Aimez_moi Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Dziekuje za zaproszenie......jesli przyjmiecie jednorazowa wplate dla Slodkiej Dziewusi to poprosze o numer konta.......... Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Aimez_moi napisał(a):Dziekuje za zaproszenie......jesli przyjmiecie jednorazowa wplate dla Slodkiej Dziewusi to poprosze o numer konta.......... Aimez_moi, oczywiście że przyjmiemy, bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu:. Już wysyłam konto:-):loveu:. Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Aimez_moi napisał(a):Ale tempo......:):) Juz wysylam. Trzeba kuć żelazo póki gorące i póki Cioteczki chętne :eviltong:. Quote
Aimez_moi Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Sara2011 napisał(a):Trzeba kuć żelazo póki gorące i póki Cioteczki chętne :eviltong:. Zaraz padne.....:):) Udalo sie......:lol: grosik w drodze..... Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Aimez_moi napisał(a):Zaraz padne.....:):) Udalo sie......:lol: grosik w drodze..... Bardzo dziękuję:-). Kto jeszcze chętny:razz:? Quote
Kocurek Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 i jestem u Miki...Pomysle...może cosik wyskrobie.. Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Kocurek napisał(a):i jestem u Miki...Pomysle...może cosik wyskrobie.. BARDZO DZIĘKUJEMY:loveu:. Quote
Poker Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Spotkaliście gdzieś po drodze Marychę? Może się zgubiła w gąszczu wątków i trzeba pomóc jej odnaleźć drogę? Quote
Bonsai Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Poker, Marycha wczoraj napisała: Marycha35 napisał(a):Dziewczynki nie porwali mnie kosmici, ani na dobre ani na złe. Jak pisałam, nie mam stałego dostępu do kompa i mieć nie będę. Bonsai szukała kogoś kto założy wątek Miczce, żeby ruszyła kwestia wyrwania suni z przytuliska potwornego, to założyłam:) Cieszę się, że zapadła decyzja dotycząca wyboru hotelu dla suni. Piszę z pracy, więc komfory żaden. Uzupełnię info na pierwszej stronie jeżeli komfort się poprawi, czytaj pacjenci nie przyjdą na terapię:crazyeye:. Wybaczcie takie dogomaniakowanie, popieram każdą decyzję, która przyśpieszy wyjazd Miczki z tego syfu, w którym jest. Quote
bakusiowa Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Dam 20 zł deklaracji stałej. Czy już macie na oku jakiś hotelik? Quote
Bejotka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 I ja przybywam do Miki, poruszona Jej smutnym losem... Ciężko przebrnąć przez niekrótki (już) wątek Miki - napiszcie proszę, czy Mika ma ogłoszenia? Jeśli nie ma - chętnie Ją ogłoszę. Quote
Sara2011 Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 bakusiowa napisał(a):Dam 20 zł deklaracji stałej. Czy już macie na oku jakiś hotelik? Pięknie dziękujemy:multi::multi::multi:. Tak, mamy zarezerwowany hotelik u Lilutosi k.Wrocławia:-). Quote
Sara2011 Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Bejotka napisał(a):I ja przybywam do Miki, poruszona Jej smutnym losem... Ciężko przebrnąć przez niekrótki (już) wątek Miki - napiszcie proszę, czy Mika ma ogłoszenia? Jeśli nie ma - chętnie Ją ogłoszę. Bejotko, Mika podobno ma ogłoszenia ale bez odzewu. Tak się zastanawiam czy nie wstrzymać się z ogłoszeniami do czasu aż Mika będzie w hoteliku i będzie można coś o niej więcej powiedzieć? Ciekawa jestem jak inni zapatrują się na tę sprawę? Z drugiej strony ogłoszeń nigdy nie za wiele, na początku wątku, w pierwszym poście jest trochę informacji o Mice i kontakt na Wojtka (wolontariusza) który jest w przytulisku chyba raz w tygodniu i zna ją najlepiej. Po pracy mogę zebrać te informacje "w jedną całość" , teraz muszę brać się za robotę:-). Quote
Ewanka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Dzień dobry Miczko, oby jak najszybciej się udała ci się przeprowadzka do hoteliku :) Quote
Bejotka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Sara2011 napisał(a):Bejotko, Mika podobno ma ogłoszenia ale bez odzewu. Tak się zastanawiam czy nie wstrzymać się z ogłoszeniami do czasu aż Mika będzie w hoteliku i będzie można coś o niej więcej powiedzieć? Ciekawa jestem jak inni zapatrują się na tę sprawę? Z drugiej strony ogłoszeń nigdy nie za wiele, na początku wątku, w pierwszym poście jest trochę informacji o Mice i kontakt na Wojtka (wolontariusza) który jest w przytulisku chyba raz w tygodniu i zna ją najlepiej. Po pracy mogę zebrać te informacje "w jedną całość" , teraz muszę brać się za robotę:-). Ja już zebrałam informacje, zdjęcia i kontakt do Wojtka. Jak Mika znajdzie się w hoteliku - proszę o info to ogłoszę Ją na Wrocek :) Znajdzie dom z ogłoszeń :) Quote
Sara2011 Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Bejotka napisał(a):Ja już zebrałam informacje, zdjęcia i kontakt do Wojtka. Jak Mika znajdzie się w hoteliku - proszę o info to ogłoszę Ją na Wrocek :) Znajdzie dom z ogłoszeń :) Bardzo dziękujemy:-) Quote
Bejotka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 A może ogłoszę jeszcze teraz na wielkopolskie, potem najwyżej zmienię lokalizację, co? :) Quote
Sara2011 Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Bejotka napisał(a):A może ogłoszę jeszcze teraz na wielkopolskie, potem najwyżej zmienię lokalizację, co? :) Na pewno nie zaszkodzi ogłaszanie:-). Quote
Sara2011 Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Wpłynęły pieniążki od Aimez_moi. Mika całuje Ciocię w podziękowaniu:loveu::loveu:. Quote
Bejotka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) Przykładowy link do ogłoszenia na OLX: MIKA Ogłosiłam Mikę na: olx.pl, alegratka.pl, oglaszamy24.pl, lento.pl, adin.pl, cafeanimal.pl, pineska.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Edited July 15, 2014 by Bejotka Quote
Sara2011 Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 [quote name='Bejotka']Przykładowy link do ogłoszenia na OLX: MIKA Ogłosiłam Mikę na: olx.pl, alegratka.pl, oglaszamy24.pl, lento.pl, adin.pl, cafeanimal.pl, pineska.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Bardzo dziękujemy:-) Quote
kolejna kobietka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Dziękuję za zaproszenie, jak będzie potrzebny banerek to zrobię :cool3: Quote
Recommended Posts