Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej kochani w ten prawie już za-duszny dzień.
Bazyl nie tłumaczem a filozofem jest z urodzenia i przekonania:lol: Widać to po jego zadumanych oczętach oraz oszczędności w ruchach, nawet do łapania i ciągnięcia nie raczy sie podnieść bo po co tracić energię:eviltong:
Filmiki oglądne potem, bo mi się ten tjub długo ładuje a na "zaginionych " zaraz umykam.
A któż to wymyślił z tym jednym procentem, matko oni tam nie maja co w tym rzadzie robić tylko zakalce produkowac.Każdy głupi wie w jakim terminie urząd rozlicza się z podatnikiem, no chyba że podatnik z urzędem to ma tylko 7 dni w najlepszym razie.
To faktycznie moze byc ostatni gwóź do trumny dla wielu organizacji charytatywnych. Jutro też wyśle monita.

Trzymajta sie filozofowie i reszto ludu.Apap

Posted

furciaczek napisał(a):
jakie slodkie zdiecia:loveu: normalnie zaraz sie rozplyne chyba:loveu:
ten to potrafi babie w glowie zawrocic:evil_lol:

A wiesz jak ciężko go wtedy zrzucić z łóżka? Nie dlatego, ze nie chce zejść :eviltong:., ale dlatego że nie mam serca...:loveu:

Posted

maciaszek napisał(a):
A wiesz jak ciężko go wtedy zrzucić z łóżka? Nie dlatego, ze nie chce zejść :eviltong:., ale dlatego że nie mam serca...:loveu:

hehe dlaczego mnie to nie dziwi:evil_lol:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
a on cie z lozka nie zrzuca czasem? bo mnie tim czasem zrzucal...tak zupelnie przez przypadek:)
Zrzucić to jeszcze mnie nie zrzucił, ale kilka razy zdarzyło mi się spać na krawędzi łóżka, z tyłkiem zwisającym za...:evil_lol: Jak mi się to udawało to nie wiem i jak to się stało, że nie spadłam to też nie wiem - widocznie zdolna jestem :eviltong:.

Posted

[quote name='jonQuilla']Witam Was :multi::multi:

Ślę miziaki dla przystojniaka :loveu::loveu:

Witamy :). Przystojniak wymiziany :loveu:.

[quote name='ewatr']o rany odglosy faktycznie wydaję jak z chlewika :diabloti:;)

Mój TZ to chyba Was zabije za te porównania Bazylka do prosiaka... :eviltong: Przecież Bazylek jest ideałem, a już na pewno do świniaka mu daleko :mad:.

Kilka fotek spacerowych :).
Bazyl niezdecydowany - gdzie iść, gdzie iść?

Wreszcie wybrał i usiadł białym dupskiem na MOKREJ i CZARNEJ ziemi...:mad:

A tu Bazyli na granicy lata i jesieni :).

Posted

maciaszek napisał(a):
ale kilka razy zdarzyło mi się spać na krawędzi łóżka, z tyłkiem zwisającym za...:evil_lol:

HaHaHa - mam deja vu :diabloti:

Posted

[quote name='VitisVini']Ja to się tak zastanawiam skąd one wiedzą, że to główki się kładzie na poduszcze a nie jakąś inna część ciała :lol:Hmmm... żeby nie było tak kolorowo to zdarza się też inną częścią ciała :eviltong:.

[quote name='jonQuilla']ależ on groźnie wygląda w tym namordniku :evil_lol::evil_lol:
Groźnie? Chyba żartujesz :evil_lol:.

A propos "co by tu złowić" - oto dog zapatrzony w potencjalną ofiarę:

A tu, na drugim planie, w lewym górnym rogu widać (a w zasadzie NIE widać, więc musicie uwierzyć na słowo ;) ), że....

... nasz ślepaczek nie odróżnia ptaka od kota :evil_lol:.

I jeszcze Bazyli jesienny...

... oraz wiosenny ;)

Zdjęcia robione tego samego dnia, na tym samym spacerze, 4 metry od siebie :).