Elisabeta Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Saro, to jasne. Czekam i czuwam. :) Quote
Nadziejka Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 :loveu:Oczywista oczywistość i ja czekam za ciocia Elisabeta malenka kochana- kciuki całunki czas zaciskamy ..nic nie umiem wstawiać teraz ech ...starojsci nadejszly .... Quote
Sara2011 Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Moje 2 dyszki też dopiszcie. Poker-serdeczne dzięki :calus: Quote
bakusiowa Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ciekawe co u Miki, czy już dziewczyna śmielsza? Kochani, na daną chwilę następujące osoby zgodziły się przenieść deklaracje na Etnę: edek, Elisabeta, magenka1, Marycha35, bakusiowa i ja co daje kwotę 80zł. Kto jeszcze może wspomóc i przenieść deklarację na Etnę? Zapytaj ludzi na pw. Niektórzy płacą deklaracje lecz nie zawsze czytają wątek. Niektórzy na pewno nawet nie wiedzą, że Mikusia jest w domu stałym. Quote
Czarna Kafka Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Ja swoją deklarację oczywiście przekazuję na Etnę :smile: Quote
Sara2011 Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Ja swoją deklarację oczywiście przekazuję na Etnę :smile: Bardzo serdecznie dziękuję :kiss_2: . Quote
Sara2011 Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Kto jeszcze da szansę Etnie? Bardzo proszę.... :help1: Ze też wszystko zależy od tych pieniędzy!!!! :placz: Quote
memory Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Mikuni życzę, by domek, do którego trafiła okazał się najlepszy na świecie i by spędziła w nim szczęśliwe życie :) Wpłaciłam za rok - czego nie wykorzystała Mika, proszę przekazać Etnie. Quote
Sara2011 Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 I ja też przenoszę deklarację. Bardzo dziękuję :-) Quote
Sara2011 Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Mikuni życzę, by domek, do którego trafiła okazał się najlepszy na świecie i by spędziła w nim szczęśliwe życie :) Wpłaciłam za rok - czego nie wykorzystała Mika, proszę przekazać Etnie. Dziękujemy serdecznie:-) Quote
bakusiowa Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Bardzo proszę o zagłosowanie w konkursie krakvetu na fundację Nero z Sochaczewa. Do walki o karmę podchodzą już po raz trzeci. Może teraz uda się dzięki Waszej pomocy. Nero nie jest bogatą fundacją a ma wielu podopiecznych którym trzeba napełnić brzuszki. Po zalogowaniu trzeba napisać jeden post. Może być w dziale powitalnym.Po zagłosowaniu przyjdzie kod weryfikacyjny który należy wpisać. Dopiero wtedy głos bedzie ważny. Link do głosowania http://www.krakvet.p...wforum.php?f=18 Quote
Bonsai Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ja już od trzech miesięcy na nich głosuję. ;) Oby tym razem się udało. Quote
Sara2011 Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Porozsyłałam prośby o przeniesienie deklaracji na Etnę ale 50% osób nie otrzymało PW, myślę że z powodu zapełnienia skrzynki odbiorczej. I nadal stoimy w miejscu :shake: Tak sobie myślałam dzisiaj o MICE. Siedziała biedna 3 lata w tym karcerze i biedna pewnie nadal by tam siedziała zapomniana przez cały świat a wystarczyło nam tylko 1,5 miesiąca i sunia grzeje dupcię w DS. @LILU-czy Pańcia Miki odzywała się może ? Ciekawe jak MIKA się miewa! Quote
Sara2011 Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 To ja jeszcze raz zapytam: kto jeszcze może przenieść deklarację z MIKI na Etnę? A może ktoś mógłby zadeklarować jakiś bazarek gdyby udałoby się wyciągnąć Etnę? Quote
Elisabeta Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 To będzie bardzo smutne, jak nam się nie uda wyciągnąc takiej małej, kochanej sunieczki... :( Za miesiąc może byc już zima. Pewnie, że tam jest jeszcze dużo psiaków w takiej biedzie i serce boli... Ale skoro Etna dostała taką małą iskierkę nadziei?... Ne wiem, co robic, Saro. :( Z takim działaniem PW mogą byc naprawdę problemy na Dogo... Bazarek to coś wiadomego, każdy się spodziewa, a i tak są problemy z wysyłaniem rozliczenia. A w takich sytuacjach jak nasza?... :( Bakusiowa ma rację. Ludzie pogubili linki i mogą już dawno nie zaglądac Do Miki. Nie wiedzą o Twojej prośbie, Saro. :( Może trzeba jeszcze jakiś czas cierpliwie tu czuwac i prosic. Może zajrzą, gdy np wpłacą kolejną deklarację... Ja będę czekac, bo jak już zobaczyłam Etnę na miejscu Mikuni u Lilu, to ciężko pogodzic się z tym, że tak nie będzie. :( Quote
magenka1 Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 ja potrzymuje swoją deklrację, moje dogo chodzi fatalnie na pv nic nie dostałam i jakoś dawno nie dostałam, duzo wątków potraciłam stare nie mogę skasować wku... mnie te dogo Quote
elik Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 W starym dogo w profilu było można wpisać swój adres e-mail. To była druga szansa dla tych, którzy zapominali odgruzowywać skrzyneczkę. Teraz nie ma takiej możliwości. Szkoda. Quote
Anula Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Zagłosowane ale przewaga jest innej Fundacji z Bydgoszczy. Prowadzę bazarek i też mam problem z wysłaniem wiadomości,nawet podałam swój mail aby wysłać powrotny mail z danymi do wpłaty.Sporo osób jeszcze nie wyczyściło swoich krzynek. Quote
Elisabeta Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Nie mogę cytowac... :shake: Magenko, nie wiem, jaką przeglądarkę używasz, ale kilka Osób polecało na forum Mozillę. Podobno najlepiej się sprawdza... Quote
Poker Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ja używam Mozilli i nie mam problemu z wysyłaniem i dostawaniem PW, pod warunkiem ,że skrzynka nie jest zatkana. Mogę poratować bazarkami. Quote
Elisabeta Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Niestety... To znowu ja. :oops: Saro, podwyższam moją stałą deklaracje dla Etny na 30 zł. :smile: O jednorazowej też pamiętam. Poczekajmy trochę. Może się uda... Quote
Recommended Posts