Sara2011 Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 W poście nr 1 jest link do całego albumu MIKI (jeśli ktoś jeszcze nie wie;)). Zachęcam do podziwiania, bo naprawdę jest co:-). Quote
Nutusia Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 O matko, z takimi fotkami musi kogoś tak porazić, że hej! ;) :) Quote
bakusiowa Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 W ogłoszeniach dajcie koniecznie zdjęcie portretowe.Czy ma ogłoszenia? Na olx dawniej tablica wyróżnienie na cały miesiąc tylko 6 zł. Quote
Elisabeta Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Mikuniu, jestem... ;) Dziwnie tu po zmianach. :( Zniknął banerek ... Napisałam do Ayame... Quote
LILUtosi Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 hehe, ja za nim wpadłam że muszę się od nowa zalogować to mi trochę zeszło. Fajny telefon w sprawie miki - dom w długołęce z ogrodem. A po za tym. Mika broi swojego legowiska w kuchni przed kamą, największą sunią w stadzie. Z resztą dogaduje się już calkiem dobrze. Siedzi w kuchni z kotem i nie zwraca na niego uwagi. Nadal skacze ale już zaczyna łapac że to nie jest mile widziane. Ostatnio przyjechały dwa knypki na hotel i Mika szaleje z nimi do utraty tchu. ;-) Quote
Nutusia Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Za ten telefon domkowy kciuki trzymam "po nowemu" ;) Quote
Sara2011 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 hehe, ja za nim wpadłam że muszę się od nowa zalogować to mi trochę zeszło. Fajny telefon w sprawie miki - dom w długołęce z ogrodem. A po za tym. Mika broi swojego legowiska w kuchni przed kamą, największą sunią w stadzie. Z resztą dogaduje się już calkiem dobrze. Siedzi w kuchni z kotem i nie zwraca na niego uwagi. Nadal skacze ale już zaczyna łapac że to nie jest mile widziane. Ostatnio przyjechały dwa knypki na hotel i Mika szaleje z nimi do utraty tchu. ;-) Co za wspaniała wiadomość! LILU, czy Państwo zostawili do siebie jakiś namiar? Czy może chcą najpierw zobaczyć w realu Mikę? Czy wspominałaś może o wizycie PA? Skąd dowiedzieli się o Mice? Z ogłoszenia? Quote
Elisabeta Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Trzymam kciuki za dom dla Mikuni. :thumbs: Gdyby Państwo zobaczyli album Miki... :smile: :smile: Quote
LILUtosi Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Państwo mają podjechać w sobotę. Z ogłoszenia chyba. Dzwonili najpierw do Wojtka. Quote
Sara2011 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Trzymam kciuki za MIKĘ. Gdyby Mika spodobałaby się Państwu i chcieli ją adoptować to uprzedź proszę LILU rodzinkę o wcześniejszej wizycie PA. A przy okazji działającego DOGO informuję o wpłatach: bakusiowa-20zł, Sara2011-10zł, Maruda-10zł :-) Quote
magenka1 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 ja też trzymam kciuki, nie wiem jak się poruszać po tym new dogo .... Quote
ania68 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Również mocno trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Elisabeta Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Mikuniu, pokaż, jaka jesteś cudna i kochana. :) Państwo też muszą takimi być, jeśli maja być Domem... Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. :) Quote
Poker Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ciekwa 0o której będą i jak się Mikuni zaprezentują. Mikuniu, daj z siebie wszystko. Quote
LILUtosi Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Wygląda na to że Mikunia będzie miała domek. Czy ktoś chętny na wizytę przedadopcyjną w Długołęce? Państwo już chcieli ją zabrać , mieli szeleczki i posłanko. Mikunia była o dziwo bardzo grzeczna i nawet się łasiła. Poprzednich gości wizytujących innego psa obszekała groźnie. Szukać kogoś na wizytę ! Quote
Poker Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Może ktoś pojedzie ze mną? 07 zgłosi się !!! i to szybko, bo trzeba kuć żelazo póki gorące. Quote
Elisabeta Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Wygląda na to że Mikunia będzie miała domek. Czy ktoś chętny na wizytę przedadopcyjną w Długołęce? Państwo już chcieli ją zabrać , mieli szeleczki i posłanko. Mikunia była o dziwo bardzo grzeczna i nawet się łasiła. Poprzednich gości wizytujących innego psa obszekała groźnie. Szukać kogoś na wizytę ! Mikunia. :loveu: Zuch dziewczyna. Państwo się zakochali. Przyjechali po psa, a nie obejrzeć psa. ;) Szeleczki przywieźli i posłanko, a tu trzeba poczekać... Trzymam kciuki. :) Quote
Sara2011 Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Może ktoś pojedzie ze mną? 07 zgłosi się !!! i to szybko, bo trzeba kuć żelazo póki gorące. O matko, Poker byłoby cudownie gdybyś mogła pojechać! Kto jest jeszcze z Wrocka i mógłby jechać? Prosimy zgłaszać się:-). Quote
Sara2011 Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Wojtek7-czy w dokumentacji gminnej ja zostałam przypisana jako właściciel MIKI? Nawet zapomniałam zapytać. Trzeba też podpisać umowę z Państwem, może LILU dałabyś Państwu do podpisania dwa egzemplarze umowy i byś mi je potem odesłała do podpisania (zwrócę pieniążki za kopertę i znaczek) a ja potem podpiszę i odeślę im jeden egzemplarz. Czy może tak być? LILU-czy MIKA ma założoną książeczkę? Quote
LILUtosi Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Kwit ze schronu wypisałam na siebie, jeszcze nie wysłałam. Umowę podpisze sama z panią. Tak, ma książeczkę. Quote
Gabi79 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ale tu wspaniałe wieści, mam nadzieję, że to jest TEN domek, trzymam kciuki!!! Quote
Marycha35 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Dziewczyny przepraszam za taki długi okres nieobecności. Z trudem znalazłam wątek, zmiany na Dogo! Mika, jej fotki, wieści o niej pycha. Jakolwiek to kaprawo brzmi dzięki za wszystko co dla tej suni robicie. Mam zaległości w płatności, poproszę o numer konta, namiary, nic do tej pory nie dostałam, wyrównam deklaracje od lipca na sunię. Niestety będę nadal rzadko na Dogo. Quote
Elisabeta Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Marycha,... :loveu: Jakie tam "kaprawo'?... Życie różnie się plecie... To że Mika została wyciągnięta z biedy, to w bardzo dużej części Twoja zasługa. Czytałam cały wątek i jeszcze wcześniej wiadomości o Mikuni na wątku psiaków z przytuliska G... Ty ją wypatrzyłaś... :) A teraz Mikunia ma wielką szansę na kochający Domek. I tak szybko. :) Quote
Recommended Posts