Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonsai napisał(a):
Nie wierzę, dramat straszny. :( Koniecznie trzeba tu Isadorę, biankę i inne osoby "zajamniczone" zaprosić.

już zaprosiłam wszystkich co znalazłam na wątkach jamniczych;)

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
No tyle osób mnie tu zaprosiło, że nie mogłam nie przyjść ;). Opłacę Oskarowi pierwszy miesiąc w hotelu.

!!!!!!!:laugh2_2::jumpie::Cool!::klacz::smilecol:

ciotko!!! o matko:D
dziękuje CI!!!!!!!!!!!!!

OSKARKU! pakuj walizki chłopaku:) :)

a Ciebie ciotko to bym 'na śmierć' wyściskała:)

ps. BONSAI- fajnie, że JESTEŚ!

Posted

[quote name='Fundacja Jamniki Niczyje']Jesteśmy u Oskara na zaproszenie. Dziękujemy.
Piesek ma już profil na naszej stronie od jakiegoś czasu niestety... szkoda że nie ma jeszcze domu :(
http://www.jamnikiniczyje.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=13&sobi2Id=293&Itemid=0

tak myślałam, że chyba go do Was zgłąszałam, ale nie byłam pewna...
on już rok jest przez nas ogłaszany- nie było nawet jednego telefonu...bo i wystarczy popatrzeć na zdjęcie- nic zachęcającego:( brud, smród, kołtuny:( Oskar waży trochę więcej niż 6 kg...wydaje mi się że będzie w okolicah 9-10.

Posted

kiyoshi napisał(a):
!!!!!!!:laugh2_2::jumpie::Cool!::klacz::smilecol:

ciotko!!! o matko:D
dziękuje CI!!!!!!!!!!!!!

OSKARKU! pakuj walizki chłopaku:) :)

a Ciebie ciotko to bym 'na śmierć' wyściskała:)

ps. BONSAI- fajnie, że JESTEŚ!

Ty mi lepiej numer konta wyślij to wpłacę pókim kasiasta jeszcze :)

Posted

Obiezyswiatuniu:buzi::sweetCyb::sweetCyb::modla::modla:kochanaaaaaaaaaaaaa, ja patrze na te kupecki, poprzyklejane do pupinki bidnej .... piesiuniu Oskarku już niedługo :thumbs::calus:i mnie slij num konta proszę :ylsuper:poki jeszcze jakies pieniazki mi zostały ...

Posted

Przelew poleciał, na wszelki wypadek 400 posłałam.

:crazyeye::loveu::crazyeye::loveu:ciociaaaaaa:mdleje::iloveyou::iloveyou::iloveyou:stokroc pokłony

Posted

Jestem i ja:) Jeśli dobrze przeczytałam śliczny Oskar jest u Amadorki, cudowne miejsce, na bank będzie tam miał dobrze, polecam ten hotelik gdzie mogę!!!! Był tam jeden Reksio, który wiele Amadorce zawdzięcza, teraz ma DS.

Posted

[quote name='kiyoshi']cioteczka- jesteś szalona;)
już Cie pisze
:loveu: DZIĘKI:loveu:

wysłałam juz z 50 zaproszeń;( oby się udało.....:(

kiyoshi, napisz mi komu wysłałaś zaproszenia, żebyśmy się nie zdublowały :)

Posted

michelle04 napisał(a):
To ja trochę skromniej od poprzedniczek oferuję deklarację stalą w kwocie 30 Pln;)

michelle...jesteś kochana...
szkoda, że Oskarka nie poznasz na żywo....
ale wierzę dziewczynom że u Amadorki będzie miał też cudownie:)
bardzo Ci dziekuje za deklaracje!!! BARDZO

a CIOTECZKA obieżyświat75 KOCHANA do kwadratu!!!!! naprawde miałam obawy, czy Oskarkowi się uda, a tu proszę- tyle serc wzruszyła jego historia:( to niesamowite...chyba nigdy nie przestanie mnie wzruszać, że los zwierząt nie jest nam OBOJĘTNY....

tak naprawde wszystko dzięki Tobie rutta;) to Tobie Oskarek zawdzięcza swoją szansę...ja przyznaje, że nie wierzyłąm tak mocno jak Ty:( DZIĘKUJE:loveu:

Posted

Mika31 napisał(a):
zaraz napiszę do Isadory wysłane

No tyle osób mnie tu zaprosiło, że nie mogłam nie przyjść ;). Opłacę Oskarowi pierwszy miesiąc w hotelu.

Bonsai napisał(a):
Nie wierzę, dramat straszny. :( Koniecznie trzeba tu Isadorę, biankę i inne osoby "zajamniczone" zaprosić.

Jestem, jesem dostałam kilka zaproszeń, oczywiscie właczamy go do nasych poszukiwań domu. Przygotuję mu profil na stronie i na FanPage. Wrzuce linki.