Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Cioteczki, poproszę o nr konta - przeleję 10zł, narazie jednorazowo.

Trzeba mu pomóc!

bardzo Wam kochane dziękuje za obecność:)
_Lara- każda złotóweczka na wagę złota:):loveu:

Posted

zachary napisał(a):
Zapisuję. Jutro zajrzę na konto i coś wrzucę czarnulkowi na lepsze życie.

dziękuje cioteczko z całego serca:)

Yunona- bardzo ładny profil zrobiłaś:) mam nadzieje, że ktoś go wypatrzy!
:)

Posted

AlfaLS napisał(a):
To ja sobie też posiedzę u czarnuszka...

ale fajnie, że do nas przydreptałaś;)
właśnie wpisałam Oskarka na wątek transportowy:) miejsmy nadzieję, że za pare dni wyruszy- miejsce w hoteliku będzie na niego czekało od przyszłej niedzieli:)

Posted

[quote name='kiyoshi']ale fajnie, że do nas przydreptałaś;)
właśnie wpisałam Oskarka na wątek transportowy:) miejsmy nadzieję, że za pare dni wyruszy- miejsce w hoteliku będzie na niego czekało od przyszłej niedzieli:)

wspaniale :)

Posted

To ja deklaruję na Oscara stałą deklarację 10 zł/m-c.

I zachęcam do składania deklaracji stałych, nawet 5-10 zł/m-c, to nie są duże kwoty, a mimo wszystko bardzo zabezpieczają przyszłość psiaka, który jednak nie wiadomo jak długo będzie przebywał w hoteliku.

Posted

Bonsai napisał(a):
To ja deklaruję na Oscara stałą deklarację 10 zł/m-c.

I zachęcam do składania deklaracji stałych, nawet 5-10 zł/m-c, to nie są duże kwoty, a mimo wszystko bardzo zabezpieczają przyszłość psiaka, który jednak nie wiadomo jak długo będzie przebywał w hoteliku.

bardzo Ci dziękuje:D:loveu:
i tez przyłączam się do Twojego apelu...deklaracje stałe są na wagę złota!! a nadal bardzo dużo brakuje:(

ja równeiż chciałabym zadeklarować 10 zł dla Oskarka...więcej niestety nie mogę, bo mam już sporo innych:(

Posted

Ja również wspomogę wpłatą 10 zł, niestety na razie to wpłata jednorazowa, nie wiem, jak będzie z finansami IVY, być może będę płacić całość sama za hotelik, więc...same rozumiecie.Ale będę zaglądać i pamiętać!!!

Posted

madziakato napisał(a):
Ja również wspomogę wpłatą 10 zł, niestety na razie to wpłata jednorazowa, nie wiem, jak będzie z finansami IVY, być może będę płacić całość sama za hotelik, więc...same rozumiecie.Ale będę zaglądać i pamiętać!!!

DZIĘKUJE!!:loveu:
wiem Madziu, że masz IVE na głowie:( moim zdaniem musisz poprosić cioteczki o pomoc i też coś dla niej nazbierać...ja spróbuje jakiś bazarek skombinować....a poza tym- Twoja sunia to piękność:)) długo się nie zasiedzi:))) a wiesz, że ona i Oskar jadą w to samo miejsce???? będą mogły sie zakumplować:)

Posted

Fundacja SOS dla Jamników napisał(a):
I planujemy dalsze działania.

no to super dziewczyny:) jakby co- są w przytulisku z Oskarem jeszcze piesek i sunia w 'typie' jamnika (mixy)....;)