Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Wpłynęły dzisiaj pieniążki od Poker-20 zł, Bela51-10zł oraz p.Małgosia S. z Gdańska-stała 10zł.
Pani Małgosiu, proszę się przyznać jaki ma Pani nick na Dogo bo nie wiem komu przypisać wpłatę:-)

I jeszcze wpłynęła stała deklaracja od WIGA za okres od lipca-grudnia:-).

MIKA pięknie dziękuje:-)

Edited by Sara2011
Posted

Odwiedzam Miczkę, chociaż podrzucę, pokazuj się dziewczyno :)

Może jakieś nowe fajne fotki jej zrobić, gdy na wątku są zdjęcia wszyscy się bardziej identyfikują z psiakiem.

Posted

Tianku napisał(a):
też odwiedzę :p

Martika@Aischa napisał(a):
i ja zaglądam do bidulki kochanej .......

Dziękujemy za odwiedziny:-)

Wpłynęły pieniążki od ewa gonzales, memory i Wiktor oraz AnkaG. Bardzo pięknie dziękuję:-).

Rozliczenie prowadzę w poście nr 6.

Posted

[quote name='Ewanka']Odwiedzam Miczkę, chociaż podrzucę, pokazuj się dziewczyno :)

Może jakieś nowe fajne fotki jej zrobić, gdy na wątku są zdjęcia wszyscy się bardziej identyfikują z psiakiem.

O nowe fotki z przytuliska będzie trudno bo nikt ich nam tam nie zrobi , mam nadzieję ze wkrótce będą nowe fotki z hoteliku.
Poniżej wstawiam kilka "starych" z ogólnego wątku przytuliskowego zrobione przez Bonsai lub ruttę (dziewczyny, mam nadzieję że mogę?):-)

Posted

Dziewczynki nie porwali mnie kosmici, ani na dobre ani na złe. Jak pisałam, nie mam stałego dostępu do kompa i mieć nie będę. Bonsai szukała kogoś kto założy wątek Miczce, żeby ruszyła kwestia wyrwania suni z przytuliska potwornego, to założyłam:) Cieszę się, że zapadła decyzja dotycząca wyboru hotelu dla suni. Piszę z pracy, więc komfory żaden. Uzupełnię info na pierwszej stronie jeżeli komfort się poprawi, czytaj pacjenci nie przyjdą na terapię:crazyeye:. Wybaczcie takie dogomaniakowanie, popieram każdą decyzję, która przyśpieszy wyjazd Miczki z tego syfu, w którym jest.

Posted

Norel napisał(a):
Zaglądam, ale pomóc niestety nie mogę..BDT kończy się tym że mam 5 dużych psów już na stałe ;) a funduszy nie przybywa:-(

Rubik napisał(a):
Jestem na zaproszenie, ale nie jestem w stanie wesprzeć finansowo :(

Dziękujemy za odwiedziny:-).

Posted

Szarotka napisał(a):
Moge dac 10 zl. miesiecznie.

Dziękuję kochana Szarotko:multi::multi::multi:. Prześlę nr konta do wpłat:loveu::loveu::loveu:.

Posted

[quote name='Szarotka']To ja mam prosbe do Rodziny ;) o odwiedzenie od czasu do czasu "mojego" Henia, ktory nie dawno wrocil z adopcji:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/179776-Henio-w-nowym-ds, stad musze sie nim zajac, bo bieda jest ze schroniska w Zamosciu...

Ja czytam wątek Henia od bardzo dawna, jeszcze zanim trafił do adopcji do p.Beaty. Bardzo mi żal chłopaka, nie ma szczęścia biedaczek:-(. Tylko tak sobie po cichutku podczytuję...

Posted

Sara2011 napisał(a):
Ja czytam wątek Henia od bardzo dawna, jeszcze zanim trafił do adopcji do p.Beaty. Bardzo mi żal chłopaka, nie ma szczęścia biedaczek:-(. Tylko tak sobie po cichutku podczytuję...

To jak mozesz to od czasu do czasu sie odezwij, zeby watek podniesc.
Zebym mieszkala gdzieindziej to bym Henia brala...

Posted

Szarotka napisał(a):
To jak mozesz to od czasu do czasu sie odezwij, zeby watek podniesc.
Zebym mieszkala gdzieindziej to bym Henia brala...

Będę się odzywała chociaż ja raczej z tych "nieśmiałych" :-). Mam nadzieję, ze jeszcze Heniusia ktoś pokocha i znajdzie swoje miejsce na kanapie przy kochanym człeku:-).