Gusiaczek Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Witaj Steluchna, rzadko daję głos, ale zaglądam często :) Quote
Ajula Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 Założyłam wątek psiakowi, który mieszkał razem ze Stelką w jednej zagródce u ludzi. Krzysiek zabrał go w niedzielę, bo już nie mógł patrzeć na los tego psiaka. Piesek nazywa się Dżemik i jest wielkim słodziakiem :loveu: Szukamy domu i prosimy o zajrzenie na wątek Dżemika: http://www.dogomania.pl/forum/threads/256984-Taki-ładny-Dżemik-szuka-domu?p=22393457#post22393457 Quote
Ajula Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 to co księżniczki lubią najbardziej - na kolankach i na rączkach :D Quote
azalia Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Odwiedzam ślicznotkę. A dżemik cudny,zaraz zajrzę na jego wątek. Quote
Ajula Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 To Stonka nazwała go Dżemikiem :) u pijaków nazywał się Ciapek, a Stella nazywała się "ten drugi ciapek" :mdleje: Jak TZ zabierał teraz Dżemika, to pani się nawet zapytała: a jak się ma ten drugi Ciapek?? Quote
malagos Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Dobrze, ze nie mała tych psów pięciu, bo się można w liczeniu Ciapków pomylić :) Quote
malagos Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 A ktoś z ogłoszen dzwoni, jest Stellką zainteresowanie? Quote
Ajula Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Jeden telefon - Pani przejęta i rozczulona, dopóki się nie dowiedziała, że Stelka czasem popuszcza mocz. A nie są to duże siki, tylko trochę kropelek. Tu się Pani współczucie dla Stelli skończyło. Quote
elik Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Ajula napisał(a):Jeden telefon - Pani przejęta i rozczulona, dopóki się nie dowiedziała, że Stelka czasem popuszcza mocz. A nie są to duże siki, tylko trochę kropelek. Tu się Pani współczucie dla Stelli skończyło. Widocznie to współczucie w bardzo ograniczonym zakresie było :shake: Quote
Olena84 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Ajula napisał(a):Jeden telefon - Pani przejęta i rozczulona, dopóki się nie dowiedziała, że Stelka czasem popuszcza mocz. A nie są to duże siki, tylko trochę kropelek. Tu się Pani współczucie dla Stelli skończyło. Ludzie mnie rozbrajają... czyli jak jej pies się zestarzeje i tak będzie robić to go wyrzuci? Quote
Nutusia Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Jest na to duża szansa - stąd tyle staruszków w schronach i po rowach :( Quote
Ajula Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Wczoraj rozmiawiałam z Anią - u Stelci wszystko w porządku :) Już nie strzela fochów na widok Dżemika, ale za to próbuje go zdominować. Ma charakterek pannica. Quote
Nutusia Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Nie wiadomo gdzie który ma początek, a gdzie koniec! ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Nie wiadomo gdzie który ma początek, a gdzie koniec! ;) sama się przyglądałam bardzo uważnie ;) cudne ogonki :loveu: Quote
joanka40 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Odwiedzam Stelcię. Patrzę, a tu Stelcia z kawalerem. Quote
Ajula Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Byłam na wyjeździe służbowym, wróciłam wykończona i chora, no ale już jestem. Muszę jakiś bazarek dla Stelci zmontować, bo wpłat na nią żadnych nie ma, a jeść malutka też musi. Na szczęście zdrówko ok. Quote
Martika&Aischa Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 i ja zaglądam do naszej ślicznej kruszynki :) Quote
Recommended Posts