Szarotka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Ja jeszcze nie wplacilam, ale wplace ;) i domek jak jest i sie zdecyduje, to prosze sprawdzic. Quote
Malgoska Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='Makila']Mam 12 psów w hoteliku. Pomaga mi moja mama. Część psów to dogomaniackie, mam też psy z Krakowskiego TOZ-u i od wolontariuszek z poza dogo. Przyjeżdżają też psiaki na czas wyjazdu właścicieli.[/QUOTE] i tych wszystkich masz 12? czy samych dogomaniackich? Quote
LILUtosi Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Hm, odpisałam na pw kiedy może Milka przyjechać - że w niedzielę. Ale myślę że jeśli jest domek chętny to może warto poczekać, po co wozić małą i jej w głowie mącić. Quote
Poker Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Też taką sądzę,że może lepiej poczekać.szkoda robić suni zamęt w życiu. Quote
Sara2011 Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Błagam, tylko ten domek trzeba sprawdzić. Quote
Bejotka Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='Sara2011']Błagam, tylko ten domek trzeba sprawdzić.[/QUOTE] Oj, trzeba... różnie może być. Quote
asiuniab Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 trzymam kciuki, jakby się domek sprawdził byłoby super:) tak podczytuję Mikę i tu i na wątku przytuliska:) Quote
Sara2011 Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Wpłynęły pieniążki od Dulska-20zł. Mikunia serdecznie dziękuje:Rose:. Quote
Szarotka Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Hm boks straszliwie maly, wiec moze sprawdzic domek jak najszybciej, bo Mikusia sie meczy. Quote
Ewanka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Szarotka']Hm boks straszliwie maly, wiec moze sprawdzic domek jak najszybciej, bo Mikusia sie meczy.[/QUOTE] Boks rzeczywiście jak dla malutkiego psiaka, trzymam kciuki za domek, to by było oczywiście najlepsze rozwiązanie ... tyko czy Pani poradzi sobie z ewentualnymi nie do końca przewidywalnymi reakcjami Mikusi? Czy ma tego świadomość, żeby (w razie czego) nie było powrotu z adopcji. Quote
Bonsai Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Tam wszystkie boksy takie są. Wyobraźcie sobie podhalana w takich warunkach. Quote
Marycha35 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Oby ten domek się zdecydował na sunię jednak! Wojtek czeka na sygnał od miłej Pani. Quote
Poker Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Jak one znoszą upały w boksach.Przecież w nich jest zerowy ruch powietrza.Można się udusić. Jak chcecie.Ja bym jednak zadzwoniła do pani i powiedziała o co chodzi. Że zbieramy pieniądze na hotelik i Mika może pojechać do niego za tydzień.Jeżeli pani mogłaby się opowiedzieć szybciej, to ławiej i korzystniej dla Miki można podjąć decyzję. poza tym ,a może przede wszystkim sunia się męczy w ciasnym boksie w upały. Ludzie często nie zdają sobie sprawy z sytuacji i dlatego nie rozumieją ,że czasem potrzebujemy szybciej chociaż wstępnej decyzji. Quote
Sara2011 Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 Jęśli Pani nie zadzwoni w poniedziałek, to trzeba Mikę szykować do hoteliku. Jeśli zadzwoni w poniedziałek to dobrze byłoby szybko zrobić PA. Jeśli chodzi o transport Miki do hoteliku (gdyby domek nie wypalił), to z tego co zrozumiałam to mąż rutty będzie jechał do Wrocławia w piatek (i mógłby zabrać sunię). Problem że Wojtka nie ma w przytulisku w piątek i nie będzie komu wydać Miki. Ciężko się będzie "zsynchronizować":-(. Chyba że ktoś inny moze jeszcze wydać Mikę (np. pracownik oczyszczalni na której terenie zlokalizowane są boksy). Quote
Gabi79 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Sara2011']Jęśli Pani nie zadzwoni w poniedziałek, to trzeba Mikę szykować do hoteliku. Jeśli zadzwoni w poniedziałek to dobrze byłoby szybko zrobić PA. Jeśli chodzi o transport Miki do hoteliku (gdyby domek nie wypalił), to z tego co zrozumiałam to mąż rutty będzie jechał do Wrocławia w piatek (i mógłby zabrać sunię). Problem że Wojtka nie ma w przytulisku w piątek i nie będzie komu wydać Miki. Ciężko się będzie "zsynchronizować":-(. Chyba że ktoś inny moze jeszcze wydać Mikę (np. pracownik oczyszczalni na której terenie zlokalizowane są boksy).[/QUOTE] Zaglądam do Mikuni i trzymam kciuki, bo nic innego w tej chwili zrobić nie mogę Quote
Bonsai Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Sara2011']Jęśli Pani nie zadzwoni w poniedziałek, to trzeba Mikę szykować do hoteliku. Jeśli zadzwoni w poniedziałek to dobrze byłoby szybko zrobić PA. Jeśli chodzi o transport Miki do hoteliku (gdyby domek nie wypalił), to z tego co zrozumiałam to mąż rutty będzie jechał do Wrocławia w piatek (i mógłby zabrać sunię). Problem że Wojtka nie ma w przytulisku w piątek i nie będzie komu wydać Miki. Ciężko się będzie "zsynchronizować":-(. Chyba że ktoś inny moze jeszcze wydać Mikę (np. pracownik oczyszczalni na której terenie zlokalizowane są boksy).[/QUOTE] Spokojnie, Karol da radę sam wziąć Mikę. Wojtek potem załatwi formalności. O to się nie martwcie. Quote
Poker Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Może rutta da jednak radę powiedzieć kiedy dokładnie jej TŻ będzie ew.mógł zabrać Mikę. Quote
Sara2011 Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='Bonsai']Spokojnie, Karol da radę sam wziąć Mikę. Wojtek potem załatwi formalności. O to się nie martwcie.[/QUOTE] To tam każdy może sobie wejść i wziąć psa?:crazyeye:. Quote
Bonsai Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Poker']Może rutta da jednak radę powiedzieć kiedy dokładnie jej TŻ będzie ew.mógł zabrać Mikę.[/QUOTE] Karol mowił mi, że w piątek koło 14:00 będzie wyjeżdżał. [quote name='Sara2011']To tam każdy może sobie wejść i wziąć psa?:crazyeye:.[/QUOTE] Tak... Dlatego nigdzie nie podaję gdzie dokładnie to się znajduje. Choć oczywiście ktoś dociekliwy bez problemu znajdzie to przytulisko. Quote
Recommended Posts