Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koniecznie wysciskuniac proszę Oskarkowe oczenka i buziola caluniego :buzi::buzi:ciociu- jak będziecie wiozly niunieczka , sciskam ogromnie aby się udało cudnie:modla::modla::modla::modla:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Koniecznie wysciskuniac proszę Oskarkowe oczenka i buziola caluniego :buzi::buzi:ciociu- jak będziecie wiozly niunieczka , sciskam ogromnie aby się udało cudnie:modla::modla::modla::modla:

dziękuje w jego imieniu, jednak na razie nadal nie mamy transportu:(

Posted

kiyoshi napisał(a):
dziękuje w jego imieniu, jednak na razie nadal nie mamy transportu:(

Nic nie obiecuję, ale pogadam z chłopem moim czy ze mną pojedzie- jak tak, to w sobotę za 2 tyg moglibyśmy go zabrać. To raptem 2,5 godz drogi. Wiec jak nic nie znajdziecie to ja mogę się podjąć. Ale pogadam dopiero za kilka dni bo mam focha chwilowo.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Nic nie obiecuję, ale pogadam z chłopem moim czy ze mną pojedzie- jak tak, to w sobotę za 2 tyg moglibyśmy go zabrać. To raptem 2,5 godz drogi. Wiec jak nic nie znajdziecie to ja mogę się podjąć. Ale pogadam dopiero za kilka dni bo mam focha chwilowo.

:D haha:)
focha mówisz cioteczko;)
byłoby cudownie jakbyście mogli go podwieżć...cały czas liczę, że może coś się akurat trafi łączonego, albo ktoś po drodze...
ale jakbyś chciała i mogła- naprawde byłoby SUPER :loveu:

Posted

Isiak napisał(a):
W poście rozliczeniowym jest błąd - suma jednorazowych to wg mnie 650 zł :razz:
Proszę o konto, dorzucę ślicznemu węgielkowi 20 zł.

o joj....dziękuje, że sprawdziłaś....
zaraz poprawiam, nie wiem jak ja to liczę:( przecież matematyka w szkole była:crazyeye: :)
dziękuje za pieniążki:) Oskarek niedługo będzie bogatszy niż ja! haha:) już śle konto:)

:)

madziakato- wiesz, że dla mnie każda pomoc, nawet taka że tu zaglądasz, jest na wagę złota:) złótóweczka do złotóweczki i Oskarek jest już coraz bardziej zabezpieczony...
troszkę się też rozkręcił bazarek ogłoszeniowy, na którym zresztą zbieram też dla Twojej Ivy...

Posted

Isiak napisał(a):
W poście rozliczeniowym jest błąd - suma jednorazowych to wg mnie 650 zł :razz:
Proszę o konto, dorzucę ślicznemu węgielkowi 20 zł.

już wiem;)
teraz poprawiłam, bo wpisywałam w SUMIE tylko te, które realnie są już na Koncie Oskara...
teraz zrobiłam dodatkową sumę na ZADEKLAROWANE:)
i wszystko będzie jasne:)
Pozdrawiam