kiyoshi Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 ciapuś napisał(a):Dziękuję za zaproszenie Czarnuszek może ode mnie (jeśli będzie potrzebna)dostać smycz i obrożę. :loveu:myślę, że będa mu potrzebne w hoteliku, bo w przytulisku nie ma żadnych;) dziękuje za przybycie :) Quote
kiyoshi Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 (edited) psiaki miały dzis odwiedziny w przytulisku, Oskarek był też na spacerze... mam kilka jego nowych zdjęć z boksu..chociaż w pełni nie oddają tego jak się psiak zachowuje- trzeba by film jednak nakręcić... oto Oskar- bohater tego wątku:) Kamila Proc- dzięki za odwiedzinki:D tutaj ładnie wyszedł:) a tutaj widać też Kamcię:) Edited September 8, 2013 by kiyoshi Quote
Isadora7 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Bardzo uśmiechnięty i sympatyczny pycholek Quote
Isiak Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Jestem na zaproszenie. Później przeczytam cały wątek, bo teraz jeszcze robota goni... Quote
kiyoshi Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Panna Marple napisał(a):Przelew w drodze:lol: bardzo dziękuje:) witam nowe cioteczki na wątku:) Quote
madziakato Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 kiyoshi napisał(a):DZIĘKUJE!!:loveu: wiem Madziu, że masz IVE na głowie:( moim zdaniem musisz poprosić cioteczki o pomoc i też coś dla niej nazbierać...ja spróbuje jakiś bazarek skombinować....a poza tym- Twoja sunia to piękność:)) długo się nie zasiedzi:))) a wiesz, że ona i Oskar jadą w to samo miejsce???? będą mogły sie zakumplować:) No to super!Bardzo się cieszę. Poproszę nr konta- chyba że na to samo, co było na Liska? Quote
Figunia Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ależ tu się dzieje dobrego...!!!! Wspaniale, że piesio niebawem opuści już to miejsce. Śliczny jest a będzie jeszcze śliczniejszy. Oby szybko znalazł domek. Dobry domek! Quote
kiyoshi Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 madziakato napisał(a):No to super!Bardzo się cieszę. Poproszę nr konta- chyba że na to samo, co było na Liska? tak Madziu, to samo co dla Liska;) dziękuje Figunia za obecność...:D bardzo:) Quote
zachary Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 kiyoshi, czyli to konto, które na Zosię?:eviltong::lol: Quote
kiyoshi Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 zachary napisał(a):kiyoshi, czyli to konto, które na Zosię?:eviltong::lol: tak cioteczko:) to samo:) Quote
anica Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Dzień dobry, Oskarku :) tyle dobrych dusz u Ciebie, wyglada na to że będziesz miał dobry tydzień ;) Quote
kiyoshi Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 dzień dobry cioteczki:) oby wszystko się powiodło dla Oskarka. Nadal martwi mnie bardzo duży deficyt stałych deklaracji:( na razie- mamy zabezpieczenie na pierwszy miesiąc i wszystkie sprawy organizacyjne i zdrowotne, ale co będzie dalej?? Quote
bela51 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Dziekuje za zaproszenie, ale nie udzwigne juz kolejnej deklaracji. Tez mam psy w hotelach bez kompletu stałych deklaracji i wtedy pozostaje ratowanie budzetu bazarkami. Zycze, abyscie dały rade. Bedzie dobrze:lol: Quote
cancer43 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Bedziemy z Anicą bazarkować dla Oskara Quote
Marycha35 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Będzie dobrze:) Oskarooo, szykuj się smoku;) Quote
keakea Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Hejhej - niestety mam wyczerpany limit stałych deklaracji póki co :( Quote
kiyoshi Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 witajcie cioteczki..wszystkie zapsione i zadeklarowane po uszy jesteśmy:( ale bazarkami mam nadzieje uda się podratować sytuację...oby!! dziś konto Oskara zaczęło się poszerzać wpłynęlo: 30zł- michelle03 50zł- panna Marple 30zł- AnnaA 400zł- obieżyświat75 w sumie mamy już pewne 510zł:loveu: niestety w kwestii transportu nie jest najlepiej. Osoba, która transportuje z Łodzi policzyła, że trzeba będzie zapłacić za przewóz 190zł!!! to jakiś dramat:( :( postanowiłam na razie poczekać na transport łączony...nie ma innego wyjścia.... a może któraś z ciotek podróżuje na tej trasie????? Quote
Nadziejka Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Zagladam z kciukami do Oskarenka:buzi::thumbs: ciociu - przed chwilka wplacilam 50 , na jutro rano będzie napewno , pozdrawiam , cudny jest cudne zdjateczka:loveu::loveu::loveu: Quote
kiyoshi Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 trasa- okolice Kalisza do Ujazd (okolice Tomaszowa Mazowieckiego) :) ewusiu gonzales:) baaardzo dziękujemy!!!:loveu: jak tylko dotrze zaraz poinformuje:) też uważam że fotki Oskarowe cudne...:) Quote
Recommended Posts