monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Tengusia napisał(a):Puscilam moim psiura tajemnicze odglosy Bazylka Też spróbuję :p Quote
maciaszek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 To żeby zamknąć w pełni temat zabawy resztkami zielonej piłeczki wrzucę tu jeszcze 3 filmiki: http://pl.youtube.com/watch?v=gx6FvcCBCJo http://pl.youtube.com/watch?v=4HXgDhuUlRw http://pl.youtube.com/watch?v=EHGM6e6e2pM - atak krokodyla :evil_lol:. Quote
Akadna Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jaki łon słodki:loveu: Maciaszek- Bazyl jest z rodowodem? Quote
VitisVini Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 hej kochani w ten prawie już za-duszny dzień. Bazyl nie tłumaczem a filozofem jest z urodzenia i przekonania:lol: Widać to po jego zadumanych oczętach oraz oszczędności w ruchach, nawet do łapania i ciągnięcia nie raczy sie podnieść bo po co tracić energię:eviltong: Filmiki oglądne potem, bo mi się ten tjub długo ładuje a na "zaginionych " zaraz umykam. A któż to wymyślił z tym jednym procentem, matko oni tam nie maja co w tym rzadzie robić tylko zakalce produkowac.Każdy głupi wie w jakim terminie urząd rozlicza się z podatnikiem, no chyba że podatnik z urzędem to ma tylko 7 dni w najlepszym razie. To faktycznie moze byc ostatni gwóź do trumny dla wielu organizacji charytatywnych. Jutro też wyśle monita. Trzymajta sie filozofowie i reszto ludu.Apap Quote
Tengusia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Alez Bazylek slodko szczeka :loveu: moj Bolus to szczeka jak typowy "pan bez jajeczek" :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Wrrrrr :mad: te trzy filmy, też mi się nie otwierają ( tzn ładują się i ładują ) :angryy: Quote
maciaszek Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Chyba nie będę mogła siadać wieczorami na dogo, bo ktoś mnie "podsiada" w łóżku... :evil_lol:. Czasami tak.... a czasami tak.... :eviltong:. Quote
Tengusia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 slicznosc :loveu: zupelnie jak moje babelki tylko ze w rozmiarze XXL :eviltong: Quote
monita Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Z tym podsiadaniem, mam ten sam problem :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 jakie slodkie zdiecia:loveu: normalnie zaraz sie rozplyne chyba:loveu: ten to potrafi babie w glowie zawrocic:evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 furciaczek napisał(a):jakie slodkie zdiecia:loveu: normalnie zaraz sie rozplyne chyba:loveu: ten to potrafi babie w glowie zawrocic:evil_lol: A wiesz jak ciężko go wtedy zrzucić z łóżka? Nie dlatego, ze nie chce zejść :eviltong:., ale dlatego że nie mam serca...:loveu: Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 maciaszek napisał(a):A wiesz jak ciężko go wtedy zrzucić z łóżka? Nie dlatego, ze nie chce zejść :eviltong:., ale dlatego że nie mam serca...:loveu: hehe dlaczego mnie to nie dziwi:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 a on cie z lozka nie zrzuca czasem? bo mnie tim czasem zrzucal...tak zupelnie przez przypadek:) Quote
maciaszek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Niki-lidka napisał(a):a on cie z lozka nie zrzuca czasem? bo mnie tim czasem zrzucal...tak zupelnie przez przypadek:)Zrzucić to jeszcze mnie nie zrzucił, ale kilka razy zdarzyło mi się spać na krawędzi łóżka, z tyłkiem zwisającym za...:evil_lol: Jak mi się to udawało to nie wiem i jak to się stało, że nie spadłam to też nie wiem - widocznie zdolna jestem :eviltong:. Quote
jonQuilla Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No i jestem :) Witam Was :multi::multi: Ślę miziaki dla przystojniaka :loveu::loveu: Quote
ewatr Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 o rany odglosy faktycznie wydaję jak z chlewika :diabloti:;) buziaki dla prosiaczka :loveu: Quote
maciaszek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='jonQuilla']Witam Was :multi::multi: Ślę miziaki dla przystojniaka :loveu::loveu: Witamy :). Przystojniak wymiziany :loveu:. [quote name='ewatr']o rany odglosy faktycznie wydaję jak z chlewika :diabloti:;) Mój TZ to chyba Was zabije za te porównania Bazylka do prosiaka... :eviltong: Przecież Bazylek jest ideałem, a już na pewno do świniaka mu daleko :mad:. Kilka fotek spacerowych :). Bazyl niezdecydowany - gdzie iść, gdzie iść? Wreszcie wybrał i usiadł białym dupskiem na MOKREJ i CZARNEJ ziemi...:mad: A tu Bazyli na granicy lata i jesieni :). Quote
monita Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 maciaszek napisał(a): ale kilka razy zdarzyło mi się spać na krawędzi łóżka, z tyłkiem zwisającym za...:evil_lol: HaHaHa - mam deja vu :diabloti: Quote
Tengusia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Hmmm co by tu teraz upolowac :hmmmm: http://images27.fotosik.pl/105/576695dda33ff333.jpg Quote
Rybka_39 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 http://images33.fotosik.pl/30/e4ae425016aee09b.jpg No i kto powiedział że teori dominacji nie istnieje?:cool3: Na tym zdjeciu Bazyl zna swoje miejsce i tak ma być!:evil_lol::loveu: Quote
VitisVini Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ja to się tak zastanawiam skąd one wiedzą, że to główki się kładzie na poduszcze a nie jakąś inna część ciała :lol: Quote
jonQuilla Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ależ on groźnie wygląda w tym namordniku :evil_lol::evil_lol: http://images27.fotosik.pl/105/576695dda33ff333.jpg nie ma to jak wygodnie sobie zasiąść :loveu: Quote
maciaszek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='VitisVini']Ja to się tak zastanawiam skąd one wiedzą, że to główki się kładzie na poduszcze a nie jakąś inna część ciała :lol:Hmmm... żeby nie było tak kolorowo to zdarza się też inną częścią ciała :eviltong:. [quote name='jonQuilla']ależ on groźnie wygląda w tym namordniku :evil_lol::evil_lol: Groźnie? Chyba żartujesz :evil_lol:. A propos "co by tu złowić" - oto dog zapatrzony w potencjalną ofiarę: A tu, na drugim planie, w lewym górnym rogu widać (a w zasadzie NIE widać, więc musicie uwierzyć na słowo ;) ), że.... ... nasz ślepaczek nie odróżnia ptaka od kota :evil_lol:. I jeszcze Bazyli jesienny... ... oraz wiosenny ;) Zdjęcia robione tego samego dnia, na tym samym spacerze, 4 metry od siebie :). Quote
Tengusia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Maciaszek to kiedy wkoncu zapoznamy Bazylka z Fazula ??? Quote
maciaszek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Tengusia napisał(a):Maciaszek to kiedy wkoncu zapoznamy Bazylka z Fazula ???No właśnie.... Kiedy? Najbliższy dzień wolny mam w niedzielę. Quote
Recommended Posts