obiezyswiat75 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 No tyle osób mnie tu zaprosiło, że nie mogłam nie przyjść ;). Opłacę Oskarowi pierwszy miesiąc w hotelu. Quote
kiyoshi Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Bonsai napisał(a):Nie wierzę, dramat straszny. :( Koniecznie trzeba tu Isadorę, biankę i inne osoby "zajamniczone" zaprosić. już zaprosiłam wszystkich co znalazłam na wątkach jamniczych;) Quote
Fundacja Jamniki Niczyje Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Jesteśmy u Oskara na zaproszenie. Dziękujemy. Piesek ma już profil na naszej stronie od jakiegoś czasu niestety... szkoda że nie ma jeszcze domu :( http://www.jamnikiniczyje.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=13&sobi2Id=293&Itemid=0 Quote
kiyoshi Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):No tyle osób mnie tu zaprosiło, że nie mogłam nie przyjść ;). Opłacę Oskarowi pierwszy miesiąc w hotelu. !!!!!!!:laugh2_2::jumpie::Cool!::klacz::smilecol: ciotko!!! o matko:D dziękuje CI!!!!!!!!!!!!! OSKARKU! pakuj walizki chłopaku:) :) a Ciebie ciotko to bym 'na śmierć' wyściskała:) ps. BONSAI- fajnie, że JESTEŚ! Quote
kiyoshi Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Fundacja Jamniki Niczyje']Jesteśmy u Oskara na zaproszenie. Dziękujemy. Piesek ma już profil na naszej stronie od jakiegoś czasu niestety... szkoda że nie ma jeszcze domu :( http://www.jamnikiniczyje.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=13&sobi2Id=293&Itemid=0 tak myślałam, że chyba go do Was zgłąszałam, ale nie byłam pewna... on już rok jest przez nas ogłaszany- nie było nawet jednego telefonu...bo i wystarczy popatrzeć na zdjęcie- nic zachęcającego:( brud, smród, kołtuny:( Oskar waży trochę więcej niż 6 kg...wydaje mi się że będzie w okolicah 9-10. Quote
obiezyswiat75 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 kiyoshi napisał(a):!!!!!!!:laugh2_2::jumpie::Cool!::klacz::smilecol: ciotko!!! o matko:D dziękuje CI!!!!!!!!!!!!! OSKARKU! pakuj walizki chłopaku:) :) a Ciebie ciotko to bym 'na śmierć' wyściskała:) ps. BONSAI- fajnie, że JESTEŚ! Ty mi lepiej numer konta wyślij to wpłacę pókim kasiasta jeszcze :) Quote
Fundacja Jamniki Niczyje Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Zdjęcia to podstawa - pies jest śliczny, jeśli trafi do hoteliku i będzie miał nowa sesję na pewno znajdzie dom !! Ukłony dla osoby, która zaproponowała opłatę za hotelik - dla niego to szansa. Pozdrawiam i trzymam kciuki Quote
Panna Marple Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Melduję się u Oskara-50zł jednorazowej:lol: Quote
kiyoshi Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Panna Marple napisał(a):Melduję się u Oskara-50zł jednorazowej:lol: wow!!!:loveu::loveu: dziękuje cioteczko kochana!!! dobry Oskarkowy aniołku:D Quote
Nadziejka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Obiezyswiatuniu:buzi::sweetCyb::sweetCyb::modla::modla:kochanaaaaaaaaaaaaa, ja patrze na te kupecki, poprzyklejane do pupinki bidnej .... piesiuniu Oskarku już niedługo :thumbs::calus:i mnie slij num konta proszę :ylsuper:poki jeszcze jakies pieniazki mi zostały ... Quote
obiezyswiat75 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Przelew poleciał, na wszelki wypadek 400 posłałam. Quote
Nadziejka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Przelew poleciał, na wszelki wypadek 400 posłałam. :crazyeye::loveu::crazyeye::loveu:ciociaaaaaa:mdleje::iloveyou::iloveyou::iloveyou:stokroc pokłony Quote
Marycha35 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Jestem i ja:) Jeśli dobrze przeczytałam śliczny Oskar jest u Amadorki, cudowne miejsce, na bank będzie tam miał dobrze, polecam ten hotelik gdzie mogę!!!! Był tam jeden Reksio, który wiele Amadorce zawdzięcza, teraz ma DS. Quote
anica Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Witam się pięknie, dziękując za zaproszenie :) zapisuję..... Quote
rutta Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Przelew poleciał, na wszelki wypadek 400 posłałam. obiezyswiat75, dziękujemy !!!! :multi::multi::multi: Quote
michelle04 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 To ja trochę skromniej od poprzedniczek oferuję deklarację stalą w kwocie 30 Pln;) Quote
rutta Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='kiyoshi']cioteczka- jesteś szalona;) już Cie pisze :loveu: DZIĘKI:loveu: wysłałam juz z 50 zaproszeń;( oby się udało.....:( kiyoshi, napisz mi komu wysłałaś zaproszenia, żebyśmy się nie zdublowały :) Quote
rutta Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 michelle04 napisał(a):To ja trochę skromniej od poprzedniczek oferuję deklarację stalą w kwocie 30 Pln;) Dziękujemy!!:loveu: Quote
kiyoshi Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 michelle04 napisał(a):To ja trochę skromniej od poprzedniczek oferuję deklarację stalą w kwocie 30 Pln;) michelle...jesteś kochana... szkoda, że Oskarka nie poznasz na żywo.... ale wierzę dziewczynom że u Amadorki będzie miał też cudownie:) bardzo Ci dziekuje za deklaracje!!! BARDZO a CIOTECZKA obieżyświat75 KOCHANA do kwadratu!!!!! naprawde miałam obawy, czy Oskarkowi się uda, a tu proszę- tyle serc wzruszyła jego historia:( to niesamowite...chyba nigdy nie przestanie mnie wzruszać, że los zwierząt nie jest nam OBOJĘTNY.... tak naprawde wszystko dzięki Tobie rutta;) to Tobie Oskarek zawdzięcza swoją szansę...ja przyznaje, że nie wierzyłąm tak mocno jak Ty:( DZIĘKUJE:loveu: Quote
Marycha35 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Brawo Dziewczynki, w kupce siła!!!;) Serducho do serducha i wyjdzie Oskarek uśmiechnięty;):):) Quote
Isadora7 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Mika31 napisał(a):zaraz napiszę do Isadory wysłane obiezyswiat75 napisał(a):No tyle osób mnie tu zaprosiło, że nie mogłam nie przyjść ;). Opłacę Oskarowi pierwszy miesiąc w hotelu. Bonsai napisał(a):Nie wierzę, dramat straszny. :( Koniecznie trzeba tu Isadorę, biankę i inne osoby "zajamniczone" zaprosić. Jestem, jesem dostałam kilka zaproszeń, oczywiscie właczamy go do nasych poszukiwań domu. Przygotuję mu profil na stronie i na FanPage. Wrzuce linki. Quote
rutta Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Poprosiłam ciocię Fochu o zrobienie banerka dla Oskara, a to zdolna ciotka jest :) Quote
Recommended Posts