Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wy to już chyba nie kochacie Bazylka... :placz:. 4 dni nas tu nie było i nic.. buuuuuu :placz:. Nikt nawet nie spytał: A GDZIE FOTKI???

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Oto one:

Śpiący na stojąco??? ;)

i łapka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
maciaszek...bo jam zajeta Twoja Sati:):):)
Ach, żeby ona była moja... :roll: Choć przez moment była wizja, że wezmę ją na tymczas :). A wtedy pewnie by już została... Skoro miałam opory w oddaniu psa, z którym spędziłam tylko kilka godzin (i nawet nie u mnie w domu) :evil_lol:.

Posted

[quote name='furciaczek']A co tu takie pustki:crazyeye:

Sliczny odcisk lapki Bazylkowej:loveu:
Ooooo :). Czujemy się docenieni na maxa! Do siebie nie przychodzisz, a do nas tak :eviltong:. Dobra, dobra.... wiem, dlaczego.
Pustki straszne, to prawda. I komu tu pokazywać fotki :placz:?

Dziś seria kanapowa :)

Miłego dnia!

Posted

[quote name='hanek']No i pięknie! A jaka światłość od Bazyla bije!Jeszcze chwila i zaczniemy oszczędzać prąd albo dorobimy się jakiegoś świętego (ta światłość jakoś mi tak do tego pasuje...) :evil_lol:.

[quote name='Niki-lidka']hehe Bazyl ledwo sie miesci na tej kanapie:):):)Nie jest tak źle :). Inne zdjęcia na tym blogu były tego przykładem.

[quote name='jonQuilla']nie za wygodnie mu na tej kanapce? ;) :evil_lol::evil_lol:Nawet nie mów. To jego ukochana kanapa. Były już koncepcje jej pozbycia się, ale zawsze pada to samo zdanie: "a gdzie będzie Bazyl leżał?" albo "ale to kanapa Bazyla"...:evil_lol: :evil_lol:.

[quote name='Izabela124.']Witanko:hand:
Jestem tu pierwszy raz, ale bede czesto zagladala, bo lubie dogi, fajny bialasek:loveu:Witamy, witamy :). Cieszę się, że będziesz nas odwiedzać. Zapraszam.

a na koniec mały off, ale wciąż w temacie białasów. Dwa argentyny w podwarszawskim schronie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101447

Posted

[quote name='maciaszek']
Nawet nie mów. To jego ukochana kanapa. Były już koncepcje jej pozbycia się, ale zawsze pada to samo zdanie: "a gdzie będzie Bazyl leżał?" albo "ale to kanapa Bazyla"...:evil_lol: :evil_lol:.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no tak trzeba się liczyć z wszystkimi domownikami podejmując takie decyzje jak zmiana mebli :)

Posted

TZ przeglądnął wczoraj całą galerię od deski do deski i ochrzanił mnie, że za mało w mych fotach inwencji twórczej. Postanowił zając się reżyserią tychże. Ale nie żadnym tam upozowywaniem Bazyla, raczej łapaniem go w różnych ciekawych sytuacjach :). Pierwsze efekty już są. Ale muszę najpierw zgrać foty.

Posted

No to proszę. Bazyli w jednej z jego codziennych ulubionych czynności, czyli oczekiwaniu na kubeczek do wylizywania oraz w trakcie tejże czynności.

1. Oczekiwanie pełne napięcia:

2. Pobranie kubika:

3. Wylizywanie tegoż :) :

Posted

hanek napisał(a):
A ja szukam drożdży na łapach i nie widzę!
Aleś się uwzięła na te drożdże...;) Nie widzisz, bo drożdże grasują na tylnych łapach. Gdzieś tu były fotki, na których je widać. Zaraz poszukam.

Posted

Wybacz hanek, nie chciało mi się śledzić gdzie się ukryły zdjęcia z drożdżami na łapach Bazylego... Jak będzie jakaś fotka, na której będzie je widać to będę krzyczeć :).

Bazyli w czerwieniach liściastych:

I zgadywanka pt. "Gdzie jest pies?"

A dziś na środkowym spacerze było bardzo miłe spotkanko z Tengusią i jej śliczną Fazulą :). Bazyli pobawił się z Fazą mniej więcej 3 minuty, a potem olał pannę i zaczął obchód "swoich terenów. I tak już zostało do końca. Końca, który mógł się skończyć składaniem Tengusi i Fazy, ponieważ rozpędzony, lecący ze szczytu zbocza Bazyl wpadł między panie i wszystko byłoby ok, gdyby nie smycz, która je łączyła, a którą Bazyli wziął na klatę ;)...
Zdjęć nie będzie, bo raz, że było ciemno, a dwa, że nie było co fotografować, bo biały łajdak nie chciał się bawić z koleżanką!