Sara2011 Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 Nie do wiary!!! To ktoś "z ulicy" może sobie przyjść, zabrać psa nie zgłaszając gminie ??? Quote
Bonsai Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Nooo... tam teoretycznie obok jest oczyszczalnia, ale w takiej odległości, że nikt by się nie zorientował. Monitoringu nie ma na boksy... Quote
Sara2011 Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 O matko, to teraz naprawdę martwię się o Czarkę:placz::placz::placz:. Quote
Ewanka Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Bonsai']Spokojnie, Karol da radę sam wziąć Mikę. Wojtek potem załatwi formalności. O to się nie martwcie.[/QUOTE] [quote name='Sara2011']To tam każdy może sobie wejść i wziąć psa?:crazyeye:.[/QUOTE] [quote name='Bonsai'](...)Tak... Dlatego nigdzie nie podaję gdzie dokładnie to się znajduje. Choć oczywiście ktoś dociekliwy bez problemu znajdzie to przytulisko.[/QUOTE] [quote name='Sara2011']Nie do wiary!!! To ktoś "z ulicy" może sobie przyjść, zabrać psa nie zgłaszając gminie ???[/QUOTE] [quote name='Sara2011']O matko, to teraz naprawdę martwię się o Czarkę:placz::placz::placz:.[/QUOTE] [quote name='Bonsai']Ja się martwię o każdego psa tam...[/QUOTE] Skopiowałam wszystko, bo nie wierzyłam w to co czytam:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Macie rację, trzeba szybciutko ją stamtąd zabrać, warunki fatalne i jeszcze to ... nie mieści mi się to w głowie ........................:shake::shake::shake: Quote
Gabi79 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Sara2011']O matko, to teraz naprawdę martwię się o Czarkę:placz::placz::placz:.[/QUOTE] [quote name='Ewanka']Skopiowałam wszystko, bo nie wierzyłam w to co czytam:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Macie rację, trzeba szybciutko ją stamtąd zabrać, warunki fatalne i jeszcze to ... nie mieści mi się to w głowie ........................:shake::shake::shake:[/QUOTE] Ja też zamarłam, jak to przeczytałam Quote
Bejotka Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Straszne... Prośba do Wojtka - proszę przekażcie ją. Skoro tam bywa - niech zrobi fotki tym psiakom plus choć krótkie info (wiek, usposobienie) - ja je wszystkie poogłaszam. Nie sposób spać spokojnie, jak one tam tak w tych ciasnych klatkach i połamanych budach, bez wody.... :( Psiaki do ogłoszeń można słać mi na priva albo gdzieś na jakimś wątku podać. Pomóżmy im wszystkim, nie tylko Mice... Quote
Sara2011 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 Najbardziej martwi mnie to że te boksy są z trzech stron blaszane i strasznie nagrzewają się w takich temperaturach:placz::placz::placz:. Quote
Bejotka Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Sara2011']Najbardziej martwi mnie to że te boksy są z trzech stron blaszane i strasznie nagrzewają się w takich temperaturach:placz::placz::placz:.[/QUOTE] :-(:-(:shake: Quote
Bonsai Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Mika jest teraz w tym lepszym boksie, bo boki i tył ma drewniany, a "tylko" dach blaszany. Ale to dach najwięcej się nagrzewa... Bejotka, pomoc w ogłoszeniach na pewno się przyda! Ja psiaki ogłaszam, ale im więcej ogłoszeń, tym lepiej. Wyróżnione ogłoszenia też pomagają... Zapraszam na wątek ogólny przytuliska: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246237-PRZYTULISKO-G-skrajne-zaniedbanie-i-potworna-potrzeba-miłości%21-UŚPILI-RUDIEGO-%21%21 Na pierwszej stronie są prawie wszystkie psiaki, które czekają na dom. Brakuje tylko dwóch. A Spanielka znalazła dom. Reszta aktualna. Dzisiaj postaram się zaktualizować wątek. Na pierwszej stronie przy każdym psie masz odnośnik do zdjęć i tekstów do ogłoszeń. Quote
Bejotka Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Bonsai']Bejotka, pomoc w ogłoszeniach na pewno się przyda! Ja psiaki ogłaszam, ale im więcej ogłoszeń, tym lepiej. Wyróżnione ogłoszenia też pomagają... [/QUOTE] ... Hej :) I wszystkie je ogłaszasz? Bo może zrobię tylko tym, które nie mają ogłoszeń? Czy lecieć po kolei? Wszystkie psy ogłaszam na 12 najpopularniejszych www. adopcyjnych. Quote
Bonsai Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 (edited) Ogłaszam, ale większość ogłoszeń była robiona już dość dawno. Jedynie Nodi ma świeże. Reszta wymaga ponowienia. Zawsze teź można ogłaszać na różne województwa. Daj znać kogo ogłosisz, i gdzie, najlepiej na wątku ogólnym, żebyśmy się nie powielały. Edit: może zrobisz Anakinowi, Lolkowi i Diego? Edited July 20, 2014 by Bonsai Quote
bakusiowa Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Jeśli Bejotka ma chęć to niech wszystkie psiaki ogłosi. Może któremuś poszczęści się. Quote
ewu Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='bakusiowa']Jeśli Bejotka ma chęć to niech wszystkie psiaki ogłosi. Może któremuś poszczęści się.[/QUOTE] Oby się poszczęściło. Quote
kolejna kobietka Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Zaglądam do Miki. Warunki masakryczne i za co to? :shake: :-( Quote
Sara2011 Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 Wpłynęły pieniązki od: -ulana-40zł-jednorazowa:multi: -czarna kafaka-60zł-stała lipiec-grudzień:multi: -certusowa-20zł -stała lipiec:multi: Serdecznie dziękujemy:multi::multi::multi:. Quote
Ewanka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Cześć Mikusiu, zapraszamy nowe ciocie na wątek :) Quote
ajw Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 I ja zaglądam do Miki ;) Weszłam też na wątek miejsca, w którym Mika przebywa, tam bardzo mi szkoda tych psiaków :( :( Wszystkie te psiaki są cudne, każdy zasługuje na wspaniały dom. Quote
Sara2011 Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 Zaksięgowana wpłata od Cioci Szarotka-40zł (stała za miesiące: od lipiec do październik). Pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu:. Quote
Sara2011 Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 [quote name='elik']Czy je3st już ustalony termin zabrania suni ?[/QUOTE] W zeszłym tygodniu dzwoniła Pani w sprawie Miki, miała w tym tygodniu dzwonić ale do tej pory tego nie zrobiła. Jeśli nie odezwie się do piątku, to ja bym chciała ją zabrać (z pomocą TZ rutty) w najbliższy piątek. Napisałam jeszcze pytanie do LILUtosi czy Mika moze w piątek przyjechać. Skoro Pani nie dzwoni to chyba aż tak bardzo na Mice jej nie zależy, takie jest moje zdanie. Quote
Marycha35 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Dziewczęta wlepili mi szkolenie. Nie będzie mnie na Dogo do 20 sierpnia. Jeżeli uznacie, że należy zmienić prowadzącego wątek, oczywiście jestem za. Nie przypuszczałam, że wraz z możliwością zarabiania skurczą się tak drastycznie moje możliwości dogomaniakowania :crazyeye: Żałuję, że w sprawie Miczki pani jednak nie dzwoniła, nie dobijała się. Quote
Bonsai Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Czy Lilu wie że Karol ma przyjechać z Miką w piątek? Quote
Recommended Posts