teresaa118 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Zapisze sobie i wroce na pewno:cool1: Quote
kiyoshi Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 teresaa118 napisał(a):Zapisze sobie i wroce na pewno:cool1: witamy i zapraszamy:):loveu: Quote
__Lara Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Poleciało dzisiaj ode mnie skromne 10zł ;) Quote
kiyoshi Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 __Lara napisał(a):Poleciało dzisiaj ode mnie skromne 10zł ;) bardzo serdecznie dziękuje:) jak tylko doleci- zaraz potwierdzę:) Quote
kiyoshi Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 jak miło , że zaglądnęłyście do Oskarka:D Quote
kiyoshi Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 zapraszam na bazarek ogłoszeniowy dla Oskara i Ivy:))) http://www.dogomania.pl/forum/threads/246964-OGŁOSZENIOWY-dla-Oskara-i-Ivy-30-ogłoszeń-6-zł-do-18-09 dziś na konto Oskara wpłynęło: 50 zł od ewy gonzales:) oraz 10zł od __Lara :loveu: Quote
Nadziejka Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Koniecznie wysciskuniac proszę Oskarkowe oczenka i buziola caluniego :buzi::buzi:ciociu- jak będziecie wiozly niunieczka , sciskam ogromnie aby się udało cudnie:modla::modla::modla::modla: Quote
kiyoshi Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 ewa gonzales napisał(a):Koniecznie wysciskuniac proszę Oskarkowe oczenka i buziola caluniego :buzi::buzi:ciociu- jak będziecie wiozly niunieczka , sciskam ogromnie aby się udało cudnie:modla::modla::modla::modla: dziękuje w jego imieniu, jednak na razie nadal nie mamy transportu:( Quote
Martika&Aischa Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 odwiedzam naszego cudnego bohatera :) Quote
obiezyswiat75 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 kiyoshi napisał(a):dziękuje w jego imieniu, jednak na razie nadal nie mamy transportu:( Nic nie obiecuję, ale pogadam z chłopem moim czy ze mną pojedzie- jak tak, to w sobotę za 2 tyg moglibyśmy go zabrać. To raptem 2,5 godz drogi. Wiec jak nic nie znajdziecie to ja mogę się podjąć. Ale pogadam dopiero za kilka dni bo mam focha chwilowo. Quote
kiyoshi Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Nic nie obiecuję, ale pogadam z chłopem moim czy ze mną pojedzie- jak tak, to w sobotę za 2 tyg moglibyśmy go zabrać. To raptem 2,5 godz drogi. Wiec jak nic nie znajdziecie to ja mogę się podjąć. Ale pogadam dopiero za kilka dni bo mam focha chwilowo. :D haha:) focha mówisz cioteczko;) byłoby cudownie jakbyście mogli go podwieżć...cały czas liczę, że może coś się akurat trafi łączonego, albo ktoś po drodze... ale jakbyś chciała i mogła- naprawde byłoby SUPER :loveu: Quote
zachary Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Wrzuciłam Oskarkowi 50 zł do skarbonki. Quote
kiyoshi Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 zachary napisał(a):Wrzuciłam Oskarkowi 50 zł do skarbonki. ciociu:) kochana jesteś naprawde baaaardzo!!! DZIĘKUJE!! :Rose::Rose::Rose: Quote
Nadziejka Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Zagladam z kciukami:thumbs::thumbs::iloveyou: Quote
kiyoshi Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 wpłynęło właśnie 10zł od madziakato:) dziękuje:multi: Quote
Isiak Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 W poście rozliczeniowym jest błąd - suma jednorazowych to wg mnie 650 zł :razz: Proszę o konto, dorzucę ślicznemu węgielkowi 20 zł. Quote
madziakato Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Pozdrawiam Oskarka i na pewno będę o nim pamiętać... Nie ma za co dziękować, żałuję, że tylko tyle, ale obiecuje się poprawić, jak tylko coś więcej się u mnie (zawodowo) wydarzy.... Quote
kiyoshi Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Isiak napisał(a):W poście rozliczeniowym jest błąd - suma jednorazowych to wg mnie 650 zł :razz: Proszę o konto, dorzucę ślicznemu węgielkowi 20 zł. o joj....dziękuje, że sprawdziłaś.... zaraz poprawiam, nie wiem jak ja to liczę:( przecież matematyka w szkole była:crazyeye: :) dziękuje za pieniążki:) Oskarek niedługo będzie bogatszy niż ja! haha:) już śle konto:) :) madziakato- wiesz, że dla mnie każda pomoc, nawet taka że tu zaglądasz, jest na wagę złota:) złótóweczka do złotóweczki i Oskarek jest już coraz bardziej zabezpieczony... troszkę się też rozkręcił bazarek ogłoszeniowy, na którym zresztą zbieram też dla Twojej Ivy... Quote
kiyoshi Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Isiak napisał(a):W poście rozliczeniowym jest błąd - suma jednorazowych to wg mnie 650 zł :razz: Proszę o konto, dorzucę ślicznemu węgielkowi 20 zł. już wiem;) teraz poprawiłam, bo wpisywałam w SUMIE tylko te, które realnie są już na Koncie Oskara... teraz zrobiłam dodatkową sumę na ZADEKLAROWANE:) i wszystko będzie jasne:) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts