Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehe, ja za nim wpadłam że muszę się od nowa zalogować to mi trochę zeszło. Fajny telefon w sprawie miki - dom w długołęce z ogrodem. A po za tym. Mika broi swojego legowiska w kuchni przed kamą, największą sunią w stadzie. Z resztą dogaduje się już calkiem dobrze. Siedzi w kuchni z kotem i nie zwraca na niego uwagi. Nadal skacze ale już zaczyna łapac że to nie jest mile widziane. Ostatnio przyjechały dwa knypki na hotel i Mika szaleje z nimi do utraty tchu. ;-)

Posted

hehe, ja za nim wpadłam że muszę się od nowa zalogować to mi trochę zeszło. Fajny telefon w sprawie miki - dom w długołęce z ogrodem. A po za tym. Mika broi swojego legowiska w kuchni przed kamą, największą sunią w stadzie. Z resztą dogaduje się już calkiem dobrze. Siedzi w kuchni z kotem i nie zwraca na niego uwagi. Nadal skacze ale już zaczyna łapac że to nie jest mile widziane. Ostatnio przyjechały dwa knypki na hotel i Mika szaleje z nimi do utraty tchu. ;-)

Co za wspaniała wiadomość! LILU, czy Państwo zostawili do siebie jakiś namiar? Czy może chcą najpierw zobaczyć w realu Mikę? Czy wspominałaś może o wizycie PA? Skąd dowiedzieli się o Mice? Z ogłoszenia?

Posted

Trzymam kciuki za MIKĘ. Gdyby Mika spodobałaby się Państwu i chcieli ją adoptować to uprzedź proszę LILU rodzinkę o wcześniejszej wizycie PA.

A przy okazji działającego DOGO informuję o wpłatach:

bakusiowa-20zł, Sara2011-10zł, Maruda-10zł :-)

Posted

Wygląda na to że Mikunia będzie miała domek. Czy ktoś chętny na wizytę przedadopcyjną w Długołęce?

Państwo już chcieli ją zabrać , mieli szeleczki i posłanko. Mikunia była o dziwo bardzo grzeczna i nawet się łasiła.

Poprzednich gości wizytujących innego psa obszekała groźnie. Szukać kogoś na wizytę !

Posted

Wygląda na to że Mikunia będzie miała domek. Czy ktoś chętny na wizytę przedadopcyjną w Długołęce?

Państwo już chcieli ją zabrać , mieli szeleczki i posłanko. Mikunia była o dziwo bardzo grzeczna i nawet się łasiła.

Poprzednich gości wizytujących innego psa obszekała groźnie. Szukać kogoś na wizytę !

Mikunia.  :loveu:  Zuch dziewczyna.

Państwo się zakochali. Przyjechali po psa, a nie obejrzeć psa. ;)

Szeleczki przywieźli i posłanko, a tu trzeba poczekać... 

Trzymam kciuki. :)

Posted

Może ktoś pojedzie ze mną?  07  zgłosi się !!! i to szybko, bo trzeba kuć żelazo póki gorące.

O matko, Poker byłoby cudownie gdybyś mogła pojechać! Kto jest jeszcze z Wrocka i mógłby jechać? Prosimy zgłaszać się:-).

Posted

Wojtek7-czy w dokumentacji gminnej ja zostałam przypisana jako właściciel MIKI? Nawet zapomniałam zapytać.

Trzeba też podpisać umowę z Państwem, może LILU dałabyś Państwu do podpisania dwa egzemplarze umowy i byś mi je potem odesłała do podpisania (zwrócę pieniążki za kopertę i znaczek) a ja potem podpiszę i odeślę im jeden egzemplarz. Czy może tak być?

LILU-czy MIKA ma założoną książeczkę?

Posted

Dziewczyny przepraszam za taki długi okres nieobecności. Z trudem znalazłam wątek, zmiany na Dogo! Mika, jej fotki, wieści o niej pycha. Jakolwiek to kaprawo brzmi dzięki za wszystko co dla tej suni robicie. Mam zaległości w płatności, poproszę o numer konta, namiary, nic do tej pory nie dostałam, wyrównam deklaracje od lipca na sunię. Niestety będę nadal rzadko na Dogo.

Posted

Marycha,...  :loveu:

Jakie tam "kaprawo'?... Życie różnie się plecie...

To że Mika została wyciągnięta z biedy, to w bardzo dużej części Twoja zasługa.

Czytałam cały wątek i jeszcze wcześniej wiadomości o Mikuni na wątku psiaków z przytuliska G...  Ty ją wypatrzyłaś... :)

A teraz Mikunia ma wielką szansę na kochający Domek. I tak szybko. :)