Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bonsai']Ania jest teraz bardzo zapracowana i w zasadzie nie rusza się z Wrocławia. Ale może Karol by jechał.[/QUOTE]

A kto to jest Karol? :-)

Posted

[quote name='Bonsai']Ania jest teraz bardzo zapracowana i w zasadzie nie rusza się z Wrocławia. Ale może Karol by jechał.[/QUOTE]

Ile km jest z przytuliska do hoteliku?

Posted

Wpłynęły pieniązki od:ajw, bakusiowa i p.Danuty R. ze Złotoryi.

Proszę się przyznać jaki nick z Dogo ma p.Danusia R. bo nie było podanej nazwy przelewu i nie wiem komu tę wpłatę przypisać :-)

Mikunia serdecznie dziękuje:loveu::loveu::loveu:.

Posted

[quote name='brzośka']Jeśli dobrze kojarzę to Danuta R. to nasza Maruda666 :evil_lol:[/QUOTE]

Tak tez myślałam bo sprawdziłam ze Maruda666 jest z dolnośląskiego:-).

Posted

[quote name='Czarna Kafka']Dorzucam 10 zł miesięcznie, ale chciałabym zapłacić za pół roku z góry:smile::smile:[/QUOTE]

Bardzo pięknie dziękuję i już wysyłam konto:loveu::loveu::loveu:. Z zapłatą za pół roku z góry nie ma najmniejszego problemu:evil_lol:.

Posted

Jeszcze Cioteczka certusowa zadeklarowała 20zł/mcs na PW. Prosiłam potem o wejście na wątek i potwierdzenie deklaracji ale już spieszę zapisać w 2-gim poście deklarację:laugh2_2:
Ogromne podziękowania certusowej za deklarację dla Miki:iloveyou:.

Posted

[quote name='Poker']Sara2011, podsumuj ile jest stałych deklaracji i wpisz.[/QUOTE]

Stałych deklaracji jest 261 zł ( kilka jest terminowych-np. do końca roku, na rok itp). Wszystkie informacje "finansowe" umieszczam w poście nr 2.

Posted

Donoszę, że otrzymałam info od Wojtka, że oczywiście dopilnuje odrobaczenia suni. Dzisiaj zaś miał tele w sprawie Miki, Pani jeszcze się zastanowi i w poniedziałek ma dać znać, mogłaby przyjechać po Mikę dopiero w przyszła sobotę, ale to nie jest jeszcze pewne.
Wojtek prosił o konkretną datę wyjazdu Miczki do hotelu, wtedy odpowiednio wcześniej zareaguje tabletkowo:)

Posted

[quote name='Marycha35']Donoszę, że otrzymałam info od Wojtka, że oczywiście dopilnuje odrobaczenia suni. Dzisiaj zaś miał tele w sprawie Miki, Pani jeszcze się zastanowi i w poniedziałek ma dać znać, mogłaby przyjechać po Mikę dopiero w przyszła sobotę, ale to nie jest jeszcze pewne.
Wojtek prosił o konkretną datę wyjazdu Miczki do hotelu, wtedy odpowiednio wcześniej zareaguje tabletkowo:)[/QUOTE]

Czy zainteresowany domek będzie sprawdzony?
Odnośnie wyjazdu Miki do hotelu czekam na info od Lilu kiedy Mika mogłaby przyjechać, no a potem musimy znaleźć transport.

Posted

[quote name='Bonsai']Karol jedzie do Wrocławia jutro koło 14;00. ;)

Ale w razie czego jedzie jeszcze też za tydzień. Mógłby Mikę wziąć.[/QUOTE]

Jutro odpada bo nie ma jeszcze info od Lilutosi że Mika może przyjechać. Musimy poczekać na decyzję Lilu.