Gabi79 Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 2 godziny temu, Poker napisał: Słuchajcie dobre kobiety , miotam się jak trzy grosze w worku.HURRAAAA !!!! koleżanka zgodziła się wziąć malucha do DT .W takim razie biorę sunię !!! Z tym od razu zaznaczam ,że mogę go ją zatrzymać do ok. 10 maja. potem będę wyłączona z DT do połowy sierpnia. Kiedy psiaki mogłyby przyjechać do nas? O rany, jak się cieszę!!! Poker, będziesz zakładała wątek maluszkowi i suni? Quote
Nesiowata Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 2 godziny temu, Poker napisał: Słuchajcie dobre kobiety , miotam się jak trzy grosze w worku.HURRAAAA !!!! koleżanka zgodziła się wziąć malucha do DT .W takim razie biorę sunię !!! Z tym od razu zaznaczam ,że mogę go ją zatrzymać do ok. 10 maja. potem będę wyłączona z DT do połowy sierpnia. Kiedy psiaki mogłyby przyjechać do nas? Tak przypuszczałam. 1 Quote
ewu Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 Jutro rano będę wiedziała kedy można je przywieźć. Być może jak dobrze pójdzie to jutro około 15 byłyby już we Wrocławiu. Trzymajcie kciuki żeby się udało. Quote
Poker Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Suni chyba nie da się wieźć w takim stanie pociągiem. Quote
ewu Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 Przed chwilą, Poker napisał: Suni chyba nie da się wieźć w takim stanie pociągiem. Organizuję dojzad autem. Koleżanka mi pomoże :) Quote
Poker Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Mam nadzieję ,że oba psiaczki są łagodne. Quote
elik Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 4 godziny temu, Poker napisał: Słuchajcie dobre kobiety , miotam się jak trzy grosze w worku.HURRAAAA !!!! koleżanka zgodziła się wziąć malucha do DT .W takim razie biorę sunię !!! Z tym od razu zaznaczam ,że mogę go ją zatrzymać do ok. 10 maja. potem będę wyłączona z DT do połowy sierpnia. Kiedy psiaki mogłyby przyjechać do nas? 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Poker!!! :) Jak cudownie! Jesteś wspaniała i masz wspaniałą Koleżankę! Myślę, że sunia długo nie poczeka na dom... jest śliczna... 3 godziny temu, ewu napisał: Podpisuję się obiema rękami:):):) Ja też się podpisuję i rencami i nogami Siedziały mi te psiaki na wątrobie, ale nie miałam jak ugryźć tematu. Kamień z serca. Quote
ewu Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 18 minut temu, Poker napisał: Mam nadzieję ,że oba psiaczki są łagodne. Piesek bardzo łagodny, sunia też ale ponoć trochę nieufna. Quote
magenka1 Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 teraz zostało nam trzymać kciuki za całą akcję Quote
elik Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 2 minuty temu, magenka1 napisał: teraz zostało nam trzymać kciuki za całą akcję I zbierać kasę na transport i weta :) Deklaruję 30,00 zł od Agnieszki. Quote
Tyśka) Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 ewu, a jak Aura? Wiem, że ciągle o nią pytam, ale ma zawsze tyle wyświetleń, już tyle razy miała wykupywanie wyróżnienie, że nie wierzę, że tak zasiedziała się u szafirków... Możesz poprosić jednak o zdjęcia? Jak szafirka weźmie do pomocy TŻta i jedno zajmie się psem (np smaczkami będzie przekupywać) to drugie zdoła zrobić zdjęcia... proszę :( Quote
ewu Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: ewu, a jak Aura? Wiem, że ciągle o nią pytam, ale ma zawsze tyle wyświetleń, już tyle razy miała wykupywanie wyróżnienie, że nie wierzę, że tak zasiedziała się u szafirków... Możesz poprosić jednak o zdjęcia? Jak szafirka weźmie do pomocy TŻta i jedno zajmie się psem (np smaczkami będzie przekupywać) to drugie zdoła zrobić zdjęcia... proszę :( Dalej cisza:( Proszę Hanię ale trudno jej zrobić ładne zdjęcia. Mnie to już załamuje:( Quote
ewu Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 7 minut temu, elik napisał: I zbierać kasę na transport i weta :) Deklaruję 30,00 zł od Agnieszki. Podziękuj Elu:) Quote
elik Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Przed chwilą, ewu napisał: Podziękuj Elu:) Nie mogłam inaczej, to choć tak pomogę. Quote
Gabi79 Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Ja też się podpisuję i rencami i nogami Siedziały mi te psiaki na wątrobie, ale nie miałam jak ugryźć tematu. Kamień z serca. Oj, mnie też siedziały na wątrobie. Quote
MALWA Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Ale wspaniała wiadomość! Biedactwa uratowane! Poker, ja tez dorzucę jednorazowo grosik do psiaków. Jak będziesz zbierała na karmę/weta to daj mi proszę znać. Quote
Poker Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Dzięki wszystkim za chęć pomocy.Psy mają u nas BDT tylko będzie potrzebne wspomaganie na wetów. Nie wiem czy u suni da się jedno czasowo usunąć guz i wysterylizować.Od tego zależą koszty. Mam nadzieję,że dam radę sama ją ostrzyc. No i tak jak pisałam wcześniej, sunia do 10 maja musi znaleźć DS lub inny DT . Quote
ewu Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 1 godzinę temu, Poker napisał: Dzięki wszystkim za chęć pomocy.Psy mają u nas BDT tylko będzie potrzebne wspomaganie na wetów. Nie wiem czy u suni da się jedno czasowo usunąć guz i wysterylizować.Od tego zależą koszty. Mam nadzieję,że dam radę sama ją ostrzyc. No i tak jak pisałam wcześniej, sunia do 10 maja musi znaleźć DS lub inny DT . Mam nadzieję ,że ktoś pomoże jak sunia do tego czasu nie znajdzie ds. Quote
Poker Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Właśnie dzwoniła ewu.Psiaczki powinny przyjechać ok.20. Quote
Isiak Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Ten piesio taki biedniutki, sterany życiem :( Sunia to jeden kołtun :( 1 Quote
Anula Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Faktycznie piesek bardzo biedny jest,musiał przebywać w bardzo złych warunkach skoro ma masę blizn.A sunia śliczna,terierkowata chyba,podobna do mojej Sawani. Quote
Bgra Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Cieszę się bardzo ,że para zaopiekowana :) trzymam kciuki za szczęśliwy dojazd do domków :) Quote
Recommended Posts