elik Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 4 godziny temu, Nesiowata napisał: A ja nie mogę obejrzeć. Klikasz <<tutaj>> i nic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 No właśnie nie. Próbowałam kilka razy i widzę tylko czarny ekran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 6 minut temu, Nesiowata napisał: No właśnie nie. Próbowałam kilka razy i widzę tylko czarny ekran. Hmmmm może coś z Twoją przeglądarką. Spróbuj jeszcze kliknąć w moim poście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 Może to i przeglądarka, ale mój "fachowiec" będzie w domu jutro. Zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Może to i przeglądarka, ale mój "fachowiec" będzie w domu jutro. Zobaczymy. Oby udało się to zrobić domową siłą fachową :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 42 minuty temu, elik napisał: Oby udało się to zrobić domową siłą fachową :) Filmy, które są wstawione bezpośrednio na dogo otwierają się bez żadnych problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa Marta Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Ale ten jest z facebooka i możliwe, że ktos niezalogowany nie może go zobaczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 7 minut temu, Ewa Marta napisał: Ale ten jest z facebooka i możliwe, że ktos niezalogowany nie może go zobaczyć. To chyba nie to. Nie jestem zalogowana i widzę filmik :) Możliwe ,że jest w przeglądarce zablokowane na określone witryny "wyskakiwanie reklam, okienek" i przez to film się nie otwiera. Trudno tak coś na odległość doradzić. 22 godziny temu, Nesiowata napisał: Może to i przeglądarka, ale mój "fachowiec" będzie w domu jutro. Zobaczymy. A jakiej przeglądarki używasz?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: To chyba nie to. Nie jestem zalogowana i widzę filmik :) Możliwe ,że jest w przeglądarce zablokowane na określone witryny "wyskakiwanie reklam, okienek" i przez to film się nie otwiera. Trudno tak coś na odległość doradzić. A jakiej przeglądarki używasz?:) Mam operę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onaa Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Dnia 19.03.2019 o 21:41, Tyś(ka) napisał: Już nie kudłatej :) Wieści od Sznaucerów w Potrzebie /a jednak to nie nasza sunia/<<tutaj jest właściwy link>> A wyglądała tak: Dziękuję Tysiu :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 10 godzin temu, Nesiowata napisał: Mam operę. A próbowałaś na innej przeglądarce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 6 godzin temu, b-b napisał: A próbowałaś na innej przeglądarce? Już naprawione. Dla mnie to czarna magia. ale brat faktycznie zainstalował mi inną przeglądarkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-b Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Już naprawione. Dla mnie to czarna magia. ale brat faktycznie zainstalował mi inną przeglądarkę. Dobrze,że masz pomocnika pod ręką :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werx i Fifi Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Dnia 17.03.2019 o 14:11, Anula napisał: Trzeba jeszcze raz zrobić USG.Być może to nie jest cieczka tylko coś się dzieje w organizmie głębiej.Lepiej potwierdzić czy to jest cieczka. Weterynarz powiedział, że faktycznie wygląda to jak klasyczna cieczka. Usg dopiero za tydzień. Ja nie składam reklamacji broń boże tylko wolałabym wiedzieć "w jakim stanie" pieska biorę żeby o niego odpowiednio zadbać. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anica Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Karacik pozdrawia :) Karacik przed spacerkiem :) Karacik na spacerku :) Karacik na swoim miejscu... na kolankach ;) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figunia Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Moje cudo kochane!!! Aniu, dzieki ogromne za fotki !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Ojej, ale się zrobił okrągły. Dobrze, że ma kumpli do zabawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werx i Fifi Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 @Figunia Wracamy od weta. Zuzia na 100000% nie jest wysterylizowana co stwierdził po ułamku sekundy od rozpoczęcia usg. Takie info tylko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Ta okrąglutka sunia na filmiku to nie jest ta maleńka z Miedar, to Tola - inna sunia, a z Miedar to Bibi, jest cudna, maleńka, zaniedbana zdrowotnie bardzo, do robienia zęby i serylka, ale najpierw muszę ją wziąć do kardiologa, bo szmery na serduszku. Anecik zafundowała jej fryzjera i jest taka śliczna teraz: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figunia Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 20 godzin temu, Werx i Fifi napisał: @Figunia Wracamy od weta. Zuzia na 100000% nie jest wysterylizowana co stwierdził po ułamku sekundy od rozpoczęcia usg. Takie info tylko. Przykre, ale jak widac, takie pomylki sie zdarzaja. Mysle, ze nikt tu nie zawinil, weci nie zrobili tego celowo. Sunia byla juz na stole przygotowana do zabiegu (po narkozie), gdy obaj zobaczli malutka blizne. To byla tylko troska o to, by niepotrzebnie jej nie kroic. Mozliwe, ze przy cieczce jest to latwiejsze do stwierdzenia. No to Zuzie czeka sterylka... A przy okazji... jest juz spokojniejsza, mniej szczeka? Pozdrawiam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 I jak alergia pańci? Jest lepiej? Karacik to teraz cały karat tyle ciałka mu przybyło. Jest jeszcze cenniejszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Karacik cudny:) Serce rośnie:) Bibi rozwala na kawałki, śliczna. Oby z serduszkiem nie było nic poważnego. Strasznie mi przykro z powodu tej sterylki, niestety czasem takie pomyłki się zdarzają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Jutro mam do odbioru 10 fiolek surowicy w Cieszynie. Nie mam z kim pojechać. Czy może ktoś ze Śląska jest w stanie pomóc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALWA Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Znowu pojawiła się parwowiroza ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewu Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 6 minut temu, MALWA napisał: Znowu pojawiła się parwowiroza ? MALWA to jest konieczne żeby mieć surowicę. Nie daj Boże jak coś się dzieje i nie ma czym ratować . Dopiero dwa szczeniaczki w ds chorowały, też trzeba było je ratować, rodzeństwo dostało zapobiegawczo surowicę. Teraz też trzy szczyle dostają Canglob zapobiegawczo. Nie mam już nic , wszystko poszło, musi być zapas. Ja mogę nie mieć w lodówce jedzenia ale surowicę zawsze muszę mieć. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts