Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Dziekuje za zaproszenie......jesli przyjmiecie jednorazowa wplate dla Slodkiej Dziewusi to poprosze o numer konta..........

Aimez_moi, oczywiście że przyjmiemy, bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu:. Już wysyłam konto:-):loveu:.

Posted

Poker, Marycha wczoraj napisała:

Marycha35 napisał(a):
Dziewczynki nie porwali mnie kosmici, ani na dobre ani na złe. Jak pisałam, nie mam stałego dostępu do kompa i mieć nie będę. Bonsai szukała kogoś kto założy wątek Miczce, żeby ruszyła kwestia wyrwania suni z przytuliska potwornego, to założyłam:) Cieszę się, że zapadła decyzja dotycząca wyboru hotelu dla suni. Piszę z pracy, więc komfory żaden. Uzupełnię info na pierwszej stronie jeżeli komfort się poprawi, czytaj pacjenci nie przyjdą na terapię:crazyeye:. Wybaczcie takie dogomaniakowanie, popieram każdą decyzję, która przyśpieszy wyjazd Miczki z tego syfu, w którym jest.

Posted

I ja przybywam do Miki, poruszona Jej smutnym losem...
Ciężko przebrnąć przez niekrótki (już) wątek Miki - napiszcie proszę, czy Mika ma ogłoszenia? Jeśli nie ma - chętnie Ją ogłoszę.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Dam 20 zł deklaracji stałej. Czy już macie na oku jakiś hotelik?

Pięknie dziękujemy:multi::multi::multi:. Tak, mamy zarezerwowany hotelik u Lilutosi k.Wrocławia:-).

Posted

Bejotka napisał(a):
I ja przybywam do Miki, poruszona Jej smutnym losem...
Ciężko przebrnąć przez niekrótki (już) wątek Miki - napiszcie proszę, czy Mika ma ogłoszenia? Jeśli nie ma - chętnie Ją ogłoszę.

Bejotko, Mika podobno ma ogłoszenia ale bez odzewu. Tak się zastanawiam czy nie wstrzymać się z ogłoszeniami do czasu aż Mika będzie w hoteliku i będzie można coś o niej więcej powiedzieć? Ciekawa jestem jak inni zapatrują się na tę sprawę? Z drugiej strony ogłoszeń nigdy nie za wiele, na początku wątku, w pierwszym poście jest trochę informacji o Mice i kontakt na Wojtka (wolontariusza) który jest w przytulisku chyba raz w tygodniu i zna ją najlepiej. Po pracy mogę zebrać te informacje "w jedną całość" , teraz muszę brać się za robotę:-).

Posted

Sara2011 napisał(a):
Bejotko, Mika podobno ma ogłoszenia ale bez odzewu. Tak się zastanawiam czy nie wstrzymać się z ogłoszeniami do czasu aż Mika będzie w hoteliku i będzie można coś o niej więcej powiedzieć? Ciekawa jestem jak inni zapatrują się na tę sprawę? Z drugiej strony ogłoszeń nigdy nie za wiele, na początku wątku, w pierwszym poście jest trochę informacji o Mice i kontakt na Wojtka (wolontariusza) który jest w przytulisku chyba raz w tygodniu i zna ją najlepiej. Po pracy mogę zebrać te informacje "w jedną całość" , teraz muszę brać się za robotę:-).

Ja już zebrałam informacje, zdjęcia i kontakt do Wojtka. Jak Mika znajdzie się w hoteliku - proszę o info to ogłoszę Ją na Wrocek :) Znajdzie dom z ogłoszeń :)

Posted

Bejotka napisał(a):
Ja już zebrałam informacje, zdjęcia i kontakt do Wojtka. Jak Mika znajdzie się w hoteliku - proszę o info to ogłoszę Ją na Wrocek :) Znajdzie dom z ogłoszeń :)

Bardzo dziękujemy:-)

Posted

Bejotka napisał(a):
A może ogłoszę jeszcze teraz na wielkopolskie, potem najwyżej zmienię lokalizację, co? :)

Na pewno nie zaszkodzi ogłaszanie:-).

Posted (edited)

Przykładowy link do ogłoszenia na OLX:

MIKA

Ogłosiłam Mikę na: olx.pl, alegratka.pl, oglaszamy24.pl, lento.pl, adin.pl, cafeanimal.pl, pineska.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted

[quote name='Bejotka']Przykładowy link do ogłoszenia na OLX:

MIKA

Ogłosiłam Mikę na: olx.pl, alegratka.pl, oglaszamy24.pl, lento.pl, adin.pl, cafeanimal.pl, pineska.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl

Bardzo dziękujemy:-)