Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saro przesłałam kasiorkę za lipiec, sierpień i wrzech i też przeniosę deklarację na kolejną sunię. Mika, do domku, ech:) :):) :):) :)

Supeer, wielkie dzięki:-)

Posted

Jutro dopiero środa, będziemy jeszcze myśleć.

Ja staram się jeździć do Wrocławia i załatwiać wiele spraw na raz bo dla mnie to też koszt. Po za tym muszę odpowiednio psy wybiegać i pozamykać czy jade na 1,5 h czy na 5h. Czy podjadę na Bielany czy dalej to już bez różnicy. Jak bym się już wybrała to zawiozła bym do końca aby samej zobaczyć gdzie Miłka będzie.

Posted

Oczywiście, że to Lilu i Dziewczyna wszystko między sobą ustalą...

Ja nadal jestem za tym, żeby przyszła Pani przyjechała po swoją Mikunię... To nie jest duża odległość. ;)

Ale jeśli już, Lilu.,pojedziesz czy do Wroclawia czy dalej, to to na pewno nie będzie Twój koszt tylko nasz. Tu na wątku...

Prawda, Saro? :)

Posted

Oczywiście, że to Lilu i Dziewczyna wszystko między sobą ustalą...

Ja nadal jestem za tym, żeby przyszła Pani przyjechała po swoją Mikunię... To nie jest duża odległość. ;)

Ale jeśli już, Lilu.,pojedziesz czy do Wroclawia czy dalej, to to na pewno nie będzie Twój koszt tylko nasz. Tu na wątku...

Prawda, Saro? :)

Prawda Elisabeto:-).

Ale ja tez uważam że 55 km w jedną stronę to niewielka odległość i wprost wypadałoby przyjechać samemu po kochanego psa. I zawsze można wziąć ze sobą koleżankę, sąsiadkę czy kogoś z rodziny do pomocy w przypilnowaniu MIKI w aucie. Ja już bym była w piątek wieczorem albo w sobotę rano po MIKĘ bo nie mogłabym się doczekać.

@POKER-napisz proszę ile należy Tobie zwrócić za dojazd na PA? :-)

• Upvote 1
Posted

Prawda Elisabeto:-).

Ale ja tez uważam że 55 km w jedną stronę to niewielka odległość i wprost wypadałoby przyjechać samemu po kochanego psa. I zawsze można wziąć ze sobą koleżankę, sąsiadkę czy kogoś z rodziny do pomocy w przypilnowaniu MIKI w aucie. Ja już bym była w piątek wieczorem albo w sobotę rano po MIKĘ bo nie mogłabym się doczekać.

@POKER-napisz proszę ile należy Tobie zwrócić za dojazd na PA? :smile:

Nic mi się nie należy.

Dziewczyna ma w tym tygodniu 2. zmianę i dlatego może odebrać Mikę w sobotę rano.