maciaszek Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Wy to już chyba nie kochacie Bazylka... :placz:. 4 dni nas tu nie było i nic.. buuuuuu :placz:. Nikt nawet nie spytał: A GDZIE FOTKI??? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Oto one: Śpiący na stojąco??? ;) i łapka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 maciaszek...bo jam zajeta Twoja Sati:):):) Quote
maciaszek Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):maciaszek...bo jam zajeta Twoja Sati:):):)Ach, żeby ona była moja... :roll: Choć przez moment była wizja, że wezmę ją na tymczas :). A wtedy pewnie by już została... Skoro miałam opory w oddaniu psa, z którym spędziłam tylko kilka godzin (i nawet nie u mnie w domu) :evil_lol:. Quote
jonQuilla Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Witam :multi::multi: jest białasek :loveu::loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/65/9b870d7c8a5e68b3.jpg wielka stopa nadchodzi ;) :evil_lol: Quote
hanek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 A na tym drugim zdjęciu mu się tak uszka ciekawie rozkładają:) Quote
maciaszek Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 hanek napisał(a):A na tym drugim zdjęciu mu się tak uszka ciekawie rozkładają:)A wiesz jak to śmiesznie od góry wygląda? Muszę kiedyś to dla Was ufocić :). Quote
furciaczek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A co tu takie pustki:crazyeye: Sliczniy odcisk lapki Bazylkowej:loveu: Quote
maciaszek Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='furciaczek']A co tu takie pustki:crazyeye: Sliczny odcisk lapki Bazylkowej:loveu: Ooooo :). Czujemy się docenieni na maxa! Do siebie nie przychodzisz, a do nas tak :eviltong:. Dobra, dobra.... wiem, dlaczego. Pustki straszne, to prawda. I komu tu pokazywać fotki :placz:? Dziś seria kanapowa :) Miłego dnia! Quote
hanek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No i pięknie! A jaka światłość od Bazyla bije! Quote
sacred PIRANHA Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 hehe Bazyl ledwo sie miesci na tej kanapie:):):) Quote
jonQuilla Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 nie za wygodnie mu na tej kanapce? ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witanko:hand: Jestem tu pierwszy raz, ale bede czesto zagladala, bo lubie dogi, fajny bialasek:loveu: Quote
maciaszek Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='hanek']No i pięknie! A jaka światłość od Bazyla bije!Jeszcze chwila i zaczniemy oszczędzać prąd albo dorobimy się jakiegoś świętego (ta światłość jakoś mi tak do tego pasuje...) :evil_lol:. [quote name='Niki-lidka']hehe Bazyl ledwo sie miesci na tej kanapie:):):)Nie jest tak źle :). Inne zdjęcia na tym blogu były tego przykładem. [quote name='jonQuilla']nie za wygodnie mu na tej kanapce? ;) :evil_lol::evil_lol:Nawet nie mów. To jego ukochana kanapa. Były już koncepcje jej pozbycia się, ale zawsze pada to samo zdanie: "a gdzie będzie Bazyl leżał?" albo "ale to kanapa Bazyla"...:evil_lol: :evil_lol:. [quote name='Izabela124.']Witanko:hand: Jestem tu pierwszy raz, ale bede czesto zagladala, bo lubie dogi, fajny bialasek:loveu:Witamy, witamy :). Cieszę się, że będziesz nas odwiedzać. Zapraszam. a na koniec mały off, ale wciąż w temacie białasów. Dwa argentyny w podwarszawskim schronie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101447 Quote
jonQuilla Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='maciaszek'] Nawet nie mów. To jego ukochana kanapa. Były już koncepcje jej pozbycia się, ale zawsze pada to samo zdanie: "a gdzie będzie Bazyl leżał?" albo "ale to kanapa Bazyla"...:evil_lol: :evil_lol:. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak trzeba się liczyć z wszystkimi domownikami podejmując takie decyzje jak zmiana mebli :) Quote
Wiedźma Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cóż za przepiękny zwis pieskowy swobodny! Quote
maciaszek Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 TZ przeglądnął wczoraj całą galerię od deski do deski i ochrzanił mnie, że za mało w mych fotach inwencji twórczej. Postanowił zając się reżyserią tychże. Ale nie żadnym tam upozowywaniem Bazyla, raczej łapaniem go w różnych ciekawych sytuacjach :). Pierwsze efekty już są. Ale muszę najpierw zgrać foty. Quote
hanek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Fajnie, czekamy! Przedsiębiorczego masz TZ! Quote
Aarionne Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 No, no, przejrzeć całą galerię na raz, to jest wyczyn :) Czekam niecierpliwie na nowe fotki białego Pysia :) Quote
maciaszek Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 No to proszę. Bazyli w jednej z jego codziennych ulubionych czynności, czyli oczekiwaniu na kubeczek do wylizywania oraz w trakcie tejże czynności. 1. Oczekiwanie pełne napięcia: 2. Pobranie kubika: 3. Wylizywanie tegoż :) : Quote
hanek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 A ja szukam drożdży na łapach i nie widzę! Quote
maciaszek Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 hanek napisał(a):A ja szukam drożdży na łapach i nie widzę!Aleś się uwzięła na te drożdże...;) Nie widzisz, bo drożdże grasują na tylnych łapach. Gdzieś tu były fotki, na których je widać. Zaraz poszukam. Quote
maciaszek Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Wybacz hanek, nie chciało mi się śledzić gdzie się ukryły zdjęcia z drożdżami na łapach Bazylego... Jak będzie jakaś fotka, na której będzie je widać to będę krzyczeć :). Bazyli w czerwieniach liściastych: I zgadywanka pt. "Gdzie jest pies?" A dziś na środkowym spacerze było bardzo miłe spotkanko z Tengusią i jej śliczną Fazulą :). Bazyli pobawił się z Fazą mniej więcej 3 minuty, a potem olał pannę i zaczął obchód "swoich terenów. I tak już zostało do końca. Końca, który mógł się skończyć składaniem Tengusi i Fazy, ponieważ rozpędzony, lecący ze szczytu zbocza Bazyl wpadł między panie i wszystko byłoby ok, gdyby nie smycz, która je łączyła, a którą Bazyli wziął na klatę ;)... Zdjęć nie będzie, bo raz, że było ciemno, a dwa, że nie było co fotografować, bo biały łajdak nie chciał się bawić z koleżanką! Quote
Aarionne Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Na pierwszym zdjęciu pościelowym chyba z boku wystaje bazylowa łapka, tak? :) Quote
Recommended Posts