Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajne:lol: On tak lubi cały przykryty spać? Bo mojej za gorąco i podejrzewa że może udusić ją chce albo co.
Ech rodzina powiedziała, że mnie od neta karnie odłączy bo mi się od tego dogo mózg zlasował. Chyba za mało do Bazyla zaglądam żeby się zrelaksować, wszedzie tylko te biedy i biedy normalnie doszłam już do momentu kiedychce mi sie powiedzieć o psach tak jeden rolnik o kormoranach- a widziałam i słyszałam to na własne oczy w TV.Wypowiedż pana dotyczyła kolonii kormoranów które wyżerały rolnikowi ryby z jeziora.Rzekł więc ,zadumany do kamery
"Żeby oni jadalni byli... ci kormorani to by ich tu już nie było":diabloti:

Posted

VitisVini napisał(a):
Fajne:lol: On tak lubi cały przykryty spać? Bo mojej za gorąco i podejrzewa że może udusić ją chce albo co.

Vitisku kochany :loveu:, rzeczywiście dawno Cię tu nie było, tym milej Cię widzieć.
Bazyli rzadko ma okazję tak się zakopać lub zostać zakopanym, więc jak już mu się uda to żadna siła go stamtąd nie wywali :evil_lol:, choćby miał się roztopić... Czasem go podziwiam za tę wytrzymałość, ja bym wylazła już po 3 minutach.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Fajne foteczki. czekam na koljne
Proszę bardzo :).

Bajka o psie, który ukradł poduszkę.

Zawzięty i wgryziony!

Po chwili...
"Ja nic nie robię. Grzecznie sobie leżę" :evil_lol:.

Na koniec.
"Dlaczego właściwie robisz mi zdjęcia?".
FOCH!

Koniec :).

Posted

2 część inwencji twórczej TZta czyli łapania Bazyla w różnych charakterystycznych dla niego sytuacjach, bajzel w pokoju i Maciaszek w turbanie (oczywiście przed dogomanią) :evil_lol:.

Oczekiwanie pełne napięcia (i brudna ściana za plecami białasa, macie może na takie sprawy jakieś patenty?) :roll:

Moment przekazania (poprzedzony odłożeniem łyżeczki na talerzyk, na dźwięk czego Bazyl już powstaje - Pawłow by się cieszył :eviltong:).

Wylizywanie.

Posted

I bardzo częsty element rozpracowywania kubików - odpowiednie ich ustawianie :lol:.

Dobranoc.
Pchły na noc.
Karaluchy pod poduchy.
Szczury do rury.
A szczypawki do nogawki.
:evil_lol:

Posted

Witam :multi::multi::multi:

Moja znajoma od swojego ON'ka też miała taką brudną ścianę i problem rozwiązała przybijając do ściany deskę pod kolor mebli...wykończoną itd.
Łatwo można wyczyścić deskę i wygląda estetyczniej niż jak była plama na ścianie :)

No a widzę że Bazyl wie jak się ustawić...legowisko w cieplutkim miejscu koło kaloryferka :) :evil_lol:
Ciepluch :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']No a widzę że Bazyl wie jak się ustawić...legowisko w cieplutkim miejscu koło kaloryferka :) :evil_lol:
Ciepluch :loveu::loveu::loveu:

To nie on się tak ustawił, to TZ go tak urządził ;). A gdybyście słyszały jaki ochrzan zbierałam od TZta, że nie podkręcam kaloryfera (bo mi za gorąco), a przecież Bazylek lubi ciepełko :evil_lol:.

Posted

[quote name='furciaczek']Swietne foteczki Maciszku:loveu:Dziękuję. przekażę TZtowi. No chyba, że sam sobie przeczyta, bo zagląda tu czasami :).

[quote name='malawaszka']ćliczne to Twoje psisko :loveu::loveu::loveu: kiedyś obejrzę wszystkie fotki :grins:Dziękuję :). Zapraszam!

Bazyl zżółtaczkowany ;),z cyklu "patrzę w prawo, patrzę w lewo i nic się nie dzieje..." :evil_lol:

I moje dwa śpiące chłopy :loveu:.
Jeśli nie pojawię na dogo przez dłuższy czas to znaczy, że TZ zabił mnie za opublikowanie jego częściowego wizerunku :evil_lol:.

Posted

Mam nadzieję że TZ Ci nic nie zrobi, w końcu wiele nie widać :)
Ja jedynie zaobserwowałam wielką miłość ;)
Bym strasznie tęskniła za zdjęciami Bazyla jakbyś nie wchodziła :) :loveu::loveu::loveu:

Posted

Maciaszku - a można sobie zamówić jakieś zdjęice? Bo ja bym chciała sprawdzić jak duży faktycznie jest bazylowy pyszczek. Mogłabyś zrobić zdjęcie gdy ktoś go myzia po faflach? :D