Elisabeta Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Ja bym powiedziała, że Mika to nawet bardzo szybko się przyzwyczaja, Lilu. ;-) ;-) Zuch dziewczyna! :loveu: Quote
Sara2011 Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Ale jestem z niej dumna :klacz: . Quote
Poker Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Świetnie, oby tak dalej. Ciekawe jak Mika zniosła pobyt w domu solo. Quote
Gabi79 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Mika zawladneła Pani łózkiem, całą noc z nią spała. Na poczatku bała się wszystkiego ale powoli się przyzwyczaja. Kochana Mikunia :klacz: :klacz: :klacz: Quote
WIGA Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Trzymam kciuki,niech wszystko się dobrze ułoży!!! :modla: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Anula Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Przeczytałam,że Mika zamieszkała w Długołęce.Siostra TZ mieszka w Długołęce i na bank by zgodziła się zaglądać do Miki co jakiś czas zdawać relacje z pobytu w DS.Ja także zaglądam co jakiś czas do Długołęki i też bym mogła podejść i podglądnąć Mikę.Co o tym sądzicie pomyślcie kochani,czy to dobry pomysł. Mikuniu wszystkiego dobrego w nowym mam nadzieję,że na zawsze już domku. Quote
ania68 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Trzymam kciuki,niech wszystko się dobrze ułoży!!! :modla: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Bardzo dobre wieści :) Również trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Sara2011 Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Przeczytałam,że Mika zamieszkała w Długołęce.Siostra TZ mieszka w Długołęce i na bank by zgodziła się zaglądać do Miki co jakiś czas zdawać relacje z pobytu w DS.Ja także zaglądam co jakiś czas do Długołęki i też bym mogła podejść i podglądnąć Mikę.Co o tym sądzicie pomyślcie kochani,czy to dobry pomysł. Mikuniu wszystkiego dobrego w nowym mam nadzieję,że na zawsze już domku. Anula, byłoby wspaniale :loveu: . Quote
Sara2011 Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Lilu, chciałabym zrobić przelew za 21 dni hotelikowania we wrześniu plus koszt chipa. Czy jeszcze jakieś inne wydatki były bo przelałabym całą kwotę od razu? Czy do paliwa trzeba dopłacić? Czy coś jeszcze? Quote
bakusiowa Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Jest pomyłka w rozliczeniu. Wpłata 10-go września tj. deklaracja za wrzesień. W ostatnich dniach trochę opuściłam się w dogomanii. Dopiero załapałam, że Mikusia już jest w swoim domku. Powodzenia Mikusiu :kiss_2: Następną deklarację mogę przesyłać na innego psiaka. Jak któregoś wyciągniecie to bedzie miał wątek na dogomanii ? Quote
Mela Jakimiuk Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Jak dobrze .że psinka ma domek :jumpie: Quote
Sara2011 Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Jest pomyłka w rozliczeniu. Wpłata 10-go września tj. deklaracja za wrzesień. W ostatnich dniach trochę opuściłam się w dogomanii. Dopiero załapałam, że Mikusia już jest w swoim domku. Powodzenia Mikusiu :kiss_2: Następną deklarację mogę przesyłać na innego psiaka. Jak któregoś wyciągniecie to bedzie miał wątek na dogomanii ? Fakt, zaszła pomyłka. Zapisałam dwa razy wpłatę za sierpień ale już poprawiłam że ta ostatnia to za wrzesień :smile:. Jak już pisałam wcześniej marzy mi się aby wyciągnąć jeszcze jedną sunię z przytuliska G -Etnę. Zależy to jednak od tego czy LILU się zgodzi na jej hotelikowanie oraz ile osób zgodziłoby się przenieść deklaracje na Etnę. No i trzeba chwilę zaczekać na wiadomości z DS MIKI-czy nie będzie zwrotu z adopcji, tfu,tfu, oby nie... Oczywiście założę nowy wątek gdyby udało się wyciągnąć Etnę z przytuliska. A to jest Etna-młoda, niewielka, przyjazna sunieczka. Quote
LILUtosi Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Lilu, chciałabym zrobić przelew za 21 dni hotelikowania we wrześniu plus koszt chipa. Czy jeszcze jakieś inne wydatki były bo przelałabym całą kwotę od razu? Czy do paliwa trzeba dopłacić? Czy coś jeszcze? Nie , nie trzeba do Paliwa. Chip 50zł. Fakturę wstawię jak się ogarnę.. Tak , Etna ma szanse na miejsce. Quote
Sara2011 Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Nie , nie trzeba do Paliwa. Chip 50zł. Fakturę wstawię jak się ogarnę.. Tak , Etna ma szanse na miejsce. Przelałam właśnie na konto LILUtosi 302 zł (252zł-hotelik za wrzesień+50zł-chip). Quote
Elisabeta Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Czekamy na dobre wieści z Domku Miki i ... czekamy na Etnę. :) Quote
Sara2011 Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Ciekawe co u Miki, czy już dziewczyna śmielsza? Kochani, na daną chwilę następujące osoby zgodziły się przenieść deklaracje na Etnę: edek, Elisabeta, magenka1, Marycha35, bakusiowa i ja co daje kwotę 80zł. Kto jeszcze może wspomóc i przenieść deklarację na Etnę? Quote
Sara2011 Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Kto jeszcze może przenieść deklarację na Etnę? Bardzo proszę... Quote
Bonsai Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Sara, może porozsyłaj PW z prośbą o przeniesienie deklaracji? Quote
Sara2011 Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Sara, może porozsyłaj PW z prośbą o przeniesienie deklaracji? Porozsyłam dzisiaj po pracy, wieczorem. Może jeszcze choć kilka osób się zdecyduje bo 80zł deklaracji to za mało aby wyciągnąć Etnę. Quote
Nadziejka Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Cudne serdunko Mikuniu- sciskamy mocniutenko za domuniek :klacz: :klacz: Saro pisz ciotke na 5 zl wplace za kilka miesięcy z góry , i deczko jednorazowej dla tej bidunki do wyratowania Quote
Elisabeta Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ewa z nami! :multi: :multi: Ponieważ wpłaciłam deklaracje do grudnia, to teraz wpłacę dla Etny 100 zł jednorazowo. Na dobry początek dla suni. :smile: Musi się udac wyrwac ją z takiego miejsca... :sad: Quote
Sara2011 Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Elisabeta, Ewcia-bardzo Wam dziękuję za deklaracje. Na razie nie wpłacajcie bo nie wiadomo czy jeszcze ktoś się zadeklaruje. Dzisiaj popytam na PW. Na razie mamy 25% deklaracji od wymaganej kwoty a to trochę za mało, pomimo tego że sporo pieniążków zostało po MICE ale na początku będzie też trochę wydatków , nie tylko za hotelik. Nie wspomnę o sterylce, Quote
Recommended Posts