Bonsai Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Dostałam info, że Mika jest już w drodze. :) Quote
Gabi79 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Bonsai']Dostałam info, że Mika jest już w drodze. :)[/QUOTE] Wspaniale, nie mogę się doczekać pierwszych wieści z hoteliku!!! Quote
Bejotka Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Proszę o podanie miejscowości i numeru kontaktowego, żebym mogła zmienić w ogłoszeniach :) Quote
Sara2011 Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Tak się cieszę , że tym razem się udało i nic nie przeszkodziło w opuszczeniu przytuliska:multi::multi::multi:. A tymczasem wpłynęły kolejne wpłaty: -magenka1-10 zł/stała sieprpien -Madie-50 zł/stała lipiec+sierpien -markofix1-10zł /stała sierpień Wielkie podziękowania za wpłaty:loveu::loveu::loveu:. Quote
Elisabeta Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Cały czas trzymam kciuki za szczęśliwy dojazd Miki do DT. Czytam wątek suni od samego początku i czekałam na ten moment. ;) Mikunia jedzie do Dobrego Miejsca. U Lilu jest też "troszkę mój" Szarik od Oleny i widzę, że jest tam szczęśliwy. :):) Deklaruję 20 zł miesięcznie dla Miki. Najpóźniej w poniedziałek rano wyślę przelewem pocztowym deklaracje od VIII do XII 2014r. czyli 100 zł. Sara, poproszę o numer konta. :) Quote
Sara2011 Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='Elisabeta']Cały czas trzymam kciuki za szczęśliwy dojazd Miki do DT. Czytam wątek suni od samego początku i czekałam na ten moment. ;) Mikunia jedzie do Dobrego Miejsca. U Lilu jest też "troszkę mój" Szarik od Oleny i widzę, że jest tam szczęśliwy. :):) Deklaruję 20 zł miesięcznie dla Miki. Najpóźniej w poniedziałek rano wyślę przelewem pocztowym deklaracje od VIII do XII 2014r. czyli 100 zł. Sara, poproszę o numer konta. :)[/QUOTE] Elisabeta-bardzo, bardzo Ci dziękuję za deklarację i za obecność u Miki:loveu:. Nr konta wyślę na PW. Jeszcze raz bardzo dziękuję:multi::multi::multi:. Quote
LILUtosi Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Mika już od jakiegoś czasu u mnie ale korzystając z tego że dziś nie padało musiałam nadrobić pracę porządkowe w kojcach, dezynfekcja, mycie i te inne. No i wizyta chętnych na jednego psa. Miła Mika na razie sterczy przy furtce kojca i patrzy błagalnie. Nie wykazuje żadnych oznak agresji do innych psów jak i inne psy chętnie merdają do niej ogonkiem. Nie wiem co na jej temat myślał Hektor bo stał nieruchomy z jakieś pół h i wpatrywał się w nią. I teraz nie wiem czy polował czy go olśniło jej piękno. Jest kochaniutka, ale przy bardziej aktywnych pieszczotach ucieka z piskiem. Nie zjadła kolacji, może w nocy. Myślę że spokojnie jeszcze będzie spać z nami w łóżku. Quote
Sara2011 Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 [quote name='LILUtosi']Mika już od jakiegoś czasu u mnie ale korzystając z tego że dziś nie padało musiałam nadrobić pracę porządkowe w kojcach, dezynfekcja, mycie i te inne. No i wizyta chętnych na jednego psa. Miła Mika na razie sterczy przy furtce kojca i patrzy błagalnie. Nie wykazuje żadnych oznak agresji do innych psów jak i inne psy chętnie merdają do niej ogonkiem. Nie wiem co na jej temat myślał Hektor bo stał nieruchomy z jakieś pół h i wpatrywał się w nią. I teraz nie wiem czy polował czy go olśniło jej piękno. Jest kochaniutka, ale przy bardziej aktywnych pieszczotach ucieka z piskiem. Nie zjadła kolacji, może w nocy. Myślę że spokojnie jeszcze będzie spać z nami w łóżku.[/QUOTE] LILUtosi-kocham Cię za te wieści:loveu::loveu::loveu:. Quote
Aimez_moi Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Ciesze sie, ze sunia juz na miejscu......:) Quote
Annaa4 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Annaa4']Mogę wesprzeć bazarkiem :)[/QUOTE] Zapoznałam się ze stanem konta Miki, i mam pytanie czy bazarek dla niej mogłabym zrobić później ? np. tak za miesiąc ? Psiaki którym pomagam aktualnie nie mają za wiele deklaracji, i niestety są długi. Chciałabym ich w pierwszej kolejności wesprzeć i zrobić bazarek. Możemy się tak umówić ?:) Quote
Wojtek7 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Lilutosi - cieszę się, że dzięki Tobie Mika mogła wreszcie opuścić to przytulisko, bez Ciebie nadal by tam była. Mika także mi na początku "uciekała", ale z czasem, jak się oswoiła, przestała to robić, mam nadzieję, że pod Twoją opieką się tego wyzbędzie. Trzymam za nią kciuki, oby szybko znalazła nowy dom. Dzięki za wszystko:) Quote
Elisabeta Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Mika jeszcze nie rozumie... Kochana sunia. :) Teraz już będzie wszystko dobrze. :) Quote
Sara2011 Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 [quote name='Annaa4']Zapoznałam się ze stanem konta Miki, i mam pytanie czy bazarek dla niej mogłabym zrobić później ? np. tak za miesiąc ? Psiaki którym pomagam aktualnie nie mają za wiele deklaracji, i niestety są długi. Chciałabym ich w pierwszej kolejności wesprzeć i zrobić bazarek. Możemy się tak umówić ?:)[/QUOTE] Oczywiście bazarek może być później, na razie Mika jest zabezpieczona finansowo na jakiś czas:-). Pomagaj teraz psiakom w gorszej sytuacji finansowej. Dziękuję że jesteś z Miką:-). Quote
elik Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Potwierdzam swoja deklarację. Konto do wpłat nie zmienia się ? Quote
Sara2011 Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 [quote name='elik']Potwierdzam swoja deklarację. Konto do wpłat nie zmienia się ?[/QUOTE] Dziękuję:-). Konto wysyłałam jakiś czas temu, nie zmieniło się. Jak trzeba to prześlę jeszcze raz:-). Quote
Elisabeta Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Rano poleciała z poczty moja stała do grudnia. Szybkim przelewem. ;) Mikunia będzie miała pieniądze na koncie już dziś. :) Quote
LILUtosi Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Mika w nocy już nie była taka cicha. Darła mordkę w niebogłosy. Poszłam ją zamknąć w domku - kojcu. Uciekała strasznie piszcząc tak jakby czekała ode mnie porządnego lania. Kurka chyba pan wracał z popijawy i się wyżywał. Nie mogłam nad jej paniką zapanować już nie mówiąc o zamknięciu. Ale w końcu się udało i już w ciszy przespałyśmy noc. A rano była radość i przytulanie -tak jakby całkiem inny pies. Hektor znowu czuwał przy niej zamiast spacerować. Quote
Elisabeta Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Biedna sunia... :sad::sad: Jakieś koszmarne wspomnienia... Jak to dobrze, że Mikunia jest u Ciebie, LILUtosi. :) Mika i Hektor. Ładnie. :loveu: Quote
Szarotka Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Jak bedzie okazja to poprosze o zdjecia :) Quote
Sara2011 Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 [quote name='Elisabeta']Rano poleciała z poczty moja stała do grudnia. Szybkim przelewem. ;) Mikunia będzie miała pieniądze na koncie już dziś. :)[/QUOTE] Bardzo dziękuję Elisabeta ale nie trzeba było wysyłać szybkim przelewem bo na pewno więcej za taką usługę zapłaciłaś a obawiam się że mój bank i tak dopiero w poniedziałek zaksięguje pieniążki na koncie. Quote
Elisabeta Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 I tu muszę pochwalic Pocztę Polską. :gent: Za szybki przelew pobiera 50 groszy więcej niż za zwykły, a pieniądze są zaraz na koncie Odbiorcy. :);) Quote
Sara2011 Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 [quote name='Elisabeta']I tu muszę pochwalic Pocztę Polską. :gent: Za szybki przelew pobiera 50 groszy więcej niż za zwykły, a pieniądze są zaraz na koncie Odbiorcy. :);)[/QUOTE] Elisabeta, to chyba mój bank się nie popisał bo pieniązków nie ma, przed chwilą sprawdzałam:mad: Quote
Gabi79 Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Kochana Mikunia, jeszcze trochę i przekona się,że nic złego jej nie grozi.:lol: Quote
LILUtosi Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 już się ogarniam po całodniowym koszeniu i wkleję parę fotek. Mikunia boi się burzy, schowała się pod domek i śladu po niej nie było. Dziś pierwszy rekonesans ogrodu - jeszcze niepewnie ale już nie długo. Już wraca do swojego wybiegu jak do azylu bezpieczeństwa. Quote
Recommended Posts