Aarionne Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Moja Kora dzisiaj spadła z łóżka, tak się przeciagała, że nie zauważyła, że jest juz na krawędzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Aarionne napisał(a):Moja Kora dzisiaj spadła z łóżka, tak się przeciagała, że nie zauważyła, że jest juz na krawędzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Hihihi, Bazylkowi dość często zdarzają się takie upadki... Nawet nie zwraca na nie uwagi :evil_lol:. Robi się wtedy taki jak z gumy, tak się "leje" i płynnie spływa na podłogę :evil_lol: Rybka_39 napisał(a):Cześć Bazylowa!:multi: furciaczek napisał(a):Dziendoberek :loveu: Cześć i dzieńdoberek :). Pamiętacie fotki Bazyla-modela reklamującego wiklinowy kosz? Kosz został sprzedany, a tu fotki dokumentujące jak to Bazyli w nim posypiał (ale wystarczyło, by ktoś wlazł do łóżka, od razu zmieniał miejsce pobytu :eviltong:). Quote
zaba14 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Hej! Bazyl w zimowy sen zapadł? :) ile kłaczków na jego kocyku :lol: Quote
maciaszek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 zaba14 napisał(a):Hej! Bazyl w zimowy sen zapadł? :) Na to wygląda :evil_lol:. ile kłaczków na jego kocyku :lol:Uroki posiadania psa z krótką białą sierścią... Koc to jeszcze pół biedy - jak ma się ich tyle na ubraniach to już mniej wesołe :shake:. Quote
zaba14 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Hihihi ja mam rude włosy na ubraniach :lol: ale od Bazyla sierść chyba się wbija w ubrania co?? Bo Mikiego sie kładzie i łatwiej zdjąć.. Quote
maciaszek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 No właśnie... wbija się, a wyciągać wcale nie jest tak łatwo. Dlatego staram się mieć 2 komplety ubrań - do domu i poza dom ;). Quote
Pimpek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witam :cool3: Bazyl śliczny :loveu: http://images31.fotosik.pl/49/02fd85e22f945178.jpg Temu to dobrze ;) Quote
maciaszek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 A oto nowe, zrobione przez TZta, legowisko Bazyla i Bazyli na nim wieczorem: i o poranku: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Alez on sliczniutki i tak slodko zwija sie w klebuszek :loveu: Quote
Pimpek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 http://images28.fotosik.pl/120/b1c9cc1c4016d243.jpg Jaki słodziusi w kłębuszek się zwinął i śpi :loveu: http://images23.fotosik.pl/119/52c631f86b17d657.jpg Dobranoc Bazyl :cool3: Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 przepraszam za off ale tu duzo ludzi bywa wiec duzo ludzi zobaczy kolejna sierotke :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9010600#post9010600 Quote
jonQuilla Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 jaki on filigranowy jak się tak skuli w kłębek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć :multi::multi::multi: Quote
maciaszek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Też zawsze się dziwię jaki on robi się malutki jak tak zwinie się w kłębek. Zupełnie nie ten sam pies :evil_lol:. Quote
jonQuilla Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 wchodzisz do pokoju gdzie śpi zwinięty Bazyl i zaczynasz krzyczeć ze ktoś Ci psa podmienił? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 jonQuilla napisał(a):wchodzisz do pokoju gdzie śpi zwinięty Bazyl i zaczynasz krzyczeć ze ktoś Ci psa podmienił? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: E tam, po co krzyczeć. Patrzę na tego podmienionego, mówię "jaki Ty fajny jesteś :loveu:" i idę się do niego przytulić :evil_lol:. Quote
jonQuilla Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 maciaszek napisał(a):E tam, po co krzyczeć. Patrzę na tego podmienionego, mówię "jaki Ty fajny jesteś :loveu:" i idę się do niego przytulić :evil_lol:. no i tego przytulania zazdroszczę :) :loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Czesc maciszku:loveu: Spiacy Bazylek jak zwykle rozkoszny:loveu: Quote
maciaszek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Dziś troszkę Bazylka spacerowego. Mogłabym Wam co prawda podrzucić jeszcze fotkę kolonii drożdży, jaką białas wyhodował po cichutku w uchu, ale to mało fajny widok jest, więc poprzestanę na zdjęciach spacerowych :). Śmieciojad... :shake: I rozmazany śmieciojad: Quote
maciaszek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 hanek napisał(a):maciaszku, pokaż drożdże! Wiedziałam, że jak o tym napiszę to na pewno ktoś będzie chciał ujrzeć taką fotkę. Ale nic z tego :eviltong:. Bazyl nie chce się pochwalić swoimi drożdżami usznymi, wystarczy, że ja muszę to oglądać (już nawet do weta nie chodzimy, bo wiemy co mamy robić i mamy krople w domu). Wy możecie oglądać drożdże na łapach białasa (te widoczne są na prawie każdym zdjęciu :roll:. P.S. Hanek, a co z galerią Berylka :loveu:? Quote
hanek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 maciaszek napisał(a):Wiedziałam, że jak o tym napiszę to na pewno ktoś będzie chciał ujrzeć taką fotkę. Ale nic z tego :eviltong:. To jak dać hankowi cukierka po czym kazać mu wypluć. Co za maciaszek:-? maciaszek napisał(a):P.S. Hanek, a co z galerią Berylka :loveu:? maciaszku, ale po co mu galeria, czasami coś wrzucę na jego wątka. Widziałaś jak się cudnie bawił z suniami Ulii? :) Quote
maciaszek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 hanek napisał(a):To jak dać hankowi cukierka po czym kazać mu wypluć. Co za maciaszek:-?Wstrętny, prawda? :diabloti: :diabloti: maciaszku, ale po co mu galeria, czasami coś wrzucę na jego wątka. Widziałaś jak się cudnie bawił z suniami Ulii? :)Widziałam, widziałam. Fajnie ma chłopak. Tak się cieszę, że do Was trafił :). Quote
Recommended Posts