ewu Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 10 godzin temu, mari23 napisał: tych dwoje staruszków łamie serce :( :( :( jak można ?????? dlaczego ?????? coraz więcej takich starowin wyrzucanych jak na smietnik :( :( czy ludzie maja jeszcze serca, czy tylko trzosy na pieniądze? :( :( Niektorzy zamisat uczuc maja kasy fiskalne Quote
Gabi79 Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Taki maluszek słodki czeka na odmianę losu: Quote
elik Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Dnia 3.02.2021 o 22:51, mari23 napisał: tych dwoje staruszków łamie serce :( :( :( jak można ?????? dlaczego ?????? coraz więcej takich starowin wyrzucanych jak na smietnik :( :( czy ludzie maja jeszcze serca, czy tylko trzosy na pieniądze? :( :( Dnia 4.02.2021 o 09:07, ewu napisał: Niektorzy zamisat uczuc maja kasy fiskalne Mi też :( Chudzina. Widać, że chory i załamany :( Sunia staruszka :( Strasznie mi ich żal :( :( Mogłabym wziąść jednego do hotelu kikou, ale bez deklaracji nie mogę :( Quote
elik Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Sercem jestem za sunią, ale rozum każe wybrać pieska, bo widać, że z trudem daje sobie radę, albo raczej nie daje sobie rady :( Bardzo proszę o deklaracje dla piesia. Quote
ewu Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 48 minut temu, elik napisał: Sercem jestem za sunią, ale rozum każe wybrać pieska, bo widać, że z trudem daje sobie radę, albo raczej nie daje sobie rady :( Bardzo proszę o deklaracje dla piesia. Elu Tim to bardzo biedny i stary psiak. Nie wiem ile życia mu zostało ale może choć trochę pożyje jak należy, jak powinien każdy psiak. To dobra , poczciwa psina, w schronisku jest mu bardzo ciężko. Proszę razem z Tobą o pomoc dla dziadeczka. 1 Quote
ewu Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 Starość nie jest łatwa ale starość w schronisku jest straszna. Quote
elik Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 11 minut temu, ewu napisał: Starość nie jest łatwa ale starość w schronisku jest straszna. Dlatego chciałabym, żeby choć jeszcze jeden psi staruszek nie konał w samotności na betonie w zimnym schronie :( 1 Quote
ewu Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 21 godzin temu, Gabi79 napisał: Taki maluch śliczny Quote
elik Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 6 godzin temu, Nesiowata napisał: Tylko 10 zł stałej Nesiu kochana ogromnie Ci dziękuję Quote
mari23 Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 7 godzin temu, elik napisał: Sercem jestem za sunią, ale rozum każe wybrać pieska, bo widać, że z trudem daje sobie radę, albo raczej nie daje sobie rady :( Bardzo proszę o deklaracje dla piesia. 6 godzin temu, ewu napisał: Elu Tim to bardzo biedny i stary psiak. Nie wiem ile życia mu zostało ale może choć trochę pożyje jak należy, jak powinien każdy psiak. To dobra , poczciwa psina, w schronisku jest mu bardzo ciężko. Proszę razem z Tobą o pomoc dla dziadeczka. Stałej 10 złotych, ale postaram się, żeby było zawsze trochę więcej. 1 Quote
elik Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 20 minut temu, mari23 napisał: Stałej 10 złotych, ale postaram się, żeby było zawsze trochę więcej. Bardzo serdecznie dziękuję kochana mari23 Quote
elik Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Mam telefoniczne potwierdzenie deklaracji od Pani Anny G-R, Nuncek i Pana Mateusza. Razem 100,00 zł. Kochani bardzo serdecznie Wam dziękuję Quote
elik Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 30,00 zł - elik 10,00 zł - Nesiowata 10,00 zł - mari23 25,00 zł - Pani Ania G-R 25,00 zł - Nuncek 50,00 zł - Pan Mateusz 50,00 zł - helli 20,00 zł - seramarias 30,00 zł - jaguska 1 Quote
helli Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 To ja zadeklaruje 50, zbieramy na rudego staruszka, do kikou? 2 Quote
Tyśka) Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 12 godzin temu, helli napisał: To ja zadeklaruje 50, zbieramy na rudego staruszka, do kikou? Tak, na miejsce Orusia[*] Quote
Tyśka) Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Podmieniłam miejscowość w ogłoszeniu Franusia. Był już długo w Katowicach i Wrocławiu. Teraz jest w Gliwicach. https://www.olx.pl/oferta/kochany-nieduzy-psiak-nie-daj-mu-zamarznac-w-schronisku-CID103-IDHhOpp.html Ktoś wyróżnił (do 27.02), za co dziękuję :) 1 Quote
elik Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 18 godzin temu, helli napisał: To ja zadeklaruje 50, zbieramy na rudego staruszka, do kikou? Wielkie dzięki helli Łącznie z Twoją deklaracja mamy już 250,00 zł więc jest pewne, że Timuś nie będzie już marzł w schronie. Założę my wątek i będziemy czekać na transport Timka do hoteli Kasi. Niemniej jednak nadal bardzo prosimy o deklaracje, bo do miesięcznej należności za hotel potrzeba jeszcze 40,00 zł, a i na weta i papu też trzeba będzie uzbierać. Quote
Jaaga Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Dnia 5.02.2021 o 14:56, elik napisał: Sunia staruszka :( Sunieczka nie wygląda na wiekową staruszkę, jest widac energiczna, zainteresowana otoczeniem, w dobrej kondycji. Myślę, że tylko potrzebne byłyby zdjęcia na zewnątrz, bo przy jej umaszczeniu przeważają pręty krat i jej nie widać. Ma taki misiowaty, sympatyczny wygląd. Na pewno ma szanse wtedy na adopcję ze schroniska, czego o Timusiu powiedziec nie mozna. Jego wygląd nie zacheca do adopcji i rozumiem decyzję Elik. Życzę powodzenia obojgu. Ewu, gdyby sunia miała lepsze fotki i ogłoszenie, podeslij mi na maila link, to poudostepniam gdzie się da na FB. 1 Quote
Nadziejka Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Modle za wszystkie za wszystkie iskiereczki mroziska zawieje znow nadciagaja Quote
elik Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Zapraszam bardzo serdecznie na wątek Tima. On potrzebuje nas, naszej obecności na wątku i wsparcia finansowego. Niestety bez tego nic nie da się dla niego zrobić :( Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Na prośbę Gabi wklejam zdjęcie maluszka w potrzebie(od ewu), ok roczny.. Śliczny.... Quote
Gabi79 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Na prośbę Gabi wklejam zdjęcie maluszka w potrzebie(od ewu), ok roczny.. Śliczny.... Dzięki Asiu, wczoraj zaniemoglam i nie mam siły siąść przy laptopie. Podczytuje z telefonu. Quote
Anula Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Na prośbę Gabi wklejam zdjęcie maluszka w potrzebie(od ewu), ok roczny.. Śliczny.... Jak oglądam zdjęcia z tego schronu to w gruncie rzeczy bardzo zazdroszczę.W porównaniu z zamojskimi psiakami to można powiedzieć,że mają raj tylko im brakuje domków. A ten piesek jest cudny. Quote
Recommended Posts