Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W starym dogo w profilu było można wpisać swój adres e-mail. To była druga szansa dla tych, którzy zapominali odgruzowywać skrzyneczkę. Teraz nie ma takiej możliwości. Szkoda.

W ustawieniach można wpisać adres email.

Odkąd jest nowe dogo to zaproszenia przychodzą do mnie na adres mailowy.  Wydaje mi się, że wszystko jest prawie tak jak dawniej tylko trzeba poświęcić trochę czasu i rozszyfrować.

Posted

Nie mam informacji na razie. Napisze dziś maila do Pani z prośba o jakieś zdjęcia no i może zaproszę panią tutaj.

Wysłałam dziś te dwie umowy poleconym do Sary, wysłałam też to oświadczenie ze schroniska, ale tam są wpisane moje dane, trzeba korektorem wymazać i zrobić ksero. ;-)

Posted

W ustawieniach można wpisać adres email.

Odkąd jest nowe dogo to zaproszenia przychodzą do mnie na adres mailowy.  Wydaje mi się, że wszystko jest prawie tak jak dawniej tylko trzeba poświęcić trochę czasu i rozszyfrować.

Bakusiowa, prawie tak samo... ;)

Tylko ta zmniejszona czterokrotnie pojemnośc skrzynki, o czym Ludzie często nie wiedzą...

Skoro przesyłamy zaproszenia na maila to znaczy, że z nowymi  PW są różne problemy...

I to,,ze teraz powiadomienia o nowych postach na mail nie przychodzą automatycznie po odezwaniu się na wątku. Dopóki nie każemy ich śledzic... A często "Moja zawartośc' mylona jest z "Lubianą". "Lubiana" jest odpowiednikiem dawnych subskrypcji. I trzeba ją sobie samemu utworzyc przez funkcję śledzenia...

I kilka jeszcze takich... ;)

Za to można miec teraz dużo banerków i o dużej pojemności. :)

Z czasem damy wszystkiemu radę.

Posted

Ja używam Mozilli i nie mam problemu  z wysyłaniem i dostawaniem PW, pod warunkiem ,że skrzynka nie jest zatkana.

Mogę poratować bazarkami.

Niestety... To znowu ja.  :oops:

Saro, podwyższam moją stałą deklaracje dla Etny na 30 zł.  :smile:  O jednorazowej też pamiętam.

Poczekajmy trochę. Może się uda...

Dziękuję Wam :kiss_2: .

Posted

Założyłam osobny wątek ETNIE, żeby nie zaśmiecać wątku MIKUNI.

Nie wiem czy coś z tego wyjdzie ale nie chcę potem mieć koszmarów że nic nie zrobiłam w temacie ETNY... Zapraszam na nowy wątek.

http://www.dogomania.com/forum/topic/143130-etna-z-karceru-czy-ma-szans%C4%99-na-normalne-%C5%BCycie-pom%C3%B3%C5%BC-odmieni%C4%87-jej-los-dorzu%C4%87-grosik-do-skarbonki/?p=15816061

Posted

Przeniosę deklarację dla Miki (20 zł) na Etnę. Czy dane do wpłat takie same, bo nie doczytałam? 

Bardzo dziękuję :calus: . Tak, dane te same co w przypadki MIKI.

Posted

Marycha, jak zaznaczysz sobie wybrane wątki funkcją "Śledź ten temat" (po prawej stronie nad postami), to nie będziesz szukać, a jeszcze mailowo dostaniesz powiadomienia o postach jak kiedyś. :)

Te śledzone wejdą Ci do "Lubianej zawartości", którą otwierasz sobie klikając na nick przy miejscu logowania. Tam będzie Twoja "Lubiana" czyli dawne subskrypcje. Trzeba sobie na nowo tworzyć.

Ja wiem, że to już tu pisałam, ale to specjalnie dla Marychy. :)

Czekamy na wieści z Domku Mikuni. :)

Posted

No tak...  :loveu:   I niech Mikunia  już zostanie na zawsze w tym dziale. . :loveu:

Saro, jeśli każesz (kazałaś) śledzić wątek Miki, to on będzie (jest)  w "Lubianej zawartości".  Kliknij w nick przy miejscu logowania.. Tam jest Twoja "Lubiana"...

Tak jak napisałam do Marychy dwa posty wyżej.

Autorka nie powinna szukać Swojego wątku.  ;-)

Posted

No tak...  :loveu:   I niech Mikunia  już zostanie na zawsze w tym dziale. . :loveu:

Saro, jeśli każesz (kazałaś) śledzić wątek Miki, to on będzie (jest)  w "Lubianej zawartości".  Kliknij w nick przy miejscu logowania.. Tam jest Twoja "Lubiana"...

Tak jak napisałam do Marychy dwa posty wyżej.

Autorka nie powinna szukać Swojego wątku.  ;-)

Już właśnie to uczyniłam:-)

Posted

Są jakieś wieści o suni czy mam dzwonić?

Poker,nie możesz spać,czy jesteś rannym ptaszkiem? O tej porze ptaszki raczej też nie fruwają bo jest ciemno :lookarou:

Posted

:(

Poker, może sms by się sprawdził... Pani napisze, kiedy można do Niej zadzwonić... Ech...

Poker, gdyby się udało dodzwonić to może zaproś Panią na wątek, to będziemy mieć info z pierwszej ręki.

Ja dzisiaj po południu odbiorę umowę adopcyjną z poczty przesłaną przez Lili, to tam też chyba będzie telefon do Pani to będę i ja próbowała dzwonić.

Posted

Dwa tygodnie temu Pani miała drugie zmiany, może pracuje w systemie 2 -zmianowym i w tym tygodniu ponownie ma drugie zmiany i nie może podczas pracy odebrać telefonu? W sumie nie każdy może odbierać telefony podczas pracy. Ja napisałam do Pani maila (dzisiaj dotarła do mnie umowa i stamtąd sobie pobrałam adres mailowy) i zaraz Pani wyślę SMS, ze został wysłany e-mail i żeby go odczytała. Zobaczymy czy będzie odzew.

Dotarły do mnie dzisiaj wpłaty dla MIKI od magenka1-10zł i markofix1-10zł za październik. Magenka1 zgodziła się przenieść deklarację na Etnę więc rozumiem że tę wpłatę zapiszemy już na konto Etny. Natomiast do markofix1 próbowałam 3 razy wysłać PW z informacją ze MIKA ma DS i czy zgodzi się przenieść deklaracje na Etnę ale żadne PW nie doszło i nie wiem jak się skontaktowac z markofix1 bo moze nawet nie wie że MIKA w DS i nadal wpłaca swe deklaracje...

Napisałam też do LILU PW czy miejsce dla Etny nadal aktualne, czekam na odpowiedź.