Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olu, ja jak zdarta płyta, założyłam wątek, znalazłam hotelik, usłyszałam nie tu. W tym czasie zwalała się na mnie sytuacja zawodowa i nadal się wali. Popieram każdą decyzję pomagająca suni, nie dysponuję czasem, by teraz pomóc. Nic więcej. Zwyczajnie pat u mnie. Niechaj Ci ręce nie opadają, podstaw brak. Oczywiście pamiętam o deklaracji, prześlę jak tylko konto założę - 02.08. Nawet jeśli wycofam się z Dogo, płacić będę- to oczywiste.

Posted

[quote name='Gabi79']Przelałam 100,- dla Miki z bazarku

http://www.dogomania.pl/forum/threads/254313-Rozliczam!-TV-14-oraz-cegiełki-słoneczka-dla-Miki-by-zaznała-lepszego-życia

proszę o potwierdzenie, jak dojdą:lol:

Bardzo Ci gorąco Gabrysiu dziękujemy za bazarek dla Miki:Rose::Rose::Rose:. Potwierdzę na wątku bazarkowym jak pieniążki będą na koncie.

A przy okazji Gabrysiu : :new-bday::tort::BIG:

Posted

[quote name='Wojtek7']Dziękuję bardzo:)

Cała przyjemność po mojej stronie!!!
[quote name='Sara2011']Bardzo Ci gorąco Gabrysiu dziękujemy za bazarek dla Miki:Rose::Rose::Rose:. Potwierdzę na wątku bazarkowym jak pieniążki będą na koncie.

Saro, bardzo dziękuję:Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Sara2011']Bardzo Ci gorąco Gabrysiu dziękujemy za bazarek dla Miki:Rose::Rose::Rose:. Potwierdzę na wątku bazarkowym jak pieniążki będą na koncie.

Ojej, przegapiłam urodziny! Wszystkiego najlepszego Gabrysiu!!!

Posted

[quote name='Bonsai']Ojej, przegapiłam urodziny! Wszystkiego najlepszego Gabrysiu!!![/QUOTE]

Bardzo serdecznie dziękuję!!!
Najlepsze prezenty to wieści i fotki suniek, które miałam w BDT :loveu:

Czy Mika jutro opuszcza przytulisko?