) Łapka zagojona , będą nowe fotki:) Quote
Katia94 Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Zapisuje sobie wątek... Cudne maleństwa.. Quote
ewu Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Nie mogę na nowym dogo wklejać żadnych linków:( Quote
ewu Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Danusiu dziękuję:) To sunia , malusieńka ma ok 2-3 lat. Quote
ewu Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Niestety zdjęcie można było zrobić jedynie w kojcu. Sunia bardzo miła, kontaktowa ale nie chciała za nic w świecie pozwolić na założenie pętli, swoją drogą ją rozumiem... Quote
ewu Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 A kombinacją klawiszy Ctrl + V tez nie? Nie próbowałam, dziękuję za radę:):):) Dzisiaj wyślę konto jak mi dogo pozwoli.... Quote
ewu Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Malusieńka , spokojna, kaleka sunia. Ma ok 4-5 lat( chyba....oceny na tzw.oko...)Łapka była chyba kiedyś złamana i zrosła się jak widać.... Biedny , cichutki okruszek. Kontaktowa ,miła, urocza. Rozmiar Rysia... Quote
Recommended Posts