Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 (edited) Wpłynęły dzisiaj pieniążki od Poker-20 zł, Bela51-10zł oraz p.Małgosia S. z Gdańska-stała 10zł. Pani Małgosiu, proszę się przyznać jaki ma Pani nick na Dogo bo nie wiem komu przypisać wpłatę:-) I jeszcze wpłynęła stała deklaracja od WIGA za okres od lipca-grudnia:-). MIKA pięknie dziękuje:-) Edited July 14, 2014 by Sara2011 Quote
Ewanka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Odwiedzam Miczkę, chociaż podrzucę, pokazuj się dziewczyno :) Może jakieś nowe fajne fotki jej zrobić, gdy na wątku są zdjęcia wszyscy się bardziej identyfikują z psiakiem. Quote
Martika&Aischa Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 i ja zaglądam do bidulki kochanej ....... Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Tianku napisał(a):też odwiedzę :p Martika@Aischa napisał(a):i ja zaglądam do bidulki kochanej ....... Dziękujemy za odwiedziny:-) Wpłynęły pieniążki od ewa gonzales, memory i Wiktor oraz AnkaG. Bardzo pięknie dziękuję:-). Rozliczenie prowadzę w poście nr 6. Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 ewu napisał(a):100 zł czyli moje deklaracje z góry w drodze:) Bardzo dziękuję ewu:-). Jak doleci na konto to potwierdzę:-). Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='Ewanka']Odwiedzam Miczkę, chociaż podrzucę, pokazuj się dziewczyno :) Może jakieś nowe fajne fotki jej zrobić, gdy na wątku są zdjęcia wszyscy się bardziej identyfikują z psiakiem. O nowe fotki z przytuliska będzie trudno bo nikt ich nam tam nie zrobi , mam nadzieję ze wkrótce będą nowe fotki z hoteliku. Poniżej wstawiam kilka "starych" z ogólnego wątku przytuliskowego zrobione przez Bonsai lub ruttę (dziewczyny, mam nadzieję że mogę?):-) Quote
Marycha35 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Dziewczynki nie porwali mnie kosmici, ani na dobre ani na złe. Jak pisałam, nie mam stałego dostępu do kompa i mieć nie będę. Bonsai szukała kogoś kto założy wątek Miczce, żeby ruszyła kwestia wyrwania suni z przytuliska potwornego, to założyłam:) Cieszę się, że zapadła decyzja dotycząca wyboru hotelu dla suni. Piszę z pracy, więc komfory żaden. Uzupełnię info na pierwszej stronie jeżeli komfort się poprawi, czytaj pacjenci nie przyjdą na terapię:crazyeye:. Wybaczcie takie dogomaniakowanie, popieram każdą decyzję, która przyśpieszy wyjazd Miczki z tego syfu, w którym jest. Quote
Norel Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Zaglądam, ale pomóc niestety nie mogę..BDT kończy się tym że mam 5 dużych psów już na stałe ;) a funduszy nie przybywa:-( Quote
Rubik Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Jestem na zaproszenie, ale nie jestem w stanie wesprzeć finansowo :( Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Norel napisał(a):Zaglądam, ale pomóc niestety nie mogę..BDT kończy się tym że mam 5 dużych psów już na stałe ;) a funduszy nie przybywa:-( Rubik napisał(a):Jestem na zaproszenie, ale nie jestem w stanie wesprzeć finansowo :( Dziękujemy za odwiedziny:-). Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Szarotka napisał(a):Moge dac 10 zl. miesiecznie. Dziękuję kochana Szarotko:multi::multi::multi:. Prześlę nr konta do wpłat:loveu::loveu::loveu:. Quote
Szarotka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Rozejrzalam sie po watku i znam wiekszosc watkowiczek ;) Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Szarotka napisał(a):Rozejrzalam sie po watku i znam wiekszosc watkowiczek ;) Bo my tu jedna wielka rodzina jesteśmy:diabloti:. Quote
Szarotka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='Sara2011']Bo my tu jedna wielka rodzina jesteśmy:diabloti:. To ja mam prosbe do Rodziny ;) o odwiedzenie od czasu do czasu "mojego" Henia, ktory nie dawno wrocil z adopcji: http://www.dogomania.pl/forum/threads/179776-Henio-w-nowym-ds, stad musze sie nim zajac, bo bieda jest ze schroniska w Zamosciu... Quote
Poker Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Sara2011 napisał(a):Bo my tu jedna wielka rodzina jesteśmy:diabloti:. A czemu ten diabeł się pojawił Jak to z rodzinami bywa? Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='Szarotka']To ja mam prosbe do Rodziny ;) o odwiedzenie od czasu do czasu "mojego" Henia, ktory nie dawno wrocil z adopcji: http://www.dogomania.pl/forum/threads/179776-Henio-w-nowym-ds, stad musze sie nim zajac, bo bieda jest ze schroniska w Zamosciu... Ja czytam wątek Henia od bardzo dawna, jeszcze zanim trafił do adopcji do p.Beaty. Bardzo mi żal chłopaka, nie ma szczęścia biedaczek:-(. Tylko tak sobie po cichutku podczytuję... Quote
Szarotka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Hm kto wie ;) mam nadzieje, ze Rodzina nie diabelska ;):evil_lol: :shiny::shiny::shiny: Quote
Szarotka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Sara2011 napisał(a):Ja czytam wątek Henia od bardzo dawna, jeszcze zanim trafił do adopcji do p.Beaty. Bardzo mi żal chłopaka, nie ma szczęścia biedaczek:-(. Tylko tak sobie po cichutku podczytuję... To jak mozesz to od czasu do czasu sie odezwij, zeby watek podniesc. Zebym mieszkala gdzieindziej to bym Henia brala... Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 :angel::angel::angel::angel::angel::angel: My grzeczne aniołki jesteśmy i basta!!! Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Szarotka napisał(a):To jak mozesz to od czasu do czasu sie odezwij, zeby watek podniesc. Zebym mieszkala gdzieindziej to bym Henia brala... Będę się odzywała chociaż ja raczej z tych "nieśmiałych" :-). Mam nadzieję, ze jeszcze Heniusia ktoś pokocha i znajdzie swoje miejsce na kanapie przy kochanym człeku:-). Quote
Recommended Posts