Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Robię małą przerwę w historii mordowania pszczółki na zdjęcia bardziej aktualne.

Generalnie w domu zapanował spokój. Bazyl raczej olewa Ziutkę, chociaż średnio raz na dobę musi jej pokazać kto tu rządzi...:mad: Ziutka (biedna :roll:) chodzi po mieszkaniu z oczami naokoło głowy i stara się unikać Bazyla. A kiedy widzi, że białas mocno śpi to włazi na jego kanapę (ale tylko wtedy) :evil_lol:.
Na zdjęciach powyżej kolejny etap ich wspólnego egzystowania, nazwany przez TZta, "blisko, coraz bliżej" :).
A ja oczywiście przed dogo :evil_lol:.

Przypominam, że Ziutka nadal szuka domu !!!!

Posted

[quote name='Wiedźma']A może wyślij wątek do Edyty, ona działa na forum owczarków.[/quote]
Jak rozumiem mówisz o Ziutce. Ziutka ma już wątek na forum owczarków, ale prawie nikt tam nie zagląda... ostatnio tylko ja :(.

Posted

Witam :).
Troszkę zaniedbuję ostatnio galerię tego białasa argentyńskiego, zwanego Bazylem, ale to z racji licznych obowiązków...
Ale już jestem i wrzucam trzecią część opowieści o mordowaniu pszczoły.

Dowód na to, że fotki nie są pozowane ;) :)

Tak wyglądała pszczółka "po":

A tak pokój :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']no widze ze niezle sie bawil:evil_lol:Zawsze się nieźle bawi przy rozpruwaniu zabawek :evil_lol:.

[quote name='Tengusia']biedna pszczoleczka :placz:Już naprawiona, prawie jak nowa!

[quote name='Ka$ka9141868']:mad: hmm coś nie pasuje?? :evil_lol: No właśnie :mad:

[quote name='Izabela124.']Witanko

[quote name='Szarik']Witamy ;) ;) ;)
A my odwitujemy ;).

I na dobranoc foteczki śpiącego Bazylego dajemy :).
Bazyli zresztą ostatnio prawie nic innego nie robi. Odkąd jest Ziutka zabawki pochowane i nici z prucia pluszaków i innych wariactw :(.