Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara2011 napisał(a):
Wpłynęły pieniązki od ewu:loveu::loveu::loveu:. Bardzo gorąco dziekuję:-).

Nie ma za co, choć tyle...
Wyciągajcie bidusię.

Posted

Moli@ napisał(a):
Zaproszona melduję się na wątku Miki........proszę o numer konta

Ładna, sympatyczna panienka :lol:

Bardzo serdecznie dziękuję, z wielką radością posyłam konto:loveu::loveu::loveu:.

Posted

Kochani, wydaje mi się że jak Zibi jechał do Lilu, to Lilu prosiła o jego odrobaczenie zanim przyjedzie do hoteliku? Czy dobrze pamiętam?
Jeśli tak, to trzeba będzie poprosić Wojtka aby pomógł podać Mice tabletki na robale.

Posted

Przybywam na zaproszenie ;)
Już odwiedziłam bazarek Gabi79 :)

Poporszę o numer konta, przeleję chociaż 10 zł, tyle mogę...

Posted

ajw napisał(a):
Przybywam na zaproszenie ;)
Już odwiedziłam bazarek Gabi79 :)

Poporszę o numer konta, przeleję chociaż 10 zł, tyle mogę...

Bardzo serdecznie dziękuję, już posyłam nr konta:-)

Posted

Policzyłam się i poproszę o numer konta. :) Wpłacę teraz, potem w sierpniu po powrocie z rejsu będę musiała się policzyć jeszcze raz. Tylko tak mogę pomóc teraz, bo jak to przed wyprawą nie wiem w co ręce włożyć i w domu, i w pracy, no i na net już doby nie starcza.

Posted

Witajcie :-) Przyszłam chyba z zaproszenia :hmmmm: Podziwiam sunię i bardzo jej współczuję :puppydog: Niestety pomóc finansowo nie mogę:bigcry:Jeśli coś się zmieni to będę pamiętać o Mikusi.

Posted

ulana napisał(a):
Policzyłam się i poproszę o numer konta. :) Wpłacę teraz, potem w sierpniu po powrocie z rejsu będę musiała się policzyć jeszcze raz. Tylko tak mogę pomóc teraz, bo jak to przed wyprawą nie wiem w co ręce włożyć i w domu, i w pracy, no i na net już doby nie starcza.

Bardzo dziękuję:multi::multi::multi:. Już wysyłam konto, lubię to robić a potem patrzeć jak powiększa się majątek Mikusi:eviltong:.

Posted

Lidan napisał(a):
Witajcie :-) Przyszłam chyba z zaproszenia :hmmmm: Podziwiam sunię i bardzo jej współczuję :puppydog: Niestety pomóc finansowo nie mogę:bigcry:Jeśli coś się zmieni to będę pamiętać o Mikusi.

Dziękujemy za przybycie i prosimy o pozostanie z Miką:lol:.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Suczka jest bardzo ładna.

Też uważam , że jest śliczna, tylko żeby ktoś w DT spokojnie popracował nad jej lękami, nad psychiką i wtedy będzie bardzo adopcyjną sunią :)

Posted

[quote name='AnkaG']Kiedy planujecie ja zabrać ze schronu?[/QUOTE]

Muszę napisać do Lilu kiedy Mika mogłaby przyjechać. Potem będziemy szukać transportu.

[quote name='ajw']Zaglądam do Miki ;)
Przelew poleciał.[/QUOTE]

Dziękujemy za odwiedziny i przelewik:-). Odnotujemy jak doleci:-).