Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Pycha wprost:);):) Wreszcie freedom:)[/QUOTE]

juz sie nie mogę doczekać na relacje od Oskara z jego nowego świata:)
oby tylko podróż spokojnie minęła...
obieżyświat- dziś musze do Ciebie zadzwonić;) pewnie wkrótce

Posted

[quote name='kiyoshi']juz sie nie mogę doczekać na relacje od Oskara z jego nowego świata:)
oby tylko podróż spokojnie minęła...
obieżyświat- dziś musze do Ciebie zadzwonić;) pewnie wkrótce[/QUOTE]

o właśnie doczytałam - potwierdzam dzwoniłaś :)
Czy Wy też tak macie, że nie macie czasu na nic? Jak jestem na dogo, to sprawy domowe leżą.
Jak się domem zajmuję to dogo leży. Czy ja jestem jakaś niezorganizowana może? Zawsze mi się wydawało, że sobie radzę a teraz brak czasu na wszystko :(

Posted

[quote name='obiezyswiat75']o właśnie doczytałam - potwierdzam dzwoniłaś :)
Czy Wy też tak macie, że nie macie czasu na nic? Jak jestem na dogo, to sprawy domowe leżą.
Jak się domem zajmuję to dogo leży. Czy ja jestem jakaś niezorganizowana może? Zawsze mi się wydawało, że sobie radzę a teraz brak czasu na wszystko :([/QUOTE]

haha!! chyba wszystklie się pod tym możemy podpisać...doba powinna trwać dłużej;)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']o właśnie doczytałam - potwierdzam dzwoniłaś :)
Jak się domem zajmuję to dogo leży. Czy ja jestem jakaś niezorganizowana może? Zawsze mi się wydawało, że sobie radzę a teraz brak czasu na wszystko :([/QUOTE]

Dokładnie tak samo mam, niestety.... a jak jeszcze dojdą inne rzeczy to i dom leży, i dogo.... :/

Posted

jak się nie mylę, to już praktycznie zaklepane że Oskarek w sobotę jedzie..
dziś muszę jeszcze zadzwonić do Amadorki- porozmawiać o wizycie u weta, kąpieli, strzyżeniu może nawet...
muszę przygotować, i Amadorkę...i ciocię obieżyświat, że Oskar będzie śmierdliwy mocno:( :(
najlepiej byłoby go wykąpać przed podróżą ale w taką pogodę...eh...to raczej się nie uda...
:(
Obieżyświatku kochany- jak masz coś mocno starego do samochodu to naszykuj, żeby Ci Oskarek nie wybrudził wszystkiego i wentylację porządną....już tylko 4 dni w przytulisku Oskarek;)

Posted

Ale cudnie dziewczyny a cudnie:modla: ja sciskuniam za podróż i za wszystko :thumbs::thumbs::thumbs::iloveyou::iloveyou:Oskarku jeszcze troszenke:glaszcze:

Posted

Już zostałam uprzedzona :) Koce i stare szmaty i tak zawsze w bagażniku wożę, a jak już bardzo ciężko będzie, to go wpakuję w bagażnik (spokojnie, kombi mam, będzie sobie przez szybkę wyglądał :))
Zobaczymy czy pobije rekord smrodka przewożonego przez mnie :) - pies przed wejściem do samochodu w krowiaku się wytarzał. Do dziś jak sobie przypominam to mi słabo :)

Posted

Ciociuniia miała ekstremalne doświadczenia pierfumkowo naturalne:evil_lol:....Ciociunia jesteś Wielka :iloveyou:Oskarek na zdj ma cos z oczenkami.... zobaczcie kochane, Oskarenkuuuu za zycie nowe sciskamy :thumbs::calus:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Ciociuniia miała ekstremalne doświadczenia pierfumkowo naturalne:evil_lol:....Ciociunia jesteś Wielka :iloveyou:Oskarek na zdj ma cos z oczenkami.... zobaczcie kochane, Oskarenkuuuu za zycie nowe sciskamy :thumbs::calus:[/QUOTE]

ojoj,...i z oczenkami? już mi ciocia jedna pisała, że zauważyła, że uszka ma 'pocięte'....na szczęście u Amadorki będzie miał opiekę weterynarza!!!! więc wszystko zostanie sprawdzone i wyleczone:)

a co do smrodków...hmmm...Lisek był w przytulisku tylko pare miesięcy a Pan który go adoptował mówił, że całą drogę mieli z żoną odruch wymiotny, taki był smrodek:( a Oskarek...po 2 latach...to może być mega zapaszek:( widać też na zdjęciach jakie ma futerko obklejone:(
Lepiej ciociu obieżyświat od razu go do bagażnika wrzucić...żadna krzywda go tam nie spotka, a Tobie będzie 'lżej' jechać;)

dzięki ogromne jeszcze raz, że go przetransportujesz:Rose: