yunona Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Jestem również, widzę, że Isadora już wie. Dobrze, że pomyślałyście o psiaku. :) Quote
zachary Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Zapisuję. Jutro zajrzę na konto i coś wrzucę czarnulkowi na lepsze życie. Quote
margoth137 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 jaki biedny:( a ja teraz nie mam jak pomóc:( Quote
Beatkaa Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 jestem na zaproszenie Ewci...straszny bidok :( Quote
__Lara Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Cioteczki, poproszę o nr konta - przeleję 10zł, narazie jednorazowo. Trzeba mu pomóc! Quote
cancer43 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Przyszłam tu z bazarku Ewy,na razie zapisuje wątek,postaram sie jakoś pomóc,chociazby bazarkiem,bo z kasą krucho Quote
kiyoshi Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 __Lara napisał(a):Cioteczki, poproszę o nr konta - przeleję 10zł, narazie jednorazowo. Trzeba mu pomóc! bardzo Wam kochane dziękuje za obecność:) _Lara- każda złotóweczka na wagę złota:):loveu: Quote
yunona Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Oskar ma profil na stronie Fundacji SOS dla Jamników : http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1471. Quote
kiyoshi Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 zachary napisał(a):Zapisuję. Jutro zajrzę na konto i coś wrzucę czarnulkowi na lepsze życie. dziękuje cioteczko z całego serca:) Yunona- bardzo ładny profil zrobiłaś:) mam nadzieje, że ktoś go wypatrzy! :) Quote
Martika&Aischa Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ewcia mnie tu przygnała więc jestem ..zapisuję biedaka :( Quote
kiyoshi Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Ewcia mnie tu przygnała więc jestem ..zapisuję biedaka :( witaj MARTIKO:) dobrze, że Cie ewcia tu przygnała;) dziękuje za obecność Quote
AlfaLS Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 To ja sobie też posiedzę u czarnuszka... Quote
kiyoshi Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 AlfaLS napisał(a):To ja sobie też posiedzę u czarnuszka... ale fajnie, że do nas przydreptałaś;) właśnie wpisałam Oskarka na wątek transportowy:) miejsmy nadzieję, że za pare dni wyruszy- miejsce w hoteliku będzie na niego czekało od przyszłej niedzieli:) Quote
Martika&Aischa Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='kiyoshi']ale fajnie, że do nas przydreptałaś;) właśnie wpisałam Oskarka na wątek transportowy:) miejsmy nadzieję, że za pare dni wyruszy- miejsce w hoteliku będzie na niego czekało od przyszłej niedzieli:) wspaniale :) Quote
Marycha35 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Bardzo rewelacyjnie, hotelik supero, warto zaklepać miejsce:) Quote
Bonsai Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 To ja deklaruję na Oscara stałą deklarację 10 zł/m-c. I zachęcam do składania deklaracji stałych, nawet 5-10 zł/m-c, to nie są duże kwoty, a mimo wszystko bardzo zabezpieczają przyszłość psiaka, który jednak nie wiadomo jak długo będzie przebywał w hoteliku. Quote
kiyoshi Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Bonsai napisał(a):To ja deklaruję na Oscara stałą deklarację 10 zł/m-c. I zachęcam do składania deklaracji stałych, nawet 5-10 zł/m-c, to nie są duże kwoty, a mimo wszystko bardzo zabezpieczają przyszłość psiaka, który jednak nie wiadomo jak długo będzie przebywał w hoteliku. bardzo Ci dziękuje:D:loveu: i tez przyłączam się do Twojego apelu...deklaracje stałe są na wagę złota!! a nadal bardzo dużo brakuje:( ja równeiż chciałabym zadeklarować 10 zł dla Oskarka...więcej niestety nie mogę, bo mam już sporo innych:( Quote
madziakato Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ja również wspomogę wpłatą 10 zł, niestety na razie to wpłata jednorazowa, nie wiem, jak będzie z finansami IVY, być może będę płacić całość sama za hotelik, więc...same rozumiecie.Ale będę zaglądać i pamiętać!!! Quote
kiyoshi Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 madziakato napisał(a):Ja również wspomogę wpłatą 10 zł, niestety na razie to wpłata jednorazowa, nie wiem, jak będzie z finansami IVY, być może będę płacić całość sama za hotelik, więc...same rozumiecie.Ale będę zaglądać i pamiętać!!! DZIĘKUJE!!:loveu: wiem Madziu, że masz IVE na głowie:( moim zdaniem musisz poprosić cioteczki o pomoc i też coś dla niej nazbierać...ja spróbuje jakiś bazarek skombinować....a poza tym- Twoja sunia to piękność:)) długo się nie zasiedzi:))) a wiesz, że ona i Oskar jadą w to samo miejsce???? będą mogły sie zakumplować:) Quote
Fundacja SOS dla Jamników Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='yunona']Oskar ma profil na stronie Fundacji SOS dla Jamników : http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1471. I planujemy dalsze działania. Quote
kiyoshi Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Fundacja SOS dla Jamników napisał(a):I planujemy dalsze działania. no to super dziewczyny:) jakby co- są w przytulisku z Oskarem jeszcze piesek i sunia w 'typie' jamnika (mixy)....;) Quote
Marycha35 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 He, he, trzeba operatywnym być, nie miennnnnnnnnntkim;) Quote
ciapuś Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Dziękuję za zaproszenie Czarnuszek może ode mnie (jeśli będzie potrzebna)dostać smycz i obrożę. Quote
Isadora7 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 kiyoshi napisał(a):no to super dziewczyny:) jakby co- są w przytulisku z Oskarem jeszcze piesek i sunia w 'typie' jamnika (mixy)....;) Tak wiemy o nich Quote
Recommended Posts