Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Umowa przygotowana, Mika chyba jeszcze nie. Jutro sama ją zawiozę, chce żeby czuła się bezpieczniej w aucie. Muszę po drodze jeszcze gdzieś jej wszczepić chipa. Nie wiecie gdzie to można taniej zrobić i to w niedzielę?

IMG3964.jpg

IMG3965.jpg

IMG3969.jpg

Posted

Naprawdę rozkoszna dziewczyna.

może na Prostej zrobią ,ale pobierają wyższe opłaty w niedzielę.Pewnie na Ślężnej i u Niedzielskiego też.

Nie zapomnijcie o adresatce.

Posted

Też trzymam:-). Oby MIKA nie przeżyła zbyt mocno rozstania z LILU i miejsca zamieszkania. To będą trudne chwile dla niej...

I dla nas trochę też, Saro, prawda?  Dzień dobry w niedzielę.  Przed świtem jeszcze...  :)

Niby radość, ale i niepokój...

Dobrze, że to tak blisko... Blisko Lilu.

Mikunia, wszystko będzie dobrze. :)

Posted

Dziewczyny co Wy w niedziele o tak pięknej porze robicie? Hm. Mikusi spodobała się kanapa i broni jej zajadle przed intruzami. Teraz już jej i już. Wczoraj zjadła wiadro karmy i dziś wyleciała jak z procy i takie samo wiadro zostało na ogrodzie ;-)

Już niedługo podróży czas zacząć.

Posted

Mikunia była strasznie spanikowana, mam nadzieje że szybko jakoś się z tym upora. Czekała na nią obroża z adresówką i jedzonko R0oyal.

Pani dała mi 50zł na paliwo.

Pojechałam zachipować do w Strzelina bo tam wiedziałam że mi nie naliczą stawki niedzielnej - koszt 50zł. Jadąc już do weta zobaczyłam jak za jakimś autem główną drogą biegnie rudy psiak. Pani zatrzymała auto przede mną, po rozmowie okazało się że pogłaskała go pod Netto i psiak zaczął biec za jej autem. Zabrałam go do weta, bo myślałam że straż go zabierze. Ale niedziela więc nikt nie pracuje. I tak rudas pojechał ze mną do Długołęki i teraz siedzi na dole.

Niestety przyjechałam z Wrocławia,nakarmiłam psy i musiałam z psem Rufi jechać na ostry dyżur, dopiero teraz wróciłam. Dałam lekarstwa i zastrzyki i się melduje.

Posted

No to miałaś przygodę.

A jak widzisz domek dla Mikuni? OK?

Mam nadzieję ,że sunia się oswoi.Szkoda tylko ,że jutro pańcia idzie do pracy .

A co sie stało z Rufim ?