Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak byłoby najlepiej...  

Ale to już może zrobic tylko nasza Sara. :)

Podlinkowanie już nie będzie i tak potrzebne, skoro banerek będzie tylko tu, a obrazek zostanie. :)

Juz dawno zrobione:-)

• Upvote 1
Posted

Pani MIKI zarejestrowała się na Dogo ale napisała mi że nie może nic napisać, nie ma na dole wątku okienka "Dodaj odpowiedź". Na górze , na wysokości nr stron pojawia się komunikat "Nie możesz odpowiadać w tym temacie". Wiecie może o co może chodzić?

Posted

Marycha, jak zaznaczysz sobie wybrane wątki funkcją "Śledź ten wątek" (po prawej stronie nad postami), to nie będziesz szukać, a jeszcze mailowo dostaniesz powiadomienia o postach jak kiedyś. :)

Te śledzone wejdą Ci do "Lubianej zawartości", którą otwierasz sobie klikając na nick przy miejscu logowania. Tam będzie Twoja "Lubiana" czyli dawne subskrypcje. Trzeba sobie na nowo tworzyć.

Ja wiem, że to już tu pisałam, ale to specjalnie dla Marychy. :)

Czekamy na wieści z Domku Mikuni. :)

Ogromnie Ci dziękuję za info:) Kochana jesteś!!! A z fotki Miczki na łóżku, jak ona cudnie łapinę podwinełą, i wieści jak jej teraz fajnie cholernie się cieszę!!! Miczko, bądź już tylko szczęśliwa:) To ja walę na wątas Etny i przesyłam swoją deklarację (to będzie 15 zł) na konto Sary:)

Posted

Witam wszystkich  :) w końcu jesteśmy (ja i Mika)  :)

Dzisiaj Mika pomagała w pracy w ogrodzie  ;) kopała dziury w trawniku, chodziła po kwiatkach, jadła trawę, zrobiła sobie "gniazdo" pod drzewem, trochę się poopalała, trochę pobiegała i dzień zleciał. Dzisiaj pierwszy raz ją wykąpałam i wcale nie było tak strasznie. Na początku była chwila strachu, ale potem już grzecznie siedziała w wannie, a po kąpieli były szaleństwa na dworze  :) Próbowałam zrobić jakieś fajne zdjęcia, ale jak nie śpi to już nie jest takie proste... tym bardziej, że robię je telefonem. Wrzucam jedno, które wyszło w miarę dobrze, bo reszta jest albo rozmazana albo widać tylko kawałek piesa  :)

Posted

Mikamika, bardzo się cieszę, że jesteś. :)

Pewnie się zorientowałaś. że na Dogomanii była ostatnio zmiana programu i w sumie wszyscy się uczymy i mamy różne problemy.

Będzie dobrze. ;)

Przytul ode mnie Mikunię. Najszczęśliwszą na świecie.  :) :)

Posted

Śliczna sunia.  :loveu: Mistrzyni minek.  ;-)

Mikamika, zapytam na wszelki wypadek... Widziałaś album ze zdjęciami Miki z hoteliku?

Link jest na pierwszej stronie, w pierwszym poście.

Masz  żywą Mikunię blisko każdego dnia, ale zdjęcia Lilu są naprawdę przepiękne.  :smile:

Przyznam się teraz, że Twoja Mika jest jednym z najpiękniejszych psów, jakie widziałam.

Wiem, że uroda nie jest najważniejsza i że to też kwestia gustu. Ale dla mnie tak jest.  :smile:

Posted

nie zwróciłam uwagi na ten link. Właśnie obejrzałam zdjęcia :) niektóre mnie po prostu rozwaliły :) ja niestety nie mam aparatu żeby robić takie ładne zdjęcia... Widziałam tylko te, które są wklejone, bo były w ogłoszeniu. Szukałam suki, mniej więcej do kolan, która nie zjadłaby mi kota ;) Przed Miką miałam beagle'a i był pomysł żeby kolejny pies też był tej rasy, ale nie chciałam już kupować psa tylko przygarnąć. Akurat jak przeglądałam ogłoszenia trafiłam na 5-cio letnią suczkę beagle pod Wrocławiem do oddania, potem na Mikę i na jeszcze jedną suczkę ale dużo mniejszą niż Mika. Jak zobaczyłam zdjęcia Miki to w zasadzie nie miałam już wątpliwości, że ją chcę :) moja mama już się w niej zakochała :) wszyscy zachwycają się jej sierścią bo jest mega milutka :)

• Upvote 1
Posted

Czekałyście na Siebie...  :loveu:

A co piękniejsze zdjęcia to przenieś sobie na komputer do folderu. Ja tak zrobiłam.  :oops:

Bo nie jestem pewna, czy Lilu zostawi ten album po wieczne czasy w necie...  ;-)  ;-)

Posted

Witam wszystkich  :) w końcu jesteśmy (ja i Mika)  :)

Dzisiaj Mika pomagała w pracy w ogrodzie  ;) kopała dziury w trawniku, chodziła po kwiatkach, jadła trawę, zrobiła sobie "gniazdo" pod drzewem, trochę się poopalała, trochę pobiegała i dzień zleciał. Dzisiaj pierwszy raz ją wykąpałam i wcale nie było tak strasznie. Na początku była chwila strachu, ale potem już grzecznie siedziała w wannie, a po kąpieli były szaleństwa na dworze  :) Próbowałam zrobić jakieś fajne zdjęcia, ale jak nie śpi to już nie jest takie proste... tym bardziej, że robię je telefonem. Wrzucam jedno, które wyszło w miarę dobrze, bo reszta jest albo rozmazana albo widać tylko kawałek piesa  :)

Mikamika, witaj serdecznie!!!

Tak się cieszę, że przygarnęłaś Mikę, byłyście sobie przeznaczone!!!

Posted

Fundacja, która opiekuje się Iksikiem (przyjacielem niedoli Miki z przytuliska), bierze udział w Krakvecie. Pomóżcie wygrać dla niej zapas karmy!!! Iksik prosi!

ZASADY:
1. Rejestrujemy się  (jeśli nie mamy jeszcze konta) na http://www.krakvet.pl/forum/ucp.php?mode=register
2. Aktywujemy konto - link dostajemy mailem. Logujemy się.
3. Aby wziąć udział w głosowaniu, należy napisać na Forum co najmniej jeden post, więc piszemy coś w temacie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611
4. Oddajemy głos na Fundację S.O.S dla Jamników pod linkiem: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=17967&sid=bcfd1ac864cc4724e6b2ac42edbe1d1f
5. Uwaga - przy oddaniu głosu podaj swój numer telefonu. To nic nie kosztuje, wiem, bo brałam udział w tym plebiscycie nie raz, a może naprawdę pomóc.
6. Wpisujemy w ramkę kod aktywacyjny, który przyszedł SMSem. Prawda, że proste?

Głosowanie trwa do ostatniego roboczego dnia miesiąca do godziny 12:00, czyli kończy się 31.10.
Z jednego komputera i z jednego telefonu można oddać jeden głos. .
Fundacja S.O.S dla Jamników wygraną podzieli się z Fundacją Nero! Głosujmy! :)

Przekażcie wszystkim swoim znajomym, żeby głosowali na SOS dla jamników!

• Upvote 1
Posted

Bardzo się cieszę ,że Mikusia ma wspaniały  domek ,no  że nie nie pomyliłam się w ocenie.

Suńka wygląda świetnie z tą zmierzwioną sierścią po kąpieli. A jak zachowuje się do kotów?