Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co to za dyskusje i rozmowy NIE NA TEMAT :eviltong:? Ładnie to tak?
A gdzie pochwały i piski z zachwytu nad pięknością Bazylego :diabloti:?
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No normalnie nie będzie zdjęć za karę!
Nie będzie zdjęć!
Będzie zdjęcie. Jedno.
Jak Bazyli z panią telewizję oglądają :evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Chyba jeszcze nie widzialas naszych rozmow w innych galeriach:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Oj, widziałam, widziałam :roll: :roll: :roll:.

A zdiecie boskie:loveu: pasujecie do siebie:cool3::loveu:
Dzięki :loveu:.

Posted

maciaszek napisał(a):
A co to za dyskusje i rozmowy NIE NA TEMAT :eviltong:? Ładnie to tak?
A gdzie pochwały i piski z zachwytu nad pięknością Bazylego :diabloti:?
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No normalnie nie będzie zdjęć za karę!
Nie będzie zdjęć!
Będzie zdjęcie. Jedno.
Jak Bazyli z panią telewizję oglądają :evil_lol:

nie na temat...hihi..tutaj to jestesmy grzeczne i tak:diabloti:
a fotka super...taki skupiony Bazyli...niestety ktos sie wpakowal jeszcze w kadr...no ale trudno juz:diabloti:
furciaczek napisał(a):
Chyba jeszcze nie widzialas naszych rozmow w innych galeriach:evil_lol::evil_lol::diabloti:

hihi:evil_lol::diabloti:
maciaszek napisał(a):
Oj, widziałam, widziałam :roll: :roll: :roll:.
.

no to sie ciesz, ze u Ciebie jest tak lajtowo:cool1:
furciaczek napisał(a):
nio to widzisz jakie masz szczescie ze sie nie rozgadalysmy:eviltong:

dokladnie sis dokladnie!!!

Posted

Jeszcze tego mi brakowało, żeby teraz w "mojej" galerii musieć nadganiać po 100 stron, bo się kobitki rozgadały w nocy :diabloti:. Wystarczy, że u Was muszę nadrabiać :eviltong:.

Niki, wybacz. Na ogół się nie wpakowuję w kadr, bo jako robiący zdjęcia nie bardzo mogę, ale tą fotkę strzelał TZ i nie wiedział, że będzie ją oglądała osoba o tak wyrafinowanym i delikatnym guście jak Ty :eviltong: :diabloti:... aaaaaaaaa... następnym razem się usunę ;).

Posted

maciaszek napisał(a):

Niki, wybacz. Na ogół się nie wpakowuję w kadr, bo jako robiący zdjęcia nie bardzo mogę, ale tą fotkę strzelał TZ i nie wiedział, że będzie ją oglądała osoba o tak wyrafinowanym i delikatnym guście jak Ty :eviltong: :diabloti:... aaaaaaaaa... następnym razem się usunę ;).

wybaczam:diabloti:
bo niby jak Tobie nie wybaczyc:loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
Też chcę takiego kompana do oglądania tv :loveu::loveu:

Cześć :multi::multi:

Cześć :).
Taki kompan szybko by Ci się znudził, zwłaszcza, że po 5 minutach grzecznego leżenia zaczyna się rozpychać i zrzucać, tego z kim leży, z łóżka. A jak nie z łózka to przynajmniej z poduszki :evil_lol:.

Chciałam wrzucić zdjęcia, ale nic z tego, bo fotosik znowu zrobił sobie wolne... :angryy:

Posted

Bazylek slodki jak zawsze :loveu: ale troszke mi zal ze biedak ciagle w kagancu musi pomykac :(
Co z naszym spotkaniem ??? ja dzisiaj z psiakami do parku kosciuszki poszlam i se poszalaly bestie w pierwszym sniegu :p oczywiscie potem jak padly tak spia do tej pory :eviltong:

Posted

Tengusia napisał(a):
Bazylek slodki jak zawsze :loveu: ale troszke mi zal ze biedak ciagle w kagancu musi pomykac :(
Co z naszym spotkaniem ??? ja dzisiaj z psiakami do parku kosciuszki poszlam i se poszalaly bestie w pierwszym sniegu :p oczywiscie potem jak padly tak spia do tej pory :eviltong:

Mnie też go żal, ale skoro jest śmieciojad to musi...
Przepraszam Cię bardzo, ale mam teraz porypane i dość napięte życie. Ciężko mi cokolwiek przewidzieć...
To nic osobistego. Chętnie się z Wami spotkam, tylko chciałabym, żeby to spotkanie miało ręce i nogi.

Posted

Tengusia napisał(a):
ale troszke mi zal ze biedak ciagle w kagancu musi pomykac :(

mnie by bylo go zal jakby chodzil w paskowym sciskanym lub za malym...a ma dobrany odpowiednio...moze sobie jezor wywalic...napewno mu nie ciązy bo to kawal psa...wiec mnie nie zal:diabloti:

Posted

Fajny pokręcony Bazyl.Ale ma minę:lol: i fajnie telewizje oglądacie. Bardzo podobni jesteście,nie wiadomo które ładniejsze nawet. :eviltong:
maciaszek a co ci sie tak porypało co? i w ogóle dama a takie słownictwo i to przy Bazylku:evil_lol: Maja naprawiać dogomanie dziś od 24, korzystam z ostatnich sekund to może chwila odpoczynku będzie i sie poukładasz na powrót.czego zyczy szczerze oddana ciotka klotka vitis.

Posted

Witaj maciaszku dobroczyniąca! Cudownego masz Bazylka, fotka jak razem się wylegujecie jest przeurocza:) A my naszemu Filipkoberylkowi;) chyba też będziemy musieli jakiś fajny namordnik sprawić, bo ma już na koncie kilka zjedzonych kości niewiadomoego pochodzenia, z czego tylko jedną udało mi się mu odebrać, bo była za duża żeby mógł ją od razu zjeść. No, jak mówiłam, Bazylek piękny:)

Posted

Ach, nie wiem czy zdążę odpowiedzieć. Zaraz wyłączą dogo, a poza tym strasznie muli...
Bez multicytatów, będzie szybciej!

Vitis, zapewniam Cię, ze Bazylek nie raz wyraża się znacznie gorzej ode mnie ;).
Porypało się dużo różnych rzeczy. Od czerwca mam w rodzinie ciąg samych trudnych zdarzeń, sytuacji, chorób, komplikacji, nieprzyjemności i w ogóle. A do tego jeszcze zwykłe stresy życia codziennego i małe "przejścia" w pracy. I ani chwili oddechu.
Najbliższa, jak dobrze pójdzie to, poza świętami (przed którymi i w które rzadko się raczej wypoczywa...) będzie na początku stycznia. Proszę trzymać kciuki, żeby udało mi się wziąć urlop.

Hanek, jak miło Was widzieć w galerii Bazylka :). Cieszę się, że białas Wam się podoba, dzięki :).
A Wy kiedy założycie Filipoberylkowi galerię? Zasłużył chłopak. Jest piękny i warto go pokazywać!
A jeśli chodzi o kaganiec to polecam tego typu, jaki ma Bazyl. Mogę podać linki do stron, na których są takie namordniki (teraz już nie zdążę...).

Sorrki, że bez zdjęć, ale nie zdążyłabym :(.

Posted

furciaczek napisał(a):
Tesknie za bazylkowa mordka:loveu:

No to proszę:

Śmieciojad przyłapany na gorącym uczynku :evil_lol::

Bazyl wpatrzony i wypatrujący:

Pójdź ku mnie :)

Na powyższy zdjęciach obrzydliwa jesień, na poniższym piękna wiosna. A wszystko w ten sam dzień, w tym samym miejscu. Za każdym razem jak tam idę zadziwia mnie to jak natura potrafi zmieniać się w różnym tempie...

Spokojnej nocy!