Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aarionne napisał(a):
Moja Kora dzisiaj spadła z łóżka, tak się przeciagała, że nie zauważyła, że jest juz na krawędzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hihihi, Bazylkowi dość często zdarzają się takie upadki... Nawet nie zwraca na nie uwagi :evil_lol:. Robi się wtedy taki jak z gumy, tak się "leje" i płynnie spływa na podłogę :evil_lol:

Rybka_39 napisał(a):
Cześć Bazylowa!:multi:

furciaczek napisał(a):
Dziendoberek :loveu:

Cześć i dzieńdoberek :).

Pamiętacie fotki Bazyla-modela reklamującego wiklinowy kosz? Kosz został sprzedany, a tu fotki dokumentujące jak to Bazyli w nim posypiał (ale wystarczyło, by ktoś wlazł do łóżka, od razu zmieniał miejsce pobytu :eviltong:).

Posted

zaba14 napisał(a):
Hej!
Bazyl w zimowy sen zapadł? :)
Na to wygląda :evil_lol:.

ile kłaczków na jego kocyku :lol:
Uroki posiadania psa z krótką białą sierścią... Koc to jeszcze pół biedy - jak ma się ich tyle na ubraniach to już mniej wesołe :shake:.

Posted

jonQuilla napisał(a):
wchodzisz do pokoju gdzie śpi zwinięty Bazyl i zaczynasz krzyczeć ze ktoś Ci psa podmienił? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

E tam, po co krzyczeć. Patrzę na tego podmienionego, mówię "jaki Ty fajny jesteś :loveu:" i idę się do niego przytulić :evil_lol:.

Posted

maciaszek napisał(a):
E tam, po co krzyczeć. Patrzę na tego podmienionego, mówię "jaki Ty fajny jesteś :loveu:" i idę się do niego przytulić :evil_lol:.

no i tego przytulania zazdroszczę :) :loveu::loveu:

Posted

Dziś troszkę Bazylka spacerowego. Mogłabym Wam co prawda podrzucić jeszcze fotkę kolonii drożdży, jaką białas wyhodował po cichutku w uchu, ale to mało fajny widok jest, więc poprzestanę na zdjęciach spacerowych :).

Śmieciojad... :shake:

I rozmazany śmieciojad:

Posted

hanek napisał(a):
maciaszku, pokaż drożdże!

Wiedziałam, że jak o tym napiszę to na pewno ktoś będzie chciał ujrzeć taką fotkę. Ale nic z tego :eviltong:. Bazyl nie chce się pochwalić swoimi drożdżami usznymi, wystarczy, że ja muszę to oglądać (już nawet do weta nie chodzimy, bo wiemy co mamy robić i mamy krople w domu).
Wy możecie oglądać drożdże na łapach białasa (te widoczne są na prawie każdym zdjęciu :roll:.

P.S. Hanek, a co z galerią Berylka :loveu:?

Posted

maciaszek napisał(a):
Wiedziałam, że jak o tym napiszę to na pewno ktoś będzie chciał ujrzeć taką fotkę. Ale nic z tego :eviltong:.

To jak dać hankowi cukierka po czym kazać mu wypluć. Co za maciaszek:-?

maciaszek napisał(a):
P.S. Hanek, a co z galerią Berylka :loveu:?

maciaszku, ale po co mu galeria, czasami coś wrzucę na jego wątka. Widziałaś jak się cudnie bawił z suniami Ulii? :)

Posted

hanek napisał(a):
To jak dać hankowi cukierka po czym kazać mu wypluć. Co za maciaszek:-?
Wstrętny, prawda? :diabloti: :diabloti:

maciaszku, ale po co mu galeria, czasami coś wrzucę na jego wątka. Widziałaś jak się cudnie bawił z suniami Ulii? :)
Widziałam, widziałam. Fajnie ma chłopak. Tak się cieszę, że do Was trafił :).